Shoplog_ kinderkleding van de Lidl
KinderenShoppen

Shoplog kinderkleding van de Lidl + nieuwtje!

Zoals jullie wellicht weten zijn wij fan van de Lidl! We doen daar het grootste gedeelte van onze boodschappen, maar naast de boodschappen zijn wij ook fan van de andere aanbiedingen van de Lidl. Hierbij kan je denken aan de non-food producten, zoals hardloop- en fietskleding, keukenapparatuur, speelgoed maar ook aan kinderkleding! En dit laatste was onlangs weer in de aanbieding. T-shirts, broeken, sokken en ondergoed.

Kinderkleding aanbiedingen Lidl

Met de herfst en de winter in het vooruitzicht is het weer tijd om de garderobe van de kinderen te vernieuwen. Beide kinderen maken bijna weer een overgang naar een nieuwe kledingmaat, dus dat is natuurlijk het startsein om weer eens goed te shoppen. Kijken jullie mee wat we dit keer op de kop tikte?

Voor Fenna was het helemaal feest. Ze is helemaal gek van poezen! Wanneer er eentje in de tuin of over straat loopt dan horen wij een luid geschreeuw: ‘Mauw, mauw! Mama, Maaaauw!’. Dus de shirtjes met een poes erop werden met een grote glimlach in ontvangst genomen en flink geknuffeld! Voor Fenna scoorden we zes shirts (€4,99 per twee) en de twee losse shirtjes (€2,99 per stuk), twee broeken (€6,99 per stuk).

aanbiedingen Lidl

Tevens nog 14 paar sokken (€3,99 per 7) en 6 hemden (€4,99 per 3).

Shoplog Lidl Kinderkleding

Fenna was ook zo lief om voor jullie even wat kleding te passen! Een spijkerbroek en uiteraard een shirt met een poes.

Shoplog Lidl Kinderkleding

Voor Jamie was de buit iets minder groot, maar niet minder leuk! Ook voor Jamie zes shirts (€4,99 per twee) en 1 shirt (€2,99), 7 paar sokken (€3,99) en 7 onderbroeken (€4,99). Al eerder kochten wij kleding bij de Lidl en tot op heden zijn we ook zeker te spreken over de kwaliteit.

Shoplog Lidl Kinderkleding

Nieuw: Organic babykleding & accessoires voor elk budget

En dan tot slot natuurlijk nog het nieuwtje! Wij zijn hier inmiddels uit de baby’s maar wil jullie natuurlijk niet het laatste nieuws onthouden. Lidl krijgt namelijk organic babykleding & accessoires! Deze babycollectie is gemaakt van zachte materialen, zoals 100% biologisch katoen. Biologisch katoen is GOTS gecertificeerd. Dit houdt in dat bij de katoenteelt en de verwerking van de stof aan extra milieu- en sociale criteria is voldaan. En zeg nou zelf, het ziet er schattig uit toch!

Lidl Organic Babykleding

Je vindt de babycollectie in de winkels vanaf 15 september 2016! Op 8 september is het al mogelijk om online een bestelling te plaatsen.

Wat vinden jullie van de baby- en kinderkleding aanbiedingen van de Lidl?

Dit artikel heeft 4 reacties

 1. Nicole

  Wat ik zo handig vind aan de babykleding is dat Fay het ook nog aan kan haha. Fijn om als pyjama te gebruiken straks in de winter 😀
  Nicole onlangs geplaatst…Powervrouw | Dagmar schreef haar eigen lifestyle boekMy Profile

 2. Volgmama

  Super, die met de kat hebben wij ook!
  Volgmama onlangs geplaatst…Bliksemsnel op nieuwe Bunnies schoentjesMy Profile

 3. Stefanie

  Ik vind de kinderkleding van de lidl vaak ook erg leuk, ik heb vorige week ook voor mijn jongste dochter de poezen shirts en spijkerbroek gekocht!
  Stefanie onlangs geplaatst…Ken jij ze al, de hondjes van Paw Patrol?My Profile

 4. Gerdi

  Super leuk! Hier hebben ze altijd maar zo weinig dat als ik tijd heb voor de boodschappen dat al het leuke spul alweer weg is.. Misschien toch maar wat eerder online kijken en het daar bestellen.
  Gerdi onlangs geplaatst…Gastouder of Kinderdagverblijf: de keuze van GerdiMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Shoppen
Neemt onze 4-jarige ons nou in de zeik?

Zo, inmiddels zijn wij aan het bijkomen van de eerste schoolweek. Even helemaal niks, slapen wanneer we willen en genieten...

Sluiten