Greetz
Moederdag WinweekWinactie

Win een bos bloemen t.w.v. 40 euro bij Greetz! Moederdag Winactie #5 (GESLOTEN)

Het kon natuurlijk niet missen, maar je maakt vandaag kans op 40 euro shoptegoed voor een mooi boeket. Want hoe cliché het wellicht ook is, de meeste vrouwen vinden het altijd leuk om een bos bloemen te krijgen. Bloemen brengen sfeer, kleur en gezelligheid in huis en zijn tevens ideaal om een mooie boodschap over te brengen. Wat dacht je van: ‘De mooiste bloemen voor de mooiste moeder!’. Zelf besloot ik mijn moeder en schoonmoeder ook eens te verassen met een bloemetje, gewoon omdat het kon.

Bloemen bestellen bij Greetz
De bloemen bestelde ik bij Greetz.nl. Deze website staat bij veel mensen bekend als de website waar je kaarten kan bestellen, maar naast kaarten bied Greetz veel meer producten: ballonnen, wijn of bier, chocolade, fruitmanden, kraamcadeaus en ga maar door. En dus bloemen, waaronder: gemengde boeketten, seizoenstoppers, planten, bloemen met cadeau en brievenbusbloemen. Ik besloot zowel een boeket als een plant te bestellen en moeders en schoonmoeders te verassen.

Bloemen

Het bestellen is heel eenvoudig! Je kiest een boeket of plant naar keuze en legt deze in je winkelmand. Wanneer je gaat afrekenen wordt je door een simpel proces geleid waarbij je ook nog de mogelijkheid krijgt om een kaartje toe te voegen. Je kiest een bezorgdatum (voor 22:00 uur besteld is de volgende dag in huis), je rekent af en de bloemen worden verzonden. Moeders en schoon moeders waren beide blij verrast en ook nog eens heel positief over de manier van verzenden. Beide producten waren van een hele goede kwaliteit.

Win een bos bloemen t.w.v. 40 euro bij Greetz!
Mijn moeder en schoonmoeder waren er heel erg blij mee. En hoe leuk is het dat jij er ook je moeder, oma of vrouw blij mee kan maken. Namens Greetz mag ik een shoptegoed van 40 euro weggeven. En geloof mij, daar kan je een heleboel leuke boeketten of planten voor bestellen. Ben je benieuwd naar het assortiment met boeketten en planten neem dan snel even een kijkje op greetz.nl/bloemen!

Wat moet je doen?
Het is heel simpel, je hoeft alleen maar de volgende stappen te doorlopen:
1.  Vertel in een reactie waarom je graag wilt winnen! Gebruik hiervoor een geldig e-mailadres.
2. Like SoMama op Facebook

Extra kans maken? Elke actie is een extra kans!
– Volg SoMama op Twitter
– Volg SoMama op Instagram
– Deel deze winactie op Facebook, Twitter of Instagram.

De actie loopt t/m 29 april. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht!

Bekijk hier alle winacties uit de Moederdag Winweek! Van 18 t/m 24 april komt er elke dag een nieuwe winactie online!

— Dit bericht is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Greetz. Voor meer leuke winacties kan je terecht op Prijsvragengala.nl  —

Dit artikel heeft 57 reacties

 1. Berendina

  Leuk om mijn schoonmoeder te verrassen met zo’n mooi bos bloemen <3

 2. Charlotte

  Ah bloemen zijn altijd leuk!

 3. demallemolenmoeder

  Ik vind bloemen zó mooi. Ja, bloemen zijn altijd goed.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Rara, wat is het?My Profile

 4. saskia

  mijn mams verdient wel een hele mooie bos

 5. Iris

  Super leuk! Het lijkt me super om mijn moeder met zo’n mooie bos te verrassen!

 6. Anna Wienen

  Omdat het mijn eerste moederdag is hihi

  Facebook: Anna York

 7. Jolanda

  Wat leuk! Ik zou m graag aan mijn schoonzus geven!

 8. Vlijtig Liesje

  Wauw, 40 euro voor een bos bloemen. Nou ben ik heel nieuwsgierig hoe zo’n bos er uit ziet. Mijn bloemen kosten meestal zo’n 2,99 : )

 9. Jennifer L

  Ik doe graag mee! Mijn moeder verdiend echt een mooi bos bloemen. Ze heeft me zo erg gesteund tijdens de zwangerschap en bevalling dat ik haar met een mooie speciale Moederdag wil bedanken. Ze is gek op bloemen dus dat kan natuurlijk niet missen!

 10. Heleen van der Velde

  Mijn moeder van bijna 80 doet alles voor een ander (doet ook nog vrijwilligerswerk), maar zal nooit iets voor haarzelf kopen. Wil haar graag verrassen met een toegezonden pakket! Dat zijn nl meer verrassingen-in-1: pakketje via de post, de bloemen die je uitpakt, en de bloemen die haar dan elke dag toe-stralen! Hoe mooi is dat!

 11. Eline

  Ik doe uiteraard heel graag mee 🙂 Van bloemen wordt iedereen blij!

 12. WNijssen

  Zeg het bloemen, nou dit boeket maakt het waar! Ik loot onwijs graag mee!

 13. Iris

  Mijn moeder is dol op bloemen, maar koopt het eigenlijk nooit voor zichzelf! Daarom zou ik haar graag verassen met een mooie bos!

 14. Marguerita

  Zo daar kun je een mooie bos voor uitzoeken! Ik doe heel graag mee, gek op bloemen en mijn moeder ook

 15. Daphne

  Wauw dat zou ik heel erg leuk vinden voor mijn mama!
  Daphne onlangs geplaatst…Review: Magformers – 3D constructiespeelgoed!My Profile

 16. anja

  leuk om mijn moeder mee te verrassen met moederdag

 17. geke uffels

  cadeau voor mijn moeder.

 18. Sabrina

  Ik wil dit heel graag winnen zodat ik mijn moeder kan verblijden met een mooie bos bloemen. Dat verdiend ze enorm.

 19. Ling Choi

  Mijn moeder is dol op bloemen en wordt er blij van als je met een mooie bos langskomt. Als zij blij is dan ben ik het ook.

 20. Nina

  Omdat mijn moeder een pittig jaar achter de rug heeft en helaas komend jaar ook nog wat operaties op de planning heeft staan.

 21. Anja Laemers

  Dit zou het perfecte cadeau zijn voor mijn allerliefste schoonmoeder die op 3 mei jarig is! Nu maar snel duimen, want ik weet zeker dat ze hier erg blij mee zou zijn.

 22. Michael noo

  Misschien ga ik nu super eenvoudig zijn maar gewoon omdat mijn moeder super is

 23. Inge

  Mijn moeder staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient zij een verwengebaar.
  Met een mooi Moederdag-boeket
  wordt zij echt in het zonnetje gezet
  en beleeft zij veel genietpret!

 24. M.c. Koenders

  om een moeder te verrassen die als collega moeder mantelzorger vriendin tante zus buurvrouw ebz. klaar staat met eaad en daad voor een ander een mooie bos kleurige geurende ruikers zouden op zijn plaats zijn namens velen zou ik haar graag verrassen met de Greetz Bos Bloemen. Stiekem wil.ik haar bedanken voor al jaar hulp aan mij

 25. Anita H.

  Ik wil mijn moeder graag met zo’n luxe boeket verrassen. Zeker weten dat ze daar blij mee zou zijn.

 26. Marushi

  Ik doe graag mee! Mijn moeder staat altijd voor mij klaar, dag of nacht. Ze helpt me met koken, schoonmaken en nog zo veel andere dingen. Ik zou haar graag willen bedanken met een bloemetje! -x-

 27. Daniëlle

  Wow wat een gave prijs! Ik zou mijn moeder verrassen die door een moeilijke periode gaat en 100 kilometer bij me vandaan woont, waardoor ik niet zo vaak langs kan gaan als ik zou willen. Daarnaast blijft er vast wat over om iets moois te kopen voor mijn schoonmoeder die vaak op mijn dochter past.

 28. Willeke Alting

  Oh wat zou ik haar hiermee blij maken…
  Ze doet alles voor mij en mijn gezin.
  Mijn mamsie is echt de allerliefste die er is, love you so mutch xxxx

 29. anica aarts

  ik ben er achter dat de geur van bloemen mijn baby in mijn buik rustig maakt.. dus laat die bloemen maar komen dan mag ik hopelijk ook een beetje slapen/mn rust pakken

 30. Mandy

  Heel graag zou ik deze willen winnen! Zo’n mooie bos op tafel zou niet misstaan.

 31. Ilsiee prins

  Ahjaaaa wat leuk! 😀 Ik doe graag mee om mijn lieve zus te verrassen! 😀 Een superlieve en goede moeder….

  Groetje ilsiee

 32. laura van der weide

  Aaaah super leuk! Mijn moeder verdient dit omdat ze net zo gek is als ik! Over een paar weekjes is ze jarig vlak voor Moederdag en ik verwen haar graag met wat leuks. Na de scheiding van mijn ouders heeft ze me vrijwel alleen opgevoed en zijn we beste vriendinnen geworden . Ook al woon ik niet meer thuis, we spreken elkaar bijna elke dag! 🙂

 33. Riekie Bos

  ik verras mijn lieve mamsie graag met een bloemetje, daar houdt ze van en wordt ze blij door!
  duim duim duim. fijn weekend en groetjes van Riekie

 34. Alicia Hofman-Voshol

  Ik hou nooit zo van die “ik wil winnen omdat.. zielige verhalen” (want mijn moeder is alles behalve zielig!) maar goed feit blijft dat mijn moeder chronisch ziek is en ik haar daarom graag een bloementje geef!:)

 35. Sandra

  met zo’n mooi boeket kunnen we voor de kramen langs 🙂 ik doe heel graag mee voor mijn mijn moeder

 36. Anita te Gussinklo

  Met Moederdag in aantocht lijkt het me geweldig om haar te verrassen met een prachtige bos bloemen.
  Ik volg je natuurlijk op Facebook maar ook op Twitter.

 37. Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor mijn moeder, ze houd erg van bloemen, zou erg leuk zijn om haar met z’n prachtig boeket te verrassen !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 38. Liesbeth

  Dit zou helemaal geweldig zijn zodat ik een mooi boeket bloemen kan uitkiezen voor mijn dochter én mijn schoondochter 🙂 Ik heb deze actie gedeeld via Facebook en volg je ook via twitter en instagram

 39. CORRY DE VOS

  Mijn moeder is de allerliefste van de hele wereld
  ze is al 92 en geniet van een mooi boeket…..
  dus gooi mij maar in de hoge hoed
  dan begint haar moederdag super goed love you

 40. melissa

  ik zou heel graag mijn moeder willen verrassen die letterlijk dag en nacht klaarstaat voor ons en nu helemaal tijdens onze verhuizing. ik volg via fb.

 41. Desiree | Sweet Happinez

  Ik houd van bloemen en mijn moeder en schoonmoeder ook! Ik zou dit shoptegoed van Greetz graag willen winnen om één van hen te verrassen met een mooie bos bloemen. Dit omdat zij het beiden verdienen 🙂

 42. Shirley

  Het is heel erg, maar ik koop bijna nooit bloemen. Terwijl ze mij juist opfleuren en het iets toevoegt aan de sfeer van het huis. Tijd om hierin verandering aan te brengen. De eerste stap? Mijn mam verrassen met een prachtige bos bloemen als ik win!

 43. Carina Peters

  Dit zou een leuke verassing zijn voor m`n moeder, ze past 2 dagen per week om onze kleine man, zodat ik kan werken. Deze bloemen zou ze prachtig vinden, het is van ons een waardering dat ze altijd voor ons klaar staat.

 44. Lin van de Werf

  Deze prijs zou echt geweldig zijn, want dan kan ik niet alleen mijn moeder maar ook mijn twee tantes (haar zussen) verrassen met een bos bloemen op Moederdag. Beide tantes zijn ongewild kinderloos en omdat ze veel betekenen voor mij kan ik hun hiermee op deze bijzondere dag ook in het zonnetje zetten.
  Groetjes Lin

 45. Aniek

  Op vrijdagavond kom ik met een tas vuile was vanaf mijn studentenkamer thuis aan en op maandagmorgen vertrek ik met diezelfde tas gevuld met schone en gestreken was. Dat allemaal dankzij mijn moeder. Bedankt Mams

 46. Tamara

  Mijn moeder kun je niet blijer met een bezoek en/of bloemen. Gaan we op moederdag gezellig thee drinken en laten we de bloemen handig met de post bezorgen!!

 47. Nadia A.

  Natuurlijk voor Moederdag! Mijn Mama vind rozen erg mooi. Ik volg je al lang op Facebook, Twitter en Instagram. Deze actie heb ik op Facebook geliked en gedeeld.

 48. Fleur

  Niets is fijner dan een mooie bos bloemen in huis

 49. Marije

  Gaaf hoor, online een bos bloemen bestellen! Ik doe mee voor mijn zus. Onze moeder is er niet meer en sindsdien hebben we een extra goede band. Om moederdag wat dragelijker te maken mag ze best een enorme bos bloemen hebben 🙂

 50. Greetje

  Omdat ik net zo een pracht mama wil zijn als haar! Daarom wil ik haar een bloemetje geven.

 51. Anja

  Voor mijn moeder natuurlijk, staat altijd voor iedereen klaar. Dag en nacht. Een geweldige lieve moeder, oma, zelf al veel meegemaakt. Helaas is haar man, mijn vader al vrij jong overleden, dus stond ze er alleen voor, het opvoeden van 3 kinderen. Maar nooit klagen, ze vergeet wel eens aan haar zelf te denken. Met dit bloemetje zal ik (en mijn broers) haar in het zonnetje zetten en bedanken wat ze voor ons heeft gedaan en nu nog steeds doet.

 52. Rianne w

  Wat een leuke actie. Ik zou graag mijn moeder willen verrassen. Dit wordt haar eerste moederdag zonder haar eigen moeder erbij. En wij kunnen op moederdag niet naar mijn ouders ivm de afstand. Ik zou het erg leuk vinden om mijn moeder op deze manier te verrassen

 53. Henriette Leeuwis

  Ik zou heel graag mijn lieve moeder willen verrassen met een mooi boeket bloemen.
  Ze is echt een SUPER moeder die altijd voor iedereen klaar staat.
  Niet is haar teveel.
  Maar daardoor vergeet ze vaak zichzelf te veel en cijfert ze zichzelf helemaal weg.
  Daarom zou ik haar graag eens in het zonnetje willen zetten.

  Ik volg op Facebook, Twitter en Instagram.

 54. Simone

  Ahhh wat leuk! Ik heb maar liefst drie moeders om te verassen met Moederdag, dus ik zou ze allemaal graag blij maken met een mooi bosje bloemen! <3

 55. Feinette

  Mijn moeder wil ik gaag verassen. Ik heb veel respect voor haar ondanks haar gezondheidsklachten, MS, staat ze heel positief in het leven. En staat ze, waar ze kan, altijd voor je klaar. Ze is dol op bloemen, dus ik zou dit graag aan haar willen geven. Een leuke verassing.

 56. Astrid

  Ik zou heel graag zo een mooi geurig cadeau willen winnen voor mijn lieve moeder, Kirsten, van 65. Zij draagt nog iedere dag zorg voor mijn volwassen en autistische broer. Dit doet zij met liefde, zonder hierbij ooit aan zich zelf te denken.

 57. D

  Wat een leuke win actie ! Daar kan je elke moeder blij mee maken!
  Ik doe mee voor mijn lieve moeder,
  ze is er altijd voor ons❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Moederdag Winweek, Winactie
Win 2 Kneipp doucheproducten! Moederdag Winactie #4 (GESLOTEN)

Wat is er nou lekkerder dan tijdens het douchen even te genieten van de lekkerste douch foam. En wanneer je...

Sluiten