Vaderdag
Shoppen

3x eenvoudige (snel in huis) cadeaus voor Vaderdag!

Dit weekend is het weer Vaderdag! En was dit je nou even ontgaan of heb je werkelijk geen idee wat je je vader dit jaar voor Vaderdag kan geven? Wellicht kan je wat inspiratie halen uit de onderstaande tips. Waarbij de eerste tip in ieder geval bij mij favoriet is, maar of mijn eigen vader na bijna 30 jaar nog zit te wachten op een zelfgemaakt cadeautje? Ik weet het niet! Dus zocht ik nog even verder en bedacht uiteindelijk drieeenvoudige cadeaus voor Vaderdag.

1. De zelfgemaakte cadeaus

Zelf vind ik het fantastisch om zelfgemaakte cadeautjes van de kinderen te krijgen. Of het nou op Moederdag is of op mijn verjaardag, een cadeau waar tijd en energie in gestoken is, ik vind ze fantastisch. Maar als je dan niet zo creatief bent? Hoe pak je dit dan aan! Het internet heeft dit heel eenvoudig gemaakt want simpelweg het invullen van een zoekterm op Pinterest levert al talloze ideeën op. Van een simpele tekening tot ingewikkelde creaties! Vaak kan je last-minute altijd nog wel iets fabriceren met items die je in huis hebt.

Week in foto 15 - Moederdag

Moederdag vorig jaar <3 – De zelfgemaakte cadeaus waren het mooiste!

2. Gepersonaliseerde Vaderdag cadeaus

Naast het zoeken op Pinterest kan je natuurlijk ook even gebruik maken van Google. De term vaderdag levert je talloze websites die allerlei gepersonaliseerde cadeaus verkopen. Van kaarten, ballonnen, bierpakketten tot barbecue schorten. Voor mijn eigen vader koos ik dit jaar voor het laatste! Wij zijn vaak met zijn allen op de camping te vinden, waarbij de barbecue vaak aan gaat (bij mooi, maar ook bij slecht weer), dus een barbecue schort past daar helemaal bij. De meeste gepersonaliseerde cadeaus bestel je vandaag en worden de volgende dag al geleverd, dus nog vrij last-minute te bestellen.

3. Wat dacht je van een cadeaukaart!

Mocht je nou alle gepersonaliseerde cadeaus al hebben gegeven, geen zin of tijd hebben om te knutselen, waarom verras je je vader dan niet met een cadeaukaart? Heel simpel, maar wel doeltreffend! Je geeft je vader geen onzin waar hij wellicht niks mee doet, hij mag namelijk zijn eigen cadeau gaan kiezen. En ik kan mij voorstellen dat diverse vaders wel blij gemaakt kunnen worden met bijvoorbeeld een cadeaukaart van de Mediamarkt of wat dacht je van een cadeaukaart van iTunes of een bioscoopbon? Allemaal online te bestellen of in Primera winkels te halen!

Hebben jullie de cadeaus voor Vaderdag al in huis? Gaan jullie voor de zelfgemaakte cadeaus of iets totaal anders?

 

— Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock. — 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Super toffe gepersonaliseerde fotosieraden + WINACTIE

Gepersonaliseerde sieraden, ik ben er fan van! Onlangs ontving ik nog een prachtig sieraad met een infinity teken en de...

Sluiten