Action
Shoppen

Action Vakantie Shoplog 2016

Alweer een Action shoplog? Ja, sorry lieve lezers maar ik kon het niet laten! Ook hier staat inmiddels de vakantie voor de deur en ook dit jaar gaan we weer naar de camping. En hiervoor had ik nog wat leuke spulletjes gezien, dus vandaar dit keer een Action Vakantie Shoplog. Niet alles is daadwerkelijk voor de vakantie maar er zitten toch zeker een aantal zomerse artikelen tussen!

De enige echte Action Vakantie Shoplog!

Action Vakantie Shoplog
Allereerst ging ik op zoek naar de plastic limonadetap (€2,29 per stuk). Deze stonden onlangs op een verjaardag waar de kinderen heel eenvoudig zelf hun drinken konden pakken. Super handig ook voor op de camping, want zeker tijdens dit warme weer is het belangrijk dat iedereen goed drinkt. Dit gaat natuurlijk net iets makkelijker door het ook leuk te maken voor de kinderen. Vandaar dat ik er ook nog twee drinkbekers (€0,99 per stuk) bij kocht, voor bijvoorbeeld onderweg.

Action Vakantie Shoplog
Met deze warme zonnige dagen is natuurlijk zonnebrand ook heel essentieel. Vandaar dat ik nog even een fles je zonnespray (€4,95) haalde en tevens een protectie olie (€4,95) voor op het hoofd en in het haar. Manlief is kaal dus die mag dit mooi even gaan testen en wellicht is het ook wat voor de kinderen, ik ben benieuwd. Tevens kocht ik nog even showergel en shampoo van de Minions (€0,99) en van de Snow queen (€0,99), want op de camping wordt je nou eenmaal vies, dus er zal veel gebadderd worden. Je ziet ook nog twee vliegers (€1,49 per stuk) op de foto, gewoon omdat dit heel erg leuk is. Vroeger vliegerde ik al graag op de camping, dus nu zijn Jamie en Fenna aan de beurt!

Action Vakantie Shoplog
We vieren in onze vakantie ook feest. Manlief en zoonlief zijn allebei jarig, dus dat gaat gevierd worden. De versiering is al binnen, ik kocht nog wel even wat stoere piraten borden (€0,75 per 10 stuks) bekers (€0,38 per 10 stuks) en wat bakjes (€0,59 per 5 stuks). Tevens kon een grote fles Heinz Ketchup (€3,49) natuurlijk niet ontbreken bij de barbecue.

En de overige producten

Action Vakantie Shoplog
Naast de producten voor de vakantie kocht ik ook nog wat standaard zaken. Bakken die te gebruiken zijn voor in de magnetron (€2,99) en nog twee bakken (€1,39). Overigens ook voor op de camping maar weinig zomers aan. Ook kocht ik een dekbedovertrekset (€13,99) aangezien ik onlangs opruiming heb gehouden en erachter kwam dat er vrij weinig was overgebleven, oeps!

Action Vakantie Shoplog
En als laatste twee vaatdoeken (€0,49 per stuk) en kledinghangers (€2,99).

Het was weer een aardige buit, maar zeker allemaal erg handig. En het shoppen ging dit keer ook wel erg makkelijk, daar ik heerlijk in mijn EENTJE door de Action kon lopen zonder kinderen! Wat vinden jullie van deze Action Vakantie Shoplog?

Dit artikel heeft 7 reacties

 1. Nicole

  Die limonadetaps zijn leuk hè!!
  Nicole onlangs geplaatst…Hoi, ik ben Nicole en ik lust geen wijnMy Profile

 2. Charlotte

  Hihi blijft leuk hè, shoppen bij de Action 😉

 3. Marguerita

  Die tap is ideaal! En die scalp protector ken ik nog niet, maar ga ik onthouden
  Marguerita onlangs geplaatst…Mijn kleine superhelden + winactieMy Profile

 4. Nienke

  Leuk, love shoplogs! En wat is de Action toch goedkoop hè, vergeleken bij andere winkels…
  Hier ook een kale man, dus bedankt voor de tip!

 5. Jessica

  Die tap is leuk! Ik heb getwijfeld, maar heb hem toch niet gehaald… Haha… action, is een winkel waar je juist dit soort artikelen tegenkomt en mee wilt nemen…

 6. Volgmama

  Heel leuk en handige spulletjes!v

 7. Kleine Prinses

  ik hou van de action!
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…Mijn dochter is een slechte slaperMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
De leukste items voor de baby- of kinderkamer

Eens in de zoveel tijd droom ik weer even helemaal weg, terug naar mijn zwangerschappen en het plezier wat ik...

Sluiten