LEGO World 2016
KinderenVrije tijd

Aanrader: LEGO World in de Jaarbeurs!

Wellicht heb je het alweer voorbij zien komen. Mocht dit niet het geval zijn dan ga ik je er bij deze op attenderen dat LEGO World er weer aan zit te komen. Mocht je denken LEGO World, wat is dat precies? Lees dan even verder. Ken je het al maar ben je nog nooit geweest lees dan even ons verslag over Lego World 2015!

Wat is LEGO World?

LEGO World is een fantastische beleving. Zo is het eigenlijk heel simpel te omschrijven. Ben je helemaal gek van LEGO dan is dit evenement een walhalla. Voor zowel jong als oud is er van alles te doen wat met LEGO te maken heeft. De kleintjes kunnen genieten van een LEGO DUPLO show in het DUPLO theater. Maar ook aan de LEGO Friends fans is gedacht, of wat dact je van LEGO Nexo Knights. Fan van Star Wars ook dan ben je aan het juiste adres? Dit jaar is er een unieke collectie met alle LEGO Star Wars figuren. Een LEGO robot besturen? Ook daarvoor ben je aan het juiste adres?

Waar & wanneer?

Volgens mij zijn jullie ondertussen zo enthousiast dat jullie alleen nog willen weten: waar en wanneer? LEGO World vindt plaats van dinsdag 18 t/m maandag 24 oktober 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Kaarten kun je online bestellen op www.legoworld.nl.

En zijn jullie al enthousiast? Jamie vraagt echt werkelijk als sinds een half jaar wanneer we weer gaan. Dat het in de smaak is gevallen mag dus wel duidelijk wezen. Hier staat het absoluut op het TO DO lijstje voor deze herfstvakantie!

Zijn jullie wel eens bij Lego World geweest? Of wellicht van plan om te gaan?

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Vlijtig Liesje

    Ik ben er nog nooit geweest, en mijn kinderen zijn te oud. Maar anders lijkt het me zeker leuk. En ik ben een fan van lego.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Vrije tijd
Het Kinderboekenweek feest bij Bol.com

Het is jullie wellicht niet ontgaan, de Kinderboekenweek is begonnen! Dit jaar krijg je bij een besteding van tenminste 10...

Sluiten