30 jaar
PersoonlijkShoppen

30 jaar – Verlanglijstje voor mijn verjaardag

Het is bijna zover, voor velen een gevreesd moment. Nog een aantal weken en dan ben ik geen twintiger meer maar voeg ik mij bij de dertigers. En om manlief een beetje te helpen heb ik een verlanglijstje opgesteld. Het zijn geen typische cadeaus voor iemand die 30 jaar oud wordt, maar ik zou er heel blij van worden!

Instawall – Een collage van foto’s

Misschien heb je ze ook al wel eens voorbij zien komen? Ik ben verliefd op de zogenaamde Instawall. Een prachtige manier om heel veel foto’s met elkaar te combineren. Je hebt ze in verschillende materialen en op glas of plexiglas lijkt mij ontzettend tof. Mocht je de Instawall nog niet kennen, hieronder een voorbeeld:

Instawall

Weekendje weg – Parijs, Rome of Barcelona

De kinderen achterlaten en een weekend met zijn tweetjes op stap. Het klinkt heerlijk en het zou ook echt een hele leuke verassing zijn. Al moet ik stiekem bekennen dat een nachtje in een mooi hotel in Nederland ook goed is. Het liefst laat ik de kinderen niet te lang achter bij iemand anders. Aan dat laatste puntje probeer ik overigens wel te werken, iets meer ‘mommy time’ zonder afkickverschijnselen zou fijn zijn.

Een nieuwe Samsung smartphone

Een telefoon die na een aantal jaar vol raakt, traag wordt en niet meer functioneert zoals je zou willen? Te lui om deze terug te zetten naar fabrieksinstellingen omdat je stiekem eigenlijk liever een nieuwe koopt. Dat punt heb ik op dit moment weer bereikt. En als Samsung fan wil ik dus eigenlijk een nieuwe Samsung smartphone, bij voorkeur natuurlijk de nieuwste. Nogal een duur cadeau overigens, maar ik zou er wel heel blij mee zijn. Dromen over een nieuwe Samsung smartphone kan altijd toch! Mocht je denken waarom wordt Samsung benadrukt? We hebben hier in huis altijd de Samsung of Apple discussie, haha!

Een nieuw (mintgroen) kleed

Na het verbouwen en verhuizen is ons huis inmiddels aardig ingericht. Voorheen hadden we tapijttegels op de slaapkamer, maar nu hebben we laminaat. En deze koukleum vind het echt heel koud om in de ochtend uit bed te stappen op het koude laminaat. Dus net als in de woonkamer wil ik eigenlijk heel graag een hoogpolig mintgroen tapijt.

Ikea vloerkleed

 

Typische cadeaus voor iemand die 30 jaar oud wordt

De afgelopen maanden zijn een aantal vrienden ook 30 jaar geworden. Zelf ben ik op zoek gegaan naar cadeaus die vooral de nadruk hadden liggen op de leeftijd 30 jaar. Omdat zij toch stiekem wat moeite hadden met de verjaardag. Een mega lolly met de tekst ’30 sucks’ en een collectebus voor het 30+ fonds. Ben benieuwd of ik zoiets dergelijks terug kan verwachten.

De simpelste maar mooiste cadeaus

Overigens hoeft het helemaal geen duur cadeau te zijn, dit weet mijn man ook. Want een simpele tekening of knutselwerkje van de kinderen volstaat ook. Of gewoon een gezellig feestje met familie en vrienden, dat is mij nog altijd meer waard dan alle andere cadeaus bij elkaar!

Wat staat er bij jullie op het verlanglijstje voor jullie verjaardag?

— De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Persoonlijk, Shoppen
Action Sinterklaas Shoplog – mis het niet!

Low budget shoppen, ik vind het fantastisch. En bij welke low budget winkel denk je dat ik regelmatig kom? Juist,...

Sluiten