Complimentendag
Kinderen

9x een compliment aan jou als moeder!

Wist je het al? Vandaag is het nationale complimentendag! Nou ben ik van mening dat je complimenten geeft op het moment dat dit ook gepast is natuurlijk, maar ik ben ook van mening dat wij als moeders zo op zijn tijd wel is even een compliment verdienen! Dus aan alle moeders die dit lezen, ik heb wat complimenten voor jullie op een rijtje gezet! Mijn complimenten aan:

 • alle moeders die na een slapeloze nacht er in de ochtend gewoon weer staan
 • alle moeders die tijdens een griep gewoon doorgaan en klaarstaan voor de rest van het gezin
 • alle moeders die met vieze vlekken in hun kleding op het werk zitten, dit ook pas op het werk ontdekken en zich door de dag heel slaan
 • alle moeders die gedurende een dag al 100 keer tot 10 hebben geteld en hun geduld niet verliezen
 • alle moeders die zich niks aan trekken van de vooroordelen over het moederschap
 • alle moeders die zich rustig houden als vreemden zich weer eens met hun kinderen bemoeien
 • alle moeders die er altijd op en top verzorgd uitzien
 • alle moeders die zich niet schamen en rustig blijven wanneer hun kleine weer eens de hele supermarkt bij elkaar schreeuwt
 • alle moeders die hun huis schoon en geordend hebben

Ik moet bekennen dat ik zelf nog wel eens een uitdaging ondervind in het bovenstaande! Natuurlijk sta ik er ook na een gebroken nacht in de ochtend weer, maar als ik de griep heb dan ben ik toch heel blij met de hulp van mijn man of familie en vrienden. Vieze vlekken in mijn kleding overleef ik wel, tenzij ik een afspraak heb, verschrikkelijk! Tot 10 tellen lukt hier tot op een bepaalde hoogte en dan begin ik toch langzaam mijn geduld te verliezen. Er op en top uitzien? Ik probeer het maar dit lukt echt niet elke dag! En het supermarktdrama? Tja, even slikken en weer doorgaan. Vandaar dus mijn complimenten aan jou als moeder, maar ook vaders die dit allemaal fluitend doorstaan, mijn complimenten!

Complimentendag

En voor alle lezers, aan jullie natuurlijk een heel groot compliment, want ik ben uiteraard heel trots op jullie dat jullie mijn blog gevonden hebben en dit artikel gelezen hebben. Zo, dat waren voor vandaag wel weer heel wat complimenten. Fijne nationale complimentendag!

Aan wie zouden jullie een compliment willen geven?

Dit artikel heeft 13 reacties

 1. Simpel, met eensnufje liefde

  Mijn compliment voor jou omdat het een leuk artikel is!

 2. demallemolenmoeder

  Dank voor de complimenten. Begin van de dag is goed. Ik denk dat wij als moeders en zeker ook vaders best eens zelf een veer in onze kant mogen stoppen of in die van een ander. Het is helaas vaak zó gemakkelijk om te kijken wat niet goed gaat.

 3. Nicole

  Nou, dank je wel! Dan ga ik nu even mijn wallen wegwerken na een slechte nacht 😉

 4. Wilmaaa

  Haha, wat leuk! Jij een compliment voor alle leuke blogs die wij mogen lezen 🙂

 5. mathiske's mamablog

  Aan jou, complimenten voor deze leuke blog!

 6. Vlijtig Liesje

  Fijn zo’n artikel! Complimenten zijn fijn!

 7. Charlotte

  Ah wat een leuke blog! Fijne dag en dat je maar veel complimentjes mag krijgen. Je hebt mij in ieder geval al laten lachen vandaag met je spam haha

 8. Ilse van Kreanimo

  Bedankt voor de complimentjes en mijn complimenten voor je blogje 🙂

 9. Angela - Mama met passie

  Dankjewel voor je complimenten! Ik wens je een fijne dag en mijn compliment voor deze leuke blog!

 10. Marjon

  Wat een leuke blog! Bedankt voor de complimenten, die maken mijn dag nu al goed.

 11. MetMirjam

  Dank je, complimentjes krijg je nooit genoeg 😉 – Een complimentje terug voor leuke blog! En het extra compliment is voor mijn liefde, de papa van onze mooie meid, voor zijn steun, hulp en liefde van de afgelopen tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen
Waarom onze generatie moeders niet moeten zeuren!

Heb je er ook wel eens last van? Het idee dat je overal over aan het klagen bent? Toevallig overkwam...

Sluiten