Action Shoplog
Shoppen

Action & Kruidvat shoplog

Vorige week woensdag was het weer zo ver! Ik kreeg de mogelijkheid om even met Jamie naar de Action te gaan. En met één kind vind ik dat altijd te doen, met twee is de uitdaging al wat groter. In ieder geval ik kon op pad om even weer wat standaard spulletjes te halen, maar ook alvast om te kijken voor Valentijn gerelateerde artikelen. Nu al? Ja, nu al! En voor manlief zou je dan denken? Nou nee, want wij doen eigenlijk niet aan de commerciële ‘rambam’. Waarvoor ik dan wel moest kijken? Dat hoor je op Valentijnsdag!

Allereerst begon ik met wat huishoudelijke aankopen:
Action Shoplog (3)

Ik kocht wat diepvrieszakken (€0,62 per stuk) aangezien deze bijna op zijn. Ik kocht Gel Crystals (€0,79 per stuk) voor in de douche en op het toilet, ik vind het fijn als daar een fris luchtje hangt! En tot slot kocht ik wederom wasverzachter (€1,39 per stuk). Vorige keer kocht ik een andere variant, maar deze vond ik niet zo lekker ruiken.

Action Shoplog (5)
Ik kom er altijd op het laatste moment achter dat ik geen inpakpapier (€0,65 per rol) in huis heb. Kocht ik onlangs nog allemaal inpakpapier, bedacht ik mij later dat het eigenlijk alleen gericht was op kinderen. Dus ook maar even een wat neutralere variant! Kocht er meteen even leuke lintjes (€0,89) bij!

Action Shoplog (2)
Jamie en Fenna zijn beide dol van de Nerf pistolen! Dus voor Jamie kochten wij de stoere dart-fring slingshot (€ 6,95), ook al is hij pas 3 jaar oud hij kan hier prima mee overweg! Fenna kreeg uiteraard een Nerf Rebelle (€3,89), voor Fenna nog veel te lastig natuurlijk ze is tenslotte pas 19 maanden, maar ze vindt het prachtig als papa en mama schieten en zij achter de pijltjes mag aan rennen!

Action Shoplog (1)
En tot slot nog iets wat Jamie niet kon laten liggen. De Spiderman verrassingseieren (€0,89), hij is helemaal idolaat van Spiderman. En Jamie vond dat zijn zusje een pakjeshouder (€0,99) nodig had, zodat zij niet elke keer die van hem zou gebruiken 😉

De aangekochte items voor Valentijn kan ik helaas niet laten zien, maar ze hebben weer erg leuke dingen! Dus ik zou zeggen ga vooral kijken als je iets nodig hebt, het varieert van kaarten, chocolade, versiering tot leuke items voor in huis! Tevens hebben ze ook alweer spullen voor Pasen, dus mocht je vast willen inslaan!

Kruidvat Shoplog

Tot slot bezochten wij ook nog even snel het Kruidvat! Ik kocht een aantal producten van Catrice (2 voor 6 euro!), dit merk heb ik onlangs ontdekt en ben ik tot op heden heel enthousiast over. Voor deze prijs was wat nieuwe dingen testen ook nog eens heel leuk! Zo kocht ik twee oogschaduwpalletten die normaal €4,99 per stuk kosten nu dus voor €6,-!  En de foundation kost normaal €7,59, koopje dus! Ik kocht ook nog nagellak remover en twee nieuwe kleuren nagellak. Als iemand trouwens nog een tip heeft voor nagellak die lang netjes blijft zitten, let me know!

Nou dat was het weer voor! Mocht je nog gebruik willen maken van de aanbieding van Catrice, deze loopt tot 24 januari! En verder ben ik wel benieuwd, doen jullie aan Valentijn?

Dit artikel heeft 15 reacties

 1. Josan

  Hey die paletjes van Catrice kocht ik ook! Lekker goedkoop niet?!

 2. Kim

  Leuke aankopen! Mbt nagellak, ik weet dat die van Essie heel lang blijft zitten.

 3. Annika

  De nagellaktip? Sensationails! Ik ben niet het type meisje met keurig gelakte nageltjes maar als ik dan een keer lak wil ik ook dat het er langer dan 1 dag op zit. Laatste keer zat het er bijna 2 weken op!

 4. Linda

  geef maar toe! je kocht stiekem de nerfs voor jullie zelf :p

 5. Yvonne

  Leuke producten heb je gekocht bij action.
  Bedankt voor de tip van Catrice. Ga ik snel ook even naar het kruidvat

 6. Nicole

  Dat zijn mijn favoriete pallets van Catrice, zo fijn zijn die!

 7. Charlotte

  Ik moet ook nog wat dingetjes voor Valentijn kopen haha en ook niet voor Maikel 😉

 8. Ilse van Kreanimo

  Oh bij de Action haalde ik deze week allemaal ‘gezonde’ bio dingetjes;

  Fijne winkel toch hè!

 9. Vlijtig Liesje

  Leuk om te zien wat je gekocht hebt. Vooral de Action vind ik een erg leuke winkel!

 10. Cassandra

  Ik ben dol op action haha! En heerlijk he die aanbieding bij de Kruidvat van catrice, je hebt mijn aankopen daarvan al gezien haha. Voor de swap heb ik zo’n beetje alles al haha alleen voor de man nog niks. Wij doen er normaal gesproken niet aan haha

 11. Angela

  Zo jammer dat wij geen action bij ons in de buurt hebben. Zie altijd de leukste dingen voorbij komen

 12. MamaOnderneemt

  Leuke aanbieding van Catrice! Wat zijn Gel Crystals? Leg je dat neer? Ik ben benieuwd wat je hebt gekocht voor Valentijnsdag. Wij doen eigenlijk nooit aan Valentijnsdag. Ik heb liever dat we elke dag lief tegen elkaar doen en niet alleen op 14-2 🙂

  • SoMama

   Gel Crystals zet je gewoon neer in het bakje, af en toe wat water bij gooien en dan heb je een soort luchtverfrisser. Mijn Valentijnscadeaus zijn niet voor mijn man, hihi.

 13. Pingback: 7x Wat je als moeder absoluut in huis moet hebben! – SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Tip! Altijd zo goedkoop mogelijk shoppen met Shoppingbuddy!

Zo af en toe kom ik iets tegen waarvan ik denk, verrekte handig! Zo kwam op dit keer op Facebook...

Sluiten