Dierentuin
KinderenVrije tijd

De afgelopen maanden in vogelvlucht

De afgelopen maanden stond bij ons natuurlijk in het teken van de verhuizing. Maar daarnaast hebben we ook ontzettend veel andere dingen meegemaakt. Zo gingen we op vakantie naar de camping, bezochten o.a. Toverland, de Julianatoren en Dierenpark Amersfoort, vierden Jamie zijn verjaardag, zijn kinderfeestje en ging Jamie voor de tweede keer op schoolreisje en dit keer mocht ik mee! In vogelvlucht de afgelopen maanden door!

Naar de camping

Vogelvlucht

De zomervakanties zijn hier eigenlijk vrij standaard. We gaan elk jaar drie weken naar de camping, waar de kinderen zich prima vermaken met vriendjes en vriendinnetjes. Weer of geen weer het is altijd gezellig en genieten geblazen.

Jamie zijn verjaardag & piratenfeestje

In de zomer is Jamie 5 jaar geworden. Net zoals elk jaar hebben we dit op de camping gevierd. Dit jaar was het iets minder mooi weer, paar keer wat regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Net zoals elk jaar was het weer heel gezellig en heeft Jamie genoten. En het mag denk ik wel duidelijk zijn dat Jamie een grote Spiderman fan is, hihi.

Vogelvlucht

In de eerste week na de schoolvakantie vierde Jamie ook nog zijn piratenfeestje (hier later meer over!). Aangezien hij midden in de zomervakantie jarig was, vierde hij dit pas een maand later. Jamie zag dit echter alleen maar als een voordeel, gewoon nog een keer een groot feest.

Vogelvlucht

Het EK voetbal

Wellicht kan je het nog wel herinneren, onze voetbalvrouwen die het EK hebben gewonnen. Tijdens het EK bedacht ik mij uit het niets, dat we eigenlijk heel dicht bij het stadion in de buurt waren. Een aantal pogingen op ticketswap verder hadden we kaarten voor de halve finale. En zo zat ik voor het eerst in het stadion. En het was echt genieten geblazen, wat een prachtwedstrijd was de halve finale!

 

De zoektocht naar nieuwe meubels & een nieuwe vloer

Vogelvlucht

Verhuizen brengt ook zeker leuke dingen met zich mee. Zo konden wij na jaren op zoek naar nieuwe meubels en een nieuwe vloer. Onze huidige vloer zat al in het huis toen wij er kwamen wonen en hebben we laten liggen, maar eigenlijk hadden we daar al heel snel spijt van. Echter was het uitkiezen van nieuwe meubels en een nieuwe vloer lastiger dan gedacht, want de keuze is reuze.  Later meer over wat het uiteindelijk is geworden.

En natuurlijk klussen maar!

De afgelopen tijd bestond natuurlijk niet alleen uit het uitzoeken van meubels en een nieuwe vloer, er moest ook geklust worden. Naast het inpakken van onze spullen, moest onze oude woning natuurlijk netjes opgeleverd worden. Maar we moesten ook aan de gang in onze nieuwe woning. Onze aannemer bouwde een verdieping op het huis en heeft onze badkamer en wc vernieuwd (binnenkort de foto’s), maar in de rest van het huis moesten we zelf aan de slag. De vloer eruit, maar daarnaast moest er heel veel geschilderd worden.

Vogelvlucht

Mama mocht mee op schoolreisje!

Tussendoor mocht ik ook nog even gezellig mee op schoolreisje. Jamie ging met de hele klas naar boerderij de Boterbloem. Een boerderij waar de kinderen o.a. op een tractor mochten rijden, koeien en kamelen mochten voeren, konijnen konden knuffelen, in een hooiberg konden ravotten, zelf karnemelk en boter konden maken en tot slot zich konden uitleven in een binnen- en buiten speeltuin. Het was heerlijk om te zien hoe de kinderen genoten, zo simpel maar toch heel leerzaam en ontzettend leuk.

Vogelvlucht

Dit waren de afgelopen maanden in vogelvlucht. Over een aantal van deze onderwerpen lees je binnenkort nog meer!

 

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Nathalie - Volgmama

    Wat hebben jullie leuke dingen gedaan en wat zijn jullie druk geweest. Wat hebben jullie bezocht op de uitgelichte foto?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Vrije tijd
Ons weekend in foto’s #3 – Op bezoek bij Pascal & verlanglijstje

Dit keer helaas geen lang weekend zoals vorige week, maar tevens wel weer een heel gezellig weekend. Een weekend waarin...

Sluiten