Avonturenpark Hellendoorn Aankondiging Berenboom
KinderenVrije tijd

Avonturenpark Hellendoorn: Baba & Bella en de Berenboom

Deze week blikken we terug op afgelopen zaterdag. De dag waarop wij een bezoek brachten aan Baba en Bella in Avonturenpark Hellendoorn. Jamie raakt er nog steeds niet over uitgepraat. Maandagavond was hij nog helemaal overstuur toen zijn oranje bandje van zijn pols werd gescheurd. Dit had hij namelijk wel in Avonturenpark Hellendoorn gekregen en dat was hem op dat moment echt heilig, hihi!

We besloten de zaterdag op tijd te vertrekken omdat de weersvoorspellingen natuurlijk niet heel goed waren. Om kwart over 10 liepen wij het park in en dat hebben we geweten, super rustig! We konden dus heerlijk op ons gemak het park verkennen. We gingen als eerste in een auto, die Jamie uiteraard mocht besturen.

Avonturenpark Hellendoorn Auto
Vanaf dit moment was het voor Jamie al één groot feest en kon zijn dag niet meer stuk. We vervolgden onze weg en stapte in een trein door het park heen reed. Al snel kon je zien hoe rustig het was, want er was geen kind te bekennen in de speeltuin.

Avonturenpark Hellendoorn Speeltuin
De attractie die volgde heeft mijn buikspieren flink getraind, ik heb de hele dag nog gelachen om het hoofd van Jamie. We stapten namelijk in het vliegende schip dat heen en weer schommelt. Toen we toch wel heel hoog gingen, sprak Jamie zijn blik boekdelen. Je vindt het filmpje terug op de Instagram van SoMama! In ieder geval het was geslaagd. We vervolgden ons pad en kwamen al snel een aankondiging tegen van de Berenboom!

Avonturenpark Hellendoorn (6)
Dat was waar we naar op zoek waren. Jamie en Fenna hadden namelijk beide een mooie tekening gemaakt. Toen het tijd was voor de ontmoeting gingen we dus op pad en al snel vonden we de prachtige Berenboom waar Jamie en Fenna hun kleurplaat in de brievenbus gooiden.

Avonturenpark Hellendoorn Brievenbus
En wat bleek? De Berenboom die sprak! Hij bedankte Jamie en Fenna voor hun post. Jamie en Fenna schrokken alleen heel erg en gingen er vandoor, hihi. Niet veel later kwamen de beren om voor het eerst hun nieuwe huis te zien! Wat vonden Jamie en Fenna het spannend.

Avonturenpark Hellendoorn Beren
Na een kort welkom door de directeur konden de beren hun nieuwe huis bekijken. En de kinderen konden de beren ontmoeten. Hoewel Fenna zich liever achter mij verstopte, vond Jamie het prachtig en ging hij op pad om de beren te ontmoeten. Hij gaf Baba een hand!

Avonturenpark Hellendoorn Baba
Vervolgens had hij al zijn moed verzameld en gaf hij Bollo een dikke knuffel.

Avonturenpark Hellendoorn Knuffel
En tot slot een high five voor Bella!

Avonturenpark Hellendoorn Bella
Jamie vond de beren heel leuk en was onder de indruk. Dus wat ons betreft is de nieuwe attractie een groot succes! Na de ontmoeting hebben de kinderen nog genoten van diverse attracties in Dreumesland, zowel leuk voor Jamie als voor Fenna. Ze vlogen nog in een vliegtuig, zaten in auto’s, in een koets en in de draaimolen. En daarnaast hebben we nog in een boot gevaren, in de achtbaan (voor kinderen) gezeten, gevlogen op olifanten en als favoriet de glijbanen die over het park verdeeld zijn. Absoluut een aanrader voor een leuk dagje uit!

Baba & Bella en de Berenboom in Avonturenpark Hellendoorn

De Berenboom is dus op 23 2016 officieel geopend voor de Beren uit Avonturenpark Hellendoorn. Vanaf nu hoeven ze niet meer in het bos te wonen maar kunnen ze gezellig in Dreumesland hun Berenboom bewonen. Voor ons als bezoekers is het mogelijk om de beren om 12:00 uur en 15:00 uur te ontmoeten en de rest van de dag kan je hun prachtige huis komen bekijken. Hoe leuk is dat! Mocht je de beren ook graag post willen brengen, dan kan je gebruik maken van de volgende kleurplaten, klik hier!

Hebben jullie avonturenpark Hellendoorn al eens bezocht?

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Nathalie

    Leuk fotoverslag! Het was ook leuk om jullie gezien te hebben. Mijn boys vonden de brievenbus erg interessant, jammer dat we de kleurplaten vergeten waren. Deze hangen nu thuis op de deur 🙂

  2. Charlotte

    Heerlijk dagje zo te zien! Ik vind het net wat te ver voor nu, maar als ze wat groter is dan gaan we er vast wel een keer naartoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Vrije tijd
Would you rather… Mommy style!

Ach, zo af en toe is het echt even nodig, dan gooi ik er gewoon een klaagzang uit, want zeuren...

Sluiten