Trouwen
Trouwen

Alweer 3 weekjes man en vrouw! #trouwen

Inmiddels hebben we het ‘normale’ leven weer opgepakt, eigenlijk alsof er niks is gebeurd! Maar toch herrinner ik het me nog heel goed. Donderdag 19 februari, na een dag werken ben ik ‘s avonds nog op pad geweest om een aankoop (gedaan via Marktplaats) op te halen. Net thuis heerlijk op de bank geploft en dan gaat mijn telefoon: ‘Goedenavond met Stephanie van Summer Energy’. Heel even moest ik nadenken, maar al snel wist ik heel goed waar dit over ging.

Laat ik jullie mee terugnemen naar oktober 2014. Het begon met een whatsapp bericht van mijn moeder, waarin stond: ‘Dit is echt wat voor jullie: Trouwen op Dancefestijn.’ Dat leek mij nou wel echt iets heel leuks, dus onder het motto ‘wie niet waagt wie niet wint’ heb ik ons opgegeven. Overigens zonder dit te overleggen, maar 30 mei de dag dat we 5 jaar samen zouden zijn, het leek mij geweldig! Inmiddels was het natuurlijk al februari, hadden we in januari besloten de badkamer te verbouwen (en het trouwen nog even uit te stellen). Maar dan, het telefoontje: ‘Hebben jullie nog interesse om op Summer Energy te trouwen?’. Mijn eerste gedachte was whaaaaaaat? Ik mompelde iets naar Mike of hij dit ook zag zitten en hing uiteindelijk helemaal flabbergasted de telefoon op.

Inmiddels zijn we vier maanden verder en ook absoluut een hele ervaring rijker. We hebben twee prachtige dagen gehad en absoluut genoten. Ik ga hier later absoluut nog op terugkomen. Maar voor nu wil ik afsluiten met een mooie quote, die wat mij betreft echt van toepassing is geweest:

‘Life is not measured by the breaths we take but by the moments that take our breath away!’

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Pingback: Trouwen #2 De datum - SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge