Winactie kinderhorloges Lucardi
ShoppenWinactie

De leukste kindersieraden en horloges bij Lucardi! + WINACTIE

Zelf draag ik eigenlijk heel weinig sieraden. Naast mijn trouwring af en toe eens oorbellen, misschien een keer een ketting of een armband maar verder eigenlijk helemaal niks. Toch vind ik het heerlijk om folders door te kijken met sieraden, maar eigenlijk vooral omdat de kinderen nu de leeftijd krijgen waarop ze kindersieraden kunnen dragen! En onlangs kwam de folder van Lucardi weer voorbij en daarin vond ik hele leuke kinderhorloges, kijken jullie mee?

Kindersieraden op Lucardi.nl

De website van Lucardi staat vol met leuke kindersieraden en horloges voor zowel jongens als meisjes. Voor de meiden is er een speciale collectie ‘Little Miss Lovely’ met de leukste sieraden. In deze collectie vindt je van alles, armbanden, oorbellen, ringen, kettingen en ga maar door! Voor de jongens zijn er heel veel stoere sieraden met bijvoorbeeld Batman en Superman. Je vindt er echt van alles. Hieronder een kleine greep uit het aanbod!

Kindersieraden en horloges bij Lucardi

Een kleine greep uit het assortiment met o.a. een stalen jongensarmband met bruin leer voor €14,99, een zilveren ketting met hartje voor slechts €9,99, een Regal jongenshorloge (beschikbaar in verschillende kleuren) voor €29,99 en een prachtige zilveren bedelarmband voor €14,99!

Kinderhorloges op Lucardi.nl

Zelf besloot ik op zoek te gaan naar twee horloges. Jamie is ontzettend bezig met tellen en cijfers sinds hij op de basisschool zit en vraagt vaak hoe laat het is. Hoe leuk is het dan om met een tof horloge te leren om klok te kijken. En al lukt het klok kijken misschien nog niet, het dragen van een horloge vindt hij tof. En hoewel Fenna natuurlijk nog te jong is voor dit alles vond ik de meisjes horloges gewoon te schattig om niet mee te bestellen! Uit het hele assortiment was het nog lastig kiezen, maar de onderstaande zijn het geworden:

Winactie kinderhorloges Lucardi

Voor Fenna een horloge van het merk Little miss lovely voor €39,99. Een horloge met een roze leren bandje en een wijzerplaat versierd met een sprankelend hartje! Voor Jamie een blauwe Regal horloge vol met voetballen voor €29,99 en ook nog eens verpakt in een leuke geschenkverpakking! We hebben de horloges opgehaald in het voor ons dichtstbijzijnde filiaal, voor ons Lucardi Amersfoort. Absoluut heel leuk om ook de winkel eens te zien, maar tevens heel gevaarlijk want ook daar zie je alle leuke kindersieraden en horloges!

Win een jongens- of een meisjeshorloge!

Winactie kinderhorloges Lucardi

Ik vind het heel leuk om jullie ook te mogen verassen met één van de bovenstaande horloges! Zowel het horloge dat wij kozen voor Fenna als het horloge dat wij kozen voor Jamie ga ik verloten. Meedoen is heel eenvoudig en kan door de volgende stappen allebei te doorlopen:

1.  Vertel in een reactie welk horloge je wilt winnen (voor een jongen of een meisje).
Gebruik hiervoor een geldig e-mailadres.
2.  Like SoMama op Facebook en plaats een reactie onder het bericht!

Extra kans maken? Elke actie is een extra kans!
– NIEUW! Schrijf je in voor de SoMama nieuwsbrief via deze link.
– Volg SoMama op Twitter
– Volg SoMama op Instagram
– Deel deze winactie op Facebook, Twitter of Instagram.

De actie loopt t/m 20 december. De winnaar wordt via Facebook bekend gemaakt!

— Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lucardi. — 

Dit artikel heeft 37 reacties

 1. Marleen

  Destan is ook erg into de cijfers en tijd én houdt van voetbal. De ideale combi, hij zou er erg blij van worden.

 2. Anna

  IK zou graag het meisjeshorloge willen winnen voor mijn nichtje

 3. Natasja vd Bos

  Leuk! Het meisjes horloge voor me dochter die wil als jij ketting om heb het ook, maar horloge heeft ze nog niet.

 4. Pauline

  Mara is hard toe aan een mooi roze horloge, de glitters maken het natuurlijk helemaal af! 🙂

 5. Tamara Maagdelijn

  Ja kyan zou heeeeeel graag een voetbal horloge winnen! Hij moet nog even een partij jaren wachten voordat hij op voetbal mag.

 6. Sharon de Ridder

  Ik zou graag het roze horloge winnen voor mijn meisje; ze leert net klokkijken op school dus het zou een mooie stimulans zijn!

 7. Ilona

  Ja 🙂 voor ravi. Hij kan dan nog niet klokkijken, maar hij vind het wel allemaal bijzonder interessant.
  En leuke tips, dankje. Ik ga er ook maar eens langs huppelen.

 8. Marjo

  Ik doe graag mee voor Jonathan hij zit inmiddels in groep drie en leert klokkijken, en nu heeft hij het de hele tijd over een horloge, dus doe graag mee ik volg je op Facebook en instagram en heb mij ingesChreven voor de nieuwsbrief!

 9. Charlotte

  Super leuke horloges! Mijn meisje is er nog wat te klein voor dus ik sla even over maar ze zijn wel erg leuk!

 10. Fleur

  ik doe graag mee voor een meisjes horloge voor mijn dochter

 11. Jaques (Opa) Leliveld

  op FB duim omhoog en gedeeld, ingeschreven voor nieuwsbrief, overigens heb ik geen twitter of instagram.
  Ik zou graag meisjes horloge voor kleindochter Rinke scoren.
  Ben benieuwd

 12. Vlijtig Liesje

  Leuke dingen allemaal zeg! Succes met de winactie!

 13. Marian

  Mijn zoontje is dol op voetbal en tegenwoordig erg druk bezig met de tijd! Klokkijken gaat al behoorlijk goed, dit zou een leuke verrassing voor hem zijn!

 14. anja

  ik ga voor het jongens horloge

 15. A.

  Een voetbal horloge want die vinden wij er erg leuk uit zien.

 16. wilmsen anita

  ik doe mee voor het meisjeshorloge

 17. Anita te Gussinklo

  ik doe graag mee voor een jongens horloge.
  Mijn zoon is nog eens gek op voetbal, dus dat komt goed uit.
  Ik volg je via Facebook,Twitter en nu ook Instagram.

 18. Jan

  Wij gaan voor het prachtige meisjes horloge.

 19. Anita koekkoek

  Wauw!! Super leuk
  Ik doe graag mee voor het meisjes horloge, gaat mn dochtertje helemaal geweldig vinden ❤
  Groetjes anita

 20. Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor de blauwe horloge, voor mijn zoontje Nicky, zou hij erg leuk vinden !!

 21. Michael noo

  Super leuke horloges! Doe heel graag mee voor een meisjes horloge

 22. anica aarts

  Doe heel graag mee voor de roze voor mijn stiefdochter. Misschien komt ze dan weer op tijd thuis 😀

 23. samira leh

  WAUW! wij gaan voor de roze!

 24. Melissa

  Ik zou graag het jongens horloge willen winnen.

 25. Moniek (sprankje)

  Met deze actie doe ik zeker mee!
  Mijn dochter is nu 6 en een horloge lijkt me soms al best handig (Tot hoe lang mag ik buiten spelen? Hoe laat is het afgelopen, etc.)
  Als ik m niet win gaan we voor haar verjaardag maar ‘s op zoek naar eentje…

 26. Haydee Jongenotter

  Ik wil graag het jongens. Horloge voor mijn oudste zoontje. Hij is bezig met leren klok kijken en is dol op voetbal hoe leuker is het dan als hij dan dit horloge wint?

 27. Kimberley

  Leuke winactie!
  Ik ga voor een jongenshorloge.
  Mijn zoontje is elke dag met de tijd bezig, hoe jong (2,5) hij ook is.
  ‘ Mama, hoelaat is het? ‘.
  ‘ Het is … uur ‘.
  ‘ Ik moet kijken hoelaat het is ‘.
  Hij wil en mag het van ons leren, maar hij heeft geen eigen klok of horloge om het op te leren.
  Wat zal hij hier blij mee zijn..

 28. Marian Zw.

  Ik loot graag mee voor een meisjeshorloge voor mijn dochter. Nu zegt ze vaak dat ze niet weet hoe laat het is, en dan komt ze te laat thuis van het spelen.

 29. rianne weerd

  Heel erg leuk voor onze dochter! Ze wil er heel graag een, ze begint nu ook steeds te vragen laat het is. Ze hebben inderdaad leuke sieraden en horloges voor kinderen!

 30. melissa

  Wat leuk. dochter elise doet het goed in groep 2 en kan niet wachten totdat ze naar groep 3 gaat want daar leer ik lezen schrijven en klokkijken mama. dus ik doe graag mee voor haar. ik volg via fb, instagram en de nieuwsbrief. liefs melissa

 31. Maaike

  Leuke actie! Mocht ik winnen dan zou graag het meisjeshorloge.

 32. Tamara

  Superleuk, want mijn dochter Emma leert net klokkijken, dit zal haar zo trots maken!

 33. Femke

  Ik doe graag mee voor mijn oudste. Hij kan nu klok kijken dus met buiten spelen zou het fijn zijn als hij zelf op tijd thuis komt. Heb ik geen wachtende ouders aan de deur en hoef ik er niet uit met zijn broertjes als hij nog niet thuis is voor het eten.
  Leuk voor zijn 8e verjaardag volgende week!

 34. Patricia de crom

  Dat zou gaaf zijn voor onze Destiney ze is nu net bezig met klok kijken.met zon mooi horloge kan ze Dan meteen oefenen

 35. Nadia

  Gaaf! Graag het horloge voor mijn zoontje, een voetbalspeler.
  Ik volg je al op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld.

 36. Bianca Fenna

  Wow gave actie. Een horloge komt hier erg goed van pas. De jongste is vol bezig met de klok leren en het lukt haar al aardig. Zo kan ik haar ook zeggen hoe laat ze thuis moet komen als ze buiten speelt, dus leerzaam en handig in 1.

 37. will

  Wow, wat een leuk jongens horloge.
  Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon.
  De tijd vergeten is er dan niet meer bij, want hij heeft dit horloge misschien om zijn pols.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen, Winactie
Kerstkleding bij de Zeeman+ WINACTIE (GESLOTEN)

Speciale outfits kopen voor Kerst? Nog geen jaar geleden schreef ik nog dat ik het eigenlijk onzin vond. En eigenlijk...

Sluiten