Bad- en doucheproducten
PersoonlijkShoppen

Bad- en doucheproducten die je niet mag missen!

Mijn favoriete mama moment hier in huis is geen geheim. Ik vind het heerlijk om in bad te liggen, gewoon even helemaal zen of heel relaxed met Netflix aan. Toen wij onze badkamer verbouwden en er een bad plaatste riep iedereen nog ‘Als je eenmaal elke dag in bad kunt doe je het bijna nooit!’. Dat is hier totaal niet het geval, ik lig hier vaak wel minimaal twee keer per week in bad. Tijd genoeg om verschillende bad- en doucheproducten te testen.

De badproductenvan Kneipp

Ik kan er weinig anders van maken, maar ik ben gewoon fan van Kneipp. Badolie, badkristallen, schuimbad en ga maar door. Allemaal favoriet en heerlijk om af te wisselen. Dus ik laat jullie meteen even mijn favorieten zien.

Kneipp badproducten

Hierboven zie je de producten in onze badkamer op dit moment. Favoriet zijn eigenlijk alle producten van badolie tot badschuim van de eucalyptus lijn, heerlijk, absoluut op nummer 1! Een heerlijke frisse geur. Onlangs met Kerst kreeg ik de badolie ‘Beauty Geheim’ ook absoluut heel fijn, een mooie tweede plek. En op de derde plek de jeneverbes badkristallen voor soepele spieren. Je vindt de badproducten bij drogisterijen, maar je bestelt de Kneipp bad- en doucheproducten ook heel eenvoudig online!

En doucheproducten dan?

Oké, het is niet allemaal Kneipp. Al moet ik bekennen dat ook daar de doucheproducten ook heel fijn van zijn. Zo heb je van Kneipp namelijk ook douche foam, heerlijk zacht schuim in diverse geuren. De amandelbloesem variant is hierbij ook een aanrader. Maar ik heb nog een ander favoriet merk, zo ben ik ook gek van de Treacle Moon doucheproducten.

Treacle Moon doucheproducten

Cinnemon Nights en the Raspberry Kiss staan hier in de douche en zijn zelfs bij de kinderen favoriet want ze ruiken zo lekker mama! That Vanilla Moment en Those Lemonade Days staan op het verlanglijstje om ook eens te proberen.

*Tip* Oh en trouwens nog even terug naar de Kneipp doucheproducten. Ze hebben dus ook doucheproducten voor mannen, die heel goed in de smaak vallen bij manlief.

Wat zijn jullie favoriete douche- en/of badproducten? Zijn jullie fan van een bepaald merk?

— De eerste afbeelding (voeten in bad) komt van Shutterstock. — 

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Volgmama

    De producten van Kneipp ruiken altijd zo lekker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Persoonlijk, Shoppen
Verhuizen of niet?

Verhuizen? Geen optie! Iets wat wij een aantal maanden geleden nog geroepen zouden hebben, maar inmiddels speur ik elke dag Funda af....

Sluiten