Corrigerend Ondergoed
PersoonlijkShoppen

Corrigerend ondergoed is het de oplossing?

Vandaag ga ik iets heel persoonlijks met jullie delen, maar ik denk dat ik niet de enige ben, dat jullie je wellicht hierin herkennen. Eigenlijk kan ik mij geen moment herinneren waarop ik geen ‘buik’ heb gehad. Je weet wel, die vetrol, blubberbuik of hoe je het ook maar wilt noemen. Mijn twee zwangerschappen waarbij ik in beide gevallen meer dan 20 kilo ben aangekomen hebben hier ook niet bij geholpen. Eigenlijk is het nu een hopeloze zaak! Is corrigerend ondergoed de oplossing?

Anders koop je toch gewoon corrigerend ondergoed?!

Als ik dan weer eens zat te zeuren over de vetrol over de rand van mijn broek dan kwam de vraag ‘Waarom probeer je geen corrigerend ondergoed?’ voorbij. Mijn beeld van dit ondergoed was echter niet heel positief. Totaal niet sexy en vaak in het wit? Stiekem had ik ooit al eens corrigerend ondergoed geprobeerd en dat zat totaal niet lekker. Dus wuifde ik dit soort suggesties weg, niks voor ons!

Corrigerend ondergoed is hot!

Toen ik een tijdje geleden de collectie met corrigerend ondergoed van de Hunkemöller voorbij zag komen moest ik toch mijn mening bijstellen. Zo zou ik absoluut geen corrigerende onderbroek gaan dragen, want strings hebben hier de voorkeur. Maar je hebt dus blijkbaar ook een corrigerende string. heb ik dus gewoon echt nooit geweten! En deze zou ik eigenlijk zo aantrekken! Kijken jullie even mee naar het corrigerend ondergoed van deze tijd?

Corrigerend Ondergoed

Absoluut niet lelijk! Mijn idee van corrigerend ondergoed heb ik bij deze dus bijgesteld. Het bestaat tegenwoordig niet meer uit grote strakke witte oma onderbroeken. Tegenwoordig heeft het veel meer sexappeal! En wellicht dat ik het binnenkort eens even ga proberen.

Welke soorten zijn er?

Het bestaat  niet alleen maar uit een onderbroek/string en een top. Je hebt ze ook voor onder jurkjes. Deze jurkjes laten je benen langer lijken en zo verberg je ook alle vetrollen(tjes). Maar je hebt ook de zogenaamde body’s. Een goede manier om je buik te corrigeren en tevens flateert het je bovenlichaam (echt iets voor mij!).

Dragen jullie wel eens corrigerend ondergoed of vinden jullie het helemaal niks?

— Dit bericht is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Hunkemöller. —

 

Dit artikel heeft 9 reacties

 1. Nicole @ Everyday-Life.nl

  Ik heb het wel eens gedragen! Er zit hele mooie tussen!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Help, een hele dag zonder kind!My Profile

 2. Charlotte

  Ik vond het zo heet! En het zit natuurlijk ook helemaal niet fijn dus mijn ding is het niet zo vrees ik.

 3. Jeske

  Ik zweer erbij… Als ik een jurkje aan heb, dan vind ik het zo naar als ik ondergoed lijnen zie waar dan vet over rolt. Dan liever een corrigerend broekje. Ik heb er 1 van action die ik het fijnst vind zitten. Draag het absoluut niet dagelijks, maar zeker 1 x in de week. Werk ook in een kledingzaak en adviseer vaak om zo’n broekje onder een dure jurk te dragen.
  Jeske onlangs geplaatst…Mijn dochters lijken niet op mij…My Profile

 4. Vlijtig Liesje

  Ik niet, want ik houd niet van strakke kleding. En corrigerend ondergoed moet wel strak zitten om alles in te trekken.

 5. Jessica

  Ik heb een keer zo een soort “romper” gehad, die je dus ook onder je kruis moest vast knopen, geen succes als je heel nodig naar de wc moet! hahaha..

 6. Nicole

  Ik had gisteren ook corrigerend ondergoed aan Vandaar dat ik er zo goed uit zag haha..
  Nicole onlangs geplaatst…Steptember – Heb ik het volgehouden?My Profile

 7. Linda

  Draag het dagelijks :p
  Linda onlangs geplaatst…Ken jij het verhaal van Joey al?My Profile

 8. Merel

  Ziet er echt heel goed uit, ook niet het beeld dat ik erbij had. Draag het niet nu, maar zo rondom kerst lijkt het me best een goed plan.
  Merel onlangs geplaatst…Welke kinderboeken mogen niet ontbreken in je boekenkastMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Persoonlijk, Shoppen
Mindfulmama@Work + WINACTIE (GESLOTEN)

Yes, ik ben een werkende moeder en dat vind ik fijn! Al eerder heb ik hier een artikel aangewijd, ben...

Sluiten