Wie is Jamie?
KinderenShoppen

5x de meest bizarre baby- & kinderproducten!

Wanneer je voor het eerst moeder wordt gaat er een wereld voor je open. Althans dat was bij mij het geval. Ik leerde producten kennen waar ik voorheen nog nooit van had gehoord. Hydrofielen? Nou, ik wist niet waar men het over had hoor. Inmiddels weet ik natuurlijk wel beter, maar ik verbaas mij vaak genoeg over andere babygerelateerde artikelen die ik voorbij zie komen. Opvallend genoeg komen ze vaak uit het buitenland! Wat denken jullie bijvoorbeeld van onderstaande:

1. Peuter Urinoir
Waarom zou je een peuter aanleren om op een apart urinoir te plassen. Een potje oké, maar een urinoir? Daar hebben we toch gewoon een wc voor? Ik zie het al voor me dat je dat ding overal mee naartoe moet slepen omdat je kind nergens anders in wil plassen. En tevens is zittend toiletteren natuurlijk veel beter.

2. Babybangs
Baby wat? Baby knallen, bang? Nou het heeft dus te maken met de kale koppies van onze schattige baby’s. Blijkbaar vinden sommige moeders dit dus daadwerkelijk verschrikkelijk, dus zorgen ze zelf voor haren voor hun baby’s. Nou geloof mij, Fenna heeft met haar 21 maanden ook nog echt niet veel haar. Maar nooit van mijn leven dat ik mijn baby zoiets op haar hoofd zou zetten!

3. Bathroom Baby Harnass
Heb je even zin om te douchen of te badderen, maar zit je met de kleine opgescheept? Nou dan doe je toch net alsof het een handdoek is. Hang je het even aan de deur. Probleem opgelost! Ideaal toch?

En nu even serieus, dit kan je toch niet serieus menen? Ik douche dus wel lekker als de kinderen op bed liggen of als manlief op de kinderen kan letten, maar dit nooit van mijn leven! Lekker ergonomisch ook?!

4. Borstvoedingsstimulator
Helaas lukt het nou eenmaal niet iedereen om borstvoeding te geven. Hier verliep het ook verre van soepeltjes terwijl ik het echt wel heel fijn vond. Maar om dan over te stappen op deze stimulator, nou uhh koop dan maar gewoon een fles hoor!

5. De leukste stofzuiger voor kinderen
En stiekem vond ik dit product wel geniaal! Hoe handig als je kindje rijdend op een stofzuiger door het huis heen gaat. Overigens wel jammer dat veel kindjes dit volgens mij doodeng vinden, maar in het kader van ‘schoonmaken behoort niet tot mijn hobby’s’ is dit toch wel grappig!

Wat is het raarste baby product wat jullie wel eens voorbij hebben zien komen?

Dit artikel heeft 5 reacties

 1. Ilse van Kreanimo

  Oh ik krijg kriebels van de meeste dingen….

  De peuter urinoir zou wel kunnen, want meestal zijn de toiletten voor die kleintjes nog te hoog, of ja tenminste, dat was hier zo 😉
  Dus dat zou nog wel leuk zijn, maar dat is weer een extra ding om neer te zetten en te poetsen. Doe maar gewoon een normaal potje voor mij.

 2. Nicole

  Spencer js geobsedeerd door de stofzuiger. Denk dat hij die fantastisch zou vinden!

 3. Charlotte

  Wahaha echt hoe bedenk je het!

 4. Bregje

  Na jaaa, je hangt je kind toch niet aan de deur?
  Die stofzuiger vind ik ook wel interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Shoppen
Action Shoplog

Een bezoek brengen aan de Action is natuurlijk sowieso al erg leuk. Maar ik moet bekennen dat cadeautjes shoppen bij...

Sluiten