Action
Shoppen

Action Shoplog

Een bezoek brengen aan de Action is natuurlijk sowieso al erg leuk. Maar ik moet bekennen dat cadeautjes shoppen bij de Action wel één van mijn favoriete bezigheden is. Je haalt daar zoveel leuke spulletjes voor zowel volwassenen als kinderen. Afgelopen week was het weer feest, ik ging op zoek naar een cadeautje voor een vriendinnetje!

De accessoires voor in huis, daar kan je natuurlijk niet omheen. Zo kwam ik weer genoeg tegen, waaronder dit leuke blik (€3,59) met een quote die natuurlijk heel goed bij mijn blog past en een houten kalender (€1,99):

Action Shoplog (3)

Daarbij kocht ik een dienblad (€3,49), waarin leuke foto’s geplaatst kunnen worden. Voor iemand die graag fotografeert natuurlijk een heel leuk cadeau. Het dienblad vulde ik nog met andere accessoires.

Action Shoplog (2)

Een aantal mooie kaarsen, een grote paarse kaars (€1,69), een middelgrote roze kaars (€1,19) en een kleine lichtgrijze kaars (€0,79). Samen met een houten hartje (€0,49) met een leuke tekst en een klein boeketje met margerietjes (€1,29) vulde uiteindelijk het dienblad.

Action Shoplog (4)

Thuis voegde ik aan het cadeau nog twee flessen wijn toe. Ik zocht ook nog een leuk cadeautje voor drie jongetjes van verschillende leeftijden. Gezien het feit dat Cars altijd wel in de smaak valt besloot ik een Cars kleur/knutselboek (€0,99 per stuk) aan te schaffen met stickers van Planes (€0,69 per stuk) en stiften van de Minions (€0,75 per pakje). Konden zij even lekker creatief aan de slag.

Action Shoplog (5)

Alle cadeaus pakte ik in met geschenkfolie (€0,49) en geschenkpapier (€0,55), wat ik uiteraard bij de Action heb meegenomen.

Action Shoplog (6)

Uiteindelijk konden wij met hele leuke cadeautjes op pad! En eigenlijk ook nog eens voor een hele leuke prijs. Was ik voor hetzelfde naar bijvoorbeeld een tuincentrum of een speelgoedwinkel gegaan dan was ik ongetwijfeld veel meer kwijt geweest. Daarom is shoppen bij de Action gewoon geweldig!

Wat vinden jullie van de aankopen? Halen jullie vaak cadeautjes bij de Action?

Dit artikel heeft 12 reacties

 1. Daphne By D

  Ik vind het blik erg leuk!
  X

 2. demallemolenmoeder

  Ik mag graag even snuffelen bij de Action. Echt speelgoed heb ik er nog niet gekocht. Vind de kwaliteit toch minder. Al hebben ze zeker prima ander spul.

 3. Charlotte

  Je bent goed geslaagd hoor, leuke dingen heb je gekocht! Ik vind de Action ook zo leuk 🙂

 4. Nathalie

  Erg leuk!
  Goed geslaagd hoor!

 5. Nicole

  Zelf ook groot fan van de Action, maar jij komt er veel vaker dan ik volgens mij, haha! Koop ook vaak cadeautjes vooral voor kids.

 6. Kelly

  Leuke aankoopjes! Ik haal echt nooit cadeautjes bij de action eigenlijk, niet helemaal mijn stijl. Dan haal ik liever iets uniekers! Voor mezelf kom ik er ook nagenoeg niet, puur voor wat papier etc.

 7. Lilian

  Waar de Action al we niet goed voor is. Je kunt daar zoveel leuks samen stellen en voor ieder wat wils. Heel leuk gedaan! Ik vind die 3blikken heel erg leuk, zou hem zelf ook aanschaffen.

 8. Brit Weijers

  Die wijn heb ik nog niet gespot bij Action. Maar het blik is echt geweldig.

 9. Jodi - liefthuis

  Wat een gaaf pakket. Heerlijk de action.

 10. Melissa

  Jaaaa ik hou van action. Vind het altijd heerlijk om dingen bij elkaar te zoeken voor leuke kado’s

 11. Simone

  Ik houd ook eeg van de action! Altijd leuke spulletjes voor een prikkie. Ik koop er niet zo vaak cadeautjes, maar dat is eigenlijk wel een leuk idee!

 12. Pingback: Shoplog: Lidl & Hoogvliet – SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Shoptip! Baby- en kinderartikelen voor een prikkie!

Op het moment dat ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen hield ging er van alles door mij heen! Blijdschap,...

Sluiten