ShoppenVrije tijd

De leukste items voor Pasen shop je bij de Action!

Valentijnsdag is net voorbij, dus we gooien het er maar meteen in: Pasen! Zondag 16 april is het Pasen en ja dat duurt nog even. In de winkels denken ze daar echter anders over. De Paaseitjes zijn al overal te vinden, maar naast enkel chocolade zijn er nog veel meer leuke items te vinden en deze vindt je o.a. bij de Action. Dit keer dus geen Action shoplog zoals je wellicht van mij gewend bent, maar gewoon even een leuke shoptip!

Mama, wanneer is het nou Pasen?

Jamie vraagt al tijden wanneer het dan eindelijk Pasen is? En waarom hij dat vraagt, dat mag duidelijk zijn want hij roept al tijden: ‘Ik wil paaseieren zoeken!’. En waar dit allemaal vandaan komt ik heb geen idee, maar hij is er helemaal vol van. Toen ik bij de Action binnen liep en er de Paas items zag liggen moest ik er natuurlijk even tussen kijken.

Paasdecoratie

Je vindt er in ieder geval genoeg decoratiematerialen. Daar hebben we hier nog aardig wat van liggen, dus dat heb ik qua aankopen overgeslagen, maar er zaten hele schattige items bij!

Pasen Action 2017

Pasen Action 2017

Pasen Action 2017

Pasen Action 2017

Zelf kocht ik voor €0,79 een mandje, zodat de paaseieren die worden gevonden in het mandje bewaard kunnen worden.

Gezellig samen knutselen!

Het leukste vond ik zelf de knutselspulletjes. Knutselen vinden de kinderen sowieso altijd al heel leuk en Fenna trok dan ook direct al paasstickers (€0,77) uit het schap.

Pasen Action 2017

Naast de stickers kocht ik nog een aantal items om te knutselen. Eieren beschilderen door een ei vast te zetten (zie rechtsboven), het blijft nostalgische gevoelens oproepen. Als klein meisje deed ik dat ook graag, maar goed dit hebben we hier dus al in huis. Dus besloot ik te gaan voor 8 witte eieren (€1,55), die je nog zelf kunt versieren.  Daarbij nog wat stempelblokjes voor €0,69 (rechtsonder op de foto) en dat is voor dit jaar genoeg.

Hebben jullie de Paas items al gespot bij de Action?

Dit artikel heeft 4 reacties

 1. Charlotte

  Ik heb ze zien liggen maar mocht nog niks kopen van mezelf haha. Nog even geduld dus…

 2. Nicole

  Gespot ja, maar of ik er iets mee doe.. Heb er eigenlijk tot nu toe nog nooit iets mee gedaan haha. Ook niet qua decoratie ofzo.
  Nicole onlangs geplaatst…De grote voorjaarsschoonmaak | de woonkamerMy Profile

 3. Vlijtig Liesje

  Wauw wat een boel paasspulletjes. Het ziet er allemaal heel leuk uit vind ik!

 4. Volgmama

  Ja, maar ik vind het nog wat te vroeg om hier mee bezig te zijn. Het duurt nog 2 maanden tot Pasen haha.
  Volgmama onlangs geplaatst…Action Shoplog: nieuwe laptoptas, verzorgingsproducten en speelgoed voor de vakantie!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen, Vrije tijd
Fenna haar favoriete speelgoed (cadeautips!)

Wat koop je voor een kindje van 2,5 jaar oud? Wat koop je voor een kindje met oudere broers en/of...

Sluiten