Boodschappen Picnic
Shoppen

Boodschappen gratis thuisbezorgd, de voordelen! #picnic

Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden dat ik jullie vertelde over het gratis laten thuisbezorgen van onze boodschappen. Waarschijnlijk ben je al op de hoogte van het feit dat dit door diverse supermarkten wordt gedaan, dan vaak echter wel tegen betaling. In Amersfoort zijn ze gestart met de supermarkt Picnic, geen fysieke winkel maar alles wordt op een eenvoudige manier geregeld via je mobiele telefoon. Toen ik afgelopen week gewoon naar een supermarkt vertrok besefte ik mij maar al te goed dat er echt diverse voordelen zitten aan het laten thuisbezorgen, want wat een hel om rond de feestdagen de boodschappen te doen!

Ik heb zelf jaren in een supermarkt gewerkt en vond de drukte rond de feestdagen heerlijk, de dagen vlogen voorbij. Nu de rollen zijn omgedraaid en ik door die drukte heen moet banjeren, ben ik maar al te blij dat ik de boodschappen online kan bestellen. Dus ik deel graag de voordelen van het online boodschappen doen bij Picnic met jullie! Voor de lezers die niet in Amersfoort wonen, Picnic komt eraan! Langzaam aan gaan ze dit ook uitrollen naar andere steden, inmiddels wordt er ook bezorgd in Leusden!

Picnic boodschappen gratis bezorgd

1. Je kan altijd en overal je boodschappen bestellen
Wanneer je in het bezit bent van een smartphone kan je eigenlijk overal en altijd de boodschappen bestellen. Wij maken gebruik van de app van Picnic, hierin maken we heel simpel een boodschappenlijst. Deze lijst wordt opgeslagen dus kan altijd worden aangevuld. Als werkende moeder is het dus heel makkelijk om dit even tussen alle drukte door op te stellen.

2. Geen problemen met parkeren
Vanzelfsprekend hoef je dus de deur niet uit voor de boodschappen. Door weer en wind worden de boodschappen namelijk gewoon tot aan de voordeur afgeleverd, gekoeld en wel! Je hebt dus geen problemen met parkeren doordat half Nederland besluit op hetzelfde tijdstip de boodschappen te doen.

3. Geen last van de bekende supermarktirritaties
Je hebt geen last van lange rijen. Je hebt geen last van klanten die hun producten vergeten af te wegen. Je hebt geen last van klanten die hun portemonnee zijn vergeten en je hebt geen last van kinderen met kinderkarretjes die niet uitkijken en je voor je voeten rijden 😉

4. Geen inpakstress
Je hoeft niet snel je boodschappen in te pakken omdat de boodschappen van de klant achter je alweer jouw boodschappen pletten. Je hoeft niet te slepen met die zware tassen en zelfs je lege flessen en verpakkingsmateriaal worden weer mee teruggenomen.

5. Het scheelt enorm veel tijd!
Tot slot scheelt het natuurlijk enorm veel tijd. Tijd die je lekker aan andere dingen kunt besteden, aan dingen die een stuk leuker zijn dan jezelf door een supermarkt heen slepen. Ideaal!

Mocht je nou toevallig in Amersfoort wonen en je boodschappen gratis laten thuisbezorgen door Picnic eens willen uitproberen? Stuur mij dan even een e-mail of laat hieronder een berichtje achter, dan kan ik je voorzien van een kortingscode waarmee je bij je eerste bestelling €5,- korting krijgt. Wat is volgens jullie het grootste voordeel om je boodschappen (gratis) te laten thuisbezorgen? 

Dit artikel heeft 10 reacties

 1. Wilmaaa

  Ik zou het erg handig vinden, aangezien ik geen auto heb, alleen savonds. Dus een dikke ja voor mij!

 2. Lilian

  Lijkt mij ook echt super handig, ook omdat wij geen vervoer hebben en altijd lopen te slepen met de boodschappen. Helaas is het bij ons in de buurt nog niet ingezet!

 3. Annemieke

  Maar ze bezorgen nog biet in heel Amersfoort, dat vind ik jammer!

 4. Nicole

  Echt heel handig!! Als dat bij ons komt, dan wil ik dat ook!

 5. Engelina

  Dit lijkt me echt een super systeem!

 6. Vandaagismooi.nl

  Ik heb vorig jaar toen ik nog een single mama was ook de boodschappen altijd online besteld. Met een peuter die nog maar net kon lopen 3 trappen op + boodschappen was niet ideaal…

  De laatste tijd hebben we wel gewoon zelf alles gehaald maar daar begin ik op terug te komen. Eergisteren zijn de boodschappen voor de komende 2 weken weer keurig thuisbezorgd. Veel sneller, makkelijker en gewoon top!

 7. Vlijtig Liesje

  Het grootste voordeel lijkt me tijdbesparing, benzine besparen en geen gedoe! Dat zijn er dus drie.

 8. Yvonne

  Lijkt me zo fijn! Geen gesleep met zware tassen en het scheelt veel tijd. Mij lijkt het ideaal!!

 9. Pingback: Zwitsal of Dermocare? Haba of V-tech? #tag – SoMama

 10. Pingback: Zo overleef je de supermarkt met kinderen! - SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Shoplog: Action December

Soms kom ik tijden niet bij de Action en zo kom ik er best vaak! We kochten afgelopen een kleine...

Sluiten