Action
Kinderen

Action shoplog

Afgelopen week zijn wij op vakantie geweest, een heerlijke midweek Center parcs in Frankrijk! Hier ga ik nog uitgebreid op terug komen. Voordat wij gingen besloot ik de laatste inkopen nog even te halen bij de Action. Benieuwd wat wij meenamen en waarom?

Action Shoplog Maart - Schoonmaakartikelen
De Action bezoek ik vaak voor wat standaard artikelen voor in het huishouden. Dit keer was dat ook weer aardig wat. Zo waren wij echt toe aan een nieuwe kookwekker (€2,29), een nieuwe gasaansteker(€0,82), extra vulling voor de aansteker (€0,85) afwasborstels (€0,29 per stuk), wasverzachter (€2,19) en scheergel (€1,99).

Action Shoplog - Cadeautjes

Onze reis naar Frankrijk heeft wel even geduurd. Zonder files en pauzes tussendoor was het al bijna 6 uur rijden. Zolang hebben Jamie en Fenna nog niet in de auto gezeten dus ik besloot voor onderweg een verrassingspakket samen te stellen om ze bezig te houden. Hiervoor kocht ik twee kinder shoppers (€0,69 per stuk), twee boekjes (€0,55 per stuk), tekensetje (€0,35 per stuk) en twee magnetische tekenbordjes (€0,99 per stuk). Uiteindelijk kon ik dus voor nog geen €2,60 per persoon een leuk pakketje maken voor onderweg.

Action Shoplog Maart - Haardblokken
Voor in Center Parcs kocht ik allereerst haardblokken om daar in de open haard te gooien! Mocht je wel eens in Center parcs zijn geweest dan kan je ongetwijfeld beamen dat het daar niet goedkoop is. Zo heb ik nu vijf haardblokken gekocht voor €0,99 per stuk. Tevens even voor de zekerheid nog wat aanmaakblokjes voor €0,59. In Center Parcs hadden we hier echt veel meer voor betaald.

Action Shoplog Maart - Speelgoed
En dan komen we bij het stukje zwembad! Aqua Mundo is natuurlijk fantastisch en je hebt er genoeg te doen, maar met twee kleine kinderen is een beetje vermaak ook wel leuk. Ik haalde dus een aantal leuke dingen voor in het zwembad, maar tevens voor in het bad in het huisje. Zo kocht ik een opblaas krokodil (€3,99), een zwembril (€1,59), twee zwembanden (€0,79 per stuk), twee waterspuiters (€1,49 per stuk) en wat bootjes (€0,82).

Action Shoplog Maart - Speelgoed
En nog wat speelgoed voor in het huisje! Smink (€1,79), bellenblaas (€0,79), vliegende dino’s (€0,35 per stuk), sticky darts (€0,69) en een vangbalspel (€0,69) en tot slot om een leuke grap uit te halen een heerlijke nep drol (€0,69).

Zo al met al een aardige shoplog! Maar bij de Action loop je nou eenmaal snel met meer weg dan waar je eigenlijk voor kwam. Maar ik moet zeggen, ben heel blij met de aankopen want in Center Parcs zou heel veel een stuk duurder zijn geweest.

Wat is jullie favoriete artikel van de Action?

Dit artikel heeft 8 reacties

 1. demallemolenmoeder

  Heel handig om mee te nemen. Goede tip dus! Ik zelf haal er altijd wat huishoudelijke artikelen en mondwater is ook standaard.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Een brief aan..#5My Profile

 2. Charlotte

  Flink geshopt haha. Voor de vakantie doe ik ook altijd een rondje Action, is inderdaad een stuk goedkoper dan in Center Parcs!

 3. Nicole

  Flink geshopt! Volgens mij ken ik niemand die zo vaak bij de Action komt haha

 4. Angela - Mama met passie

  Leuke items! Ik heb geen favoriet item van de action, maar eens in de zoveel tijd vind ik het heerlijk om daar te shoppen. Het is echt heel goedkoop!

 5. Kim

  Oh die tekenbordjes zijn leuk #jeugdsentiment

 6. Jouvence

  Leuke shoplog en wat een leuk idee om een verrassingspakketje samen te stellen! ♥ xx

 7. cassandra

  leuk gedaan die pakketjes voor onderweg!

 8. Simone

  Leuke speelgoedjes, voor spotprijsjes! Leuk die pakketjes voor onderweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen
6x Waarom ik zo van het moederschap geniet!

Kinderen hebben is niet altijd even leuk, ik bedoel kan nu wel gaan beweren van wel, maar soms is het...

Sluiten