Action Kinderchampagne
Shoppen

Shoplog: Action December

Soms kom ik tijden niet bij de Action en zo kom ik er best vaak! We kochten afgelopen een kleine kerstboom, aangezien een grote kerstboom niet meer heel erg handig past in onze inrichting. In ieder geval, een kleine kerstboom betekende ook op zoek naar wat minder lampjes. Jamie wilde heel graag de lampjes halen, dus mama kon uiteraard geen nee zeggen! Alleen lampjes kopen is echter niet gelukt, dus laat ik alle aankopen maar weer met jullie delen!

Action Kerstversiering

Kerstversiering
Allereerst uiteraard de kerstlampjes. Ik heb gekozen voor LED verlichting in zacht wit (€8,95), Jamie wilde liever de gekleurde lampjes maar dat ging mooi even niet door! 😉 Ik ben benieuwd  naar de kwaliteit van de lampjes, want het is natuurlijk zoals gewoonlijk wel weer erg goedkoop in vergelijking met de prijzen bij bijvoorbeeld een tuincentrum. Jamie wilde graag wat lekkers, dus kochten we chocolade kerstballen (€ 1,39) en om zijn feestje compleet te maken mocht hij de kleur van de slinger (€1,19) bepalen, rood/zilver dus!

Action Kerstversiering

Kerstdecoratie
Natuurlijk kon je de Action niet doorlopen zonder nog meer kerstspullen tegen te komen. En daar ben ik toch best gevoelig voor, al heb ik me ingehouden. Maar dit kerstboomkleed (€2,79) kon ik ook niet laten liggen. En omdat papa zo van stickers op het raam houdt kochten wij dit leuke vel met stickers (€0,59). En voor bij het kerstontbijt twee leuke bekers (€0,59 per stuk) voor de kinderen.

Action Kinderchampagne

Oud & Nieuw
Ook voor Oud & Nieuw kwam Jamie nog wat leuks tegen. Hij is helemaal gek van Cars, dus toen hij de kinderchampagne tegen kwam was hij niet meer te houden. Er kwam zelfs een: ‘Mama, mag ik deze alsjeblieft hebben?’. Toen was mama natuurlijk snel om, al zal het een suikerbom zijn, voor die ene keer moet het kunnen!

Action Decoratie

Winterdecoratie
Voor mijn verjaardag organiseren wij een winterbarbecue, dus hiervoor zocht ik nog wat witte versiering. Dus kocht ik 10 ballonnen in hartjesvorm (€0,79) en wat leuke brillen (€0,69) voor de kinderen om in te kleuren.

En dat was het alweer voor deze keer. Ik was weer een twintig euro kwijt, maar dat kon me weinig schelen. Ik kwam weer met een goed gevoel en goed gevulde tas thuis.

Oh en Jamie zijn keuzes resulteerde in een fantastische boom, haha 😉

Kerstboom

Hebben jullie ook kerstdecoratie aangeschaft bij de Action?

Dit artikel heeft 6 reacties

 1. Lilian

  Waar de Action toch niet goed voor is. Haha! Zoveel leuke dingen voor weinig geld. Wij doen dit jaar nog niet veel met kerst. Vanwege ons klein hummeltje die overal aan wil zitten. Daarom ook geen kerst inkopen gedaan bij de Action

 2. Charlotte

  De laatste keer heb ik voor de verandering een keer niks gekocht, goed hè! 😉

 3. Nicole

  Ik ga straks kerstkaarten bij de Action kopen! Het huis versieren wij verder niet.

 4. Karlien

  Wat leuk . wij hebben jaren terug decoratie gehaald bij action en we gebruiken dat nog steeds 🙂

 5. Vandaagismooi.nl

  Haha wat een leuke dingen heb je gekocht. Die doek voor om de onderkant is ook heel handig zeg!

 6. Pingback: Action & Kruidvat shoplog – SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Ik bracht een bezoek aan Bol.com!

Eigenlijk ben ik vooral van het online shoppen, zowel voor kleding als voor bijvoorbeeld huishoudelijke apparatuur. Zo af en toe...

Sluiten