Action Sinterklaas Shoplog
ShoppenVrije tijd

Action Sinterklaas Shoplog – mis het niet!

Low budget shoppen, ik vind het fantastisch. En bij welke low budget winkel denk je dat ik regelmatig kom? Juist, de Action! Vaak haal ik daar wat huishoudelijke artikelen, maar daarnaast is het natuurlijk heel leuk om daar rond te kijken naar de weekaanbiedingen en de artikelen nieuw in het assortiment zijn gekomen. Met de decembermaand in het vooruitzicht vandaag dan ook een Action Sinterklaas shoplog, want er liggen weer hartstikke leuke items in de winkel.

Het Action Sinterklaas assortiment

Ook dit jaar heeft de Action weer een ruim assortiment aan Sinterklaas artikelen. Uiteraard het Sinterklaas snoepgoed, maar daarnaast nog veel meer leuks. Kijken jullie mee?

De schoorsteen

Action Sinterklaas Shoplog

Diverse keren had ik hem al voorbij zien komen en wat is die leuk! Voor slechts €2,99 haal je deze schoorsteen in huis. Deze is heel simpel in elkaar te vouwen en hier lagen al snel de eerste tekeningen bij de schoorsteen.

 

Stickers & Kleur de Huisjes

Knutselen en kleuren is hier in huis favoriet. Daar kunnen beide kinderen zich goed mee vermaken dus kocht ik twee ‘Kleur de huisjes’, één meter aan huisjes die ingekleurd kunnen worden voor slechts €0,69 per stuk. De stickervellen bevatten meerdere vellen per pakje en kosten €0,79 per pakje.

Action Sinterklaas Shoplog

 

Sinterklaas mozaïek & strijkkralen

Jamie komt de laatste weken steeds thuis met knutselwerkjes gemaakt met strijkkralen. De strijkkralen setjes waarmee je een Sinterklaas, Piet, cadeautje en stoomboot kan maken vielen dus helemaal in de smaak. Ook deze zijn aan te schaffen voor een klein prijsje, €0,78 per set. Daarnaast kocht ik de mozaïek set, een soort van diamantjes plakken op een jongens- en meisjes piet, Amerigo en Sinterklaas. Een mozaïek set kost €0,79.

Action Sinterklaas Shoplog

Inpakpapier en lekkernijen

Ook een aantal praktische zaken nam ik mee naar huis, drie rollen inpakpapier (€0,39 per rol). Mocht Sinterklaas dan toch niet genoeg hebben, kan hij altijd even hier wat komen halen. En nog wat lekkernijen, chocolade munten (€0,55) en daarnaast een letter van spek (€0,79). Weer eens anders dan normaal.

Action Sinterklaas Shoplog

 

Wat mij betreft weer een geslaagd rondje Action. Naast de Sinterklaas items zijn er ook alweer genoeg Kerst items te vinden, voor hele leuke prijsjes!

Wat zijn jullie laatste aankopen van de Action? Iets wat je ook in deze Action Sinterklaas shoplog voorbij hebt zien komen?

Ook leuk: Action Shoplog #3

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Nicole Orriëns

    Lang leve de Action! Er is echt voor elk wat wils, en voor fijne prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen, Vrije tijd
Center Parcs de Eemhof: onze ervaring

De afgelopen tijd was het bij ons in huis druk! Soms zelfs chaotisch druk, maar wat wil je met een...

Sluiten