Back to School Zeeman
Shoppen

Back to school met Zeeman!

De eerste vakanties zijn alweer begonnen en wat mij altijd opvalt is de hoeveelheid schoolartikelen die je overal voorbij ziet komen. Dit keer ook tijdens een bezoek aan de Zeeman, super leuke ‘back to school’ items voor natuurlijk de heerlijke Zeeman-prijsjes! Moeiteloos gooide ik mijn mandje vol met de leukste items. En waar ik ze voor ga gebruiken heeft eigenlijk weinig te maken met school, maar is zeker goed geslaagd.

Wat zit er in de ‘back to school’ collectie van Zeeman?

De naam verraad het natuurlijk al, maar de collectie bestaat uit allerlei producten die je nodig kunt hebben als je (weer) naar school gaat. Zo vind je er potloden, gummen, notitieblokken, zelfklevende memonlaadjes, ringbanden, boekenkasten, etuis, bureau-accessoires, snelhechters, schriften en noem maar op! En dit in drie verschillende stijlen, dus er zit voor iedereen wel iets bij!

Ook leuk ter decoratie!

Hier studeren we niet, hebben we Jamie die naar groep 1 gaat en dus eigenlijk zou je in eerste instantie denken wat moeten ze daar met ‘back to school’ artikelen. Maar de artikelen zijn natuurlijk ook gewoon erg handig in het dagelijks leven en ter decoratie! En vooral dat laatste kwam als geroepen. Onlangs verbouwden wij onze slaapkamer en creëerden wij een soort kantoor hoekje, tevens een heerlijke plek om te bloggen. Aan decoratie ontbrak het, de ‘back to school’ collectie kwam dus als geroepen.

Back to School Zeeman
Voor nog geen 10 euro kocht ik de bovenstaande items. Allereerst een schoolbord met krijtjes waar de handigste notities op gemaakt kunnen worden. Een hele stevige sticker die je eenvoudig op de muur kunt plakken.

Back to School Zeeman
En ook de krijtjes functioneren perfect, dat hebben de kinderen namelijk even voor ons getest!

Back to School Zeeman
Tevens shopte ik vier kleine notitieblokjes (handig voor in je handtas) en een A5 notitieboek.

Back to School Zeeman

Daarnaast nog leuke paperclips (de pijltjes en driehoekjes), die natuurlijk altijd handig zijn. Hier heb ik ze vaak net niet liggen op de momenten dat ik ze goed kan gebruiken. Nu dienen ze dus vooralsnog als decoratie maar er komen zekere momenten dat we ze hard nodig gaan hebben. Ook de zelfklevende memoblaadjes waren te schattig om niet mee te nemen. Handig voor kleine notities, maar zeker ook heel leuk om een lieve boodschap achter te laten voor familieleden. Wat potloden, punaises en normale paperclips maakte het helemaal af.

Back to School Zeeman
Al met al is ons hoekje er een stuk leuker door geworden en dat voor de zachte Zeeman-prijsjes. Een winkel die ons toch eigenlijk blijft verrassen, heerlijk!

Back to School Zeeman

Ook erg leuk zijn de clipboards die ze verkopen. Charlotte van Aukjeswereld is daar al heel creatief mee geweest: Budget muurdecoratie met een clipboard. Mocht je inmiddels ook heel enthousiast zijn over de collectie, bezoek dan snel de dichtsbijzijnde Zeeman want de ‘back to school’ collectie ligt al een tijdje in de winkel. En wachten tot het nieuwe schooljaar begint is absoluut niet nodig. Sla snel je slag, schoolspullen vanaf €0,29, waar vind je dat nou nog meer?

Hebben jullie de ‘back to school’ collectie al in de winkel zien liggen?

Dit artikel heeft 4 reacties

 1. Merel

  Handige spullen zeg! Had er geen idee van dat zeeman ze ook verkocht, voor onze oudste leuk om eens te gaan kijken!
  Merel onlangs geplaatst…Wat doe je in de vakantie met: regen?My Profile

 2. Simone

  Leuk ik houd wel van dit soort papier spulletjes.

 3. Jessica

  Wat een leuke spulletjes! Ik hou van dit soort spullen…

 4. Sas

  Wat een super leuke spulletjes! Heel erg veel plezier ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Action Shoplog Juli

Ook deze maand kon de Action shoplog natuurlijk niet ontbreken! Zoals wel vaker ging ik dit keer met een lijstje...

Sluiten