Cadeausuggesties
Kinderen

10x cadeausuggesties voor een 4-jarige!

Over iets minder dan drie weken is het alweer zover. Weer een enorme mijlpaal want Jamie wordt 4 jaar! Waarschijnlijk zijn er veel moeders die het kunnen beamen, maar dit voelt echt als een enorme mijlpaal. Het wennen op de basisschool en vooral het idee dat Jamie na de vakantie elke dag naar school gaat is nogal wat. Maar goed, eerst zijn verjaardag. Moesten we voorgaande jaren nog van alles verzinnen, dit keer was Jamie zo vriendelijk om zijn eigen verlanglijstje op te stellen. Dus ter inspiratie voor jullie, hier zijn cadeausuggesties!

Een heerlijk lijstje cadeausuggesties voor een jongen! Maar laat je vooral niet afschrikken, want voor alle cadeausuggesties is ook wel een variant voor meisjes te vinden en ze kunnen natuurlijk ook gewoon met onderstaande spelen!

10x cadeausuggesties voor een 4-jarige

1. Een racebaan
Met stip op nummer één staat de racebaan. Iedereen die Jamie naar zijn verlanglijstje vraagt krijgt te horen dat hij een racebaan wil hebben. Deze gaat hij dan ook van ons krijgen, we hebben gekozen voor een racebaan van Hot Wheels, die ook nog eens uitgebreid kan worden met allerlei andere sets. Meteen ook erg leuk om op zijn lijstje te zetten!

Hot Wheels.fwWe gaan voor de Hot Wheels baanbouwset met één Hot Wheels auto. Waarschijnlijk krijgt hij nog wat extra auto’s van zijn zusje!

2. Een bestuurbare hijskraan
Bladerend door het speelgoedboek blijft dit ook een terugkomer. Zo vroeg Jamie deze al voor Sinterklaas en voor Kerst, dus dit keer maar weer op zijn lijstje: de bestuurbare hijskraan.

Hijskraan3. Luxe slushy machine
Dat Jamie graag in de keuken helpt bleek wel uit zijn volgende keuze, de luxe slushy machine! Het scheelt dat hij eind deze maand jarig is, dus hopelijk zit het weer dan ook mee. Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om wat ijs, zout en sap te mengen in deze machine.

Luxe slushy machine4. Playmobil City Action speciale politie eenheid
Waarschijnlijk ontbreekt het bij weinig 4-jarige op hun verlanglijstje: Playmobil! Jamie is helemaal in de ban van politie en boeven, dus dat hij koos voor de Playmobil City Action speciale politie eenheid met quad! Daar is hij natuurlijk ook helemaal gek op!

Playmobil5. Knibbel, knabbel, knuisje!
Jamie is gek op spelletjes en koos als eerste Knibbel, Knabbel Knuisje! Vervolgens wilde hij ook nog diverse andere spelletjes, dus daar kunnen we ook zijn hele lijstje mee vullen.

Knibbel Knabbel Knuisje

6. Een drumstel
Muziek maken vinden hier beide kinderen prachtig. Met een oom met een echt drumstel was het dus wachten tot het moment waarop ook Jamie om een drumstel zou vragen. En het moment is daar, Jamie wil graag drummen! Zijn oog viel op het Bontempi drumstel (dat wordt dus nog even sparen).

Drumstel7. Vtech Switch & Go Dino’s
Gek op dino’s (bedankt Albert Heijn & Freek Vonk) en gek op auto’s. Dan kom je al snel uit bij de Vtech Switch & Go dino’s. Je switcht eenvoudig van voertuig naar dino en je kunt gebruik maken van verschillende activiteiten, geluidseffecten en gelaatsuitdrukkingen.

Vtech Switch & Go Dino8. Lego
‘Mama, wanneer gaan we weer naar Lego World?’. Nee, het was geen optie om geen lego op het lijstje te plaatsen. Het kiezen was nog wel even moeilijk, maar als hij echt moest kiezen dan wilde hij graag de Lego City Brandweer Ladderwagen.

Lego Brandweer9. Walkie talkie
Vroeger vond ik de Walkie Talkie al geweldig, dus kon alleen maar lachen toen Jamie deze ook op zijn verlanglijstje wilde hebben. Heel stiekem ligt een soortgelijke set ‘Minions Walkie Talkie‘ hier al een hele tijd in huis, dus ook dat zal hij voor zijn verjaardag krijgen.

Minions Walkie Talkie

10. Alles van Spiderman
Alles van Spiderman valt hier in de smaak, evenals het maken van tenten of het spelen in tenten. Dus deze koepeltent ligt hier ook al in huis en gaat zeker in de smaak vallen. Tevens vonden we online ook nog een hele leuke: Spiderman Speeltent.

Spiderman tent

Wat stond er bij jullie 4-jarige bovenaan tussen de cadeausuggesties?

Dit artikel heeft 4 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde

  Genoeg inspiratie. Bij ons kregen ze een keybord volgens mij.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Simpel, met een snufje liefde……in de media.My Profile

 2. MetMirjam

  Leuke lijst! Spannend hoor, 4 jaar! Dat lijkt me best heftig.
  MetMirjam onlangs geplaatst…Confessions of a loedermoeder – tagMy Profile

 3. Charlotte

  Leuke verlanglijst! Dat drumstel is ook fijn voor de buren haha 😉

 4. Kleine Prinses

  Spannend 4 jaar, leuk lijstje!
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…Converse Chuck Taylor All Star IIMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen
Het trakteren (op school) van tegenwoordig

Afgelopen maandag was het zover! Jamie was voor het laatst op de peuterschool en mocht trakteren. Eerdere jaren had hij...

Sluiten