Julianatoren 2016
KinderenVrije tijd

De leukste shows in de Julianatoren!

Afgelopen  weekend brachten wij op uitnodiging een bezoekje aan de Julianatoren. Een klein walhalla voor onze 2- en 4-jarige en met prachtig weer werd het ook een prachtige dag. We pakten onze rugzak, stapten de auto in en gingen op weg. Na een klein half uurtje zagen we de bussen van de Julianatoren rijden. Een luid gejuich en geschreeuw: we zijn er!

Julianatoren in de herfstvakantie

Bij ons is het inmiddels herfstvakantie en als je dan ook nog eens op zondag gaat, tja dan is het druk. Vanaf de parkeerplaats reden bussen vol vrolijke papa’s en mama’s en kinderen richting het park. Voor de entree stond een lange rij maar eenmaal binnen viel het wachten op zich heel erg mee. Bij binnenkomst waren Jul en Jullie al vrolijk aan het zingen en dansen, Jamie en Fenna deden gezellig mee.

Julianatoren 2016
Al snel renden ze door naar de attracties, auto’s, vliegende olifanten, de draaimolen, helicopters en niet te vergeten de achtbaan! Het park staat boordevol attracties die uitermate geschikt zijn voor een 2- en 4-jarige. Tussendoor hebben we genoten van een lekkere (ongezonde) lunch: patatjes! En om de feestdag compleet te maken ook genoten van een heerlijk ijsje met het prachtige weer.

Julianatoren 2016

Dolfje Weerwolfje de show

Waar we voor kwamen en heel benieuwd naar waren was de show van Dolfje Weerwolfje! Al op tijd stonden we in de rij voor het theater van Jul & Julia. Helaas bleek bij het opengaan van de deuren geen rekening gehouden te worden met de eerstwachtende, iedereen snelde naar binnen. Eenmaal binnen was het erg druk, maar al snel begon de show en de kinderen keken vol spanning.

Julianatoren 2016
Mocht je Dolfje Weerwolfje niet kennen? Het is een hele succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon! Dolfje is een normale jongen totdat hij 7 wordt… Inmiddels is er dus ook de musical, waarvan je een klein stukje kan zien in de Julianatoren. T/m 30 oktober kun je elke dag (met uitzondering van 24 oktober) om 14:00, 15:00 en 16:00 uur de show bekijken!

Het Mega Sint Spektakel

Binnenkort staat er nog een leuke show op het programma. Voor het eerst opent de Julianatoren ook in de winter haar deuren! Party Piet Pablo huurt namelijk het hele park af op 19, 20 en 26 november! Naast de attracties kan er ook worden genoten van De Mega Sint Show! Er zijn meet & greets en de kinderen kunnen aar de Pietendisco, de dansschool en ze kunnen zelfs een Pietendiploma halen!

Julianatoren 2016
Meer informatie over Het Mega Sint Spektakel bij de Julianatoren is te vinden op www.hetmegasintspektakel.nl

Heb je dus deze herfstvakantie nog niks te doen? Breng dan zeker even een bezoek aan de Julianatoren en de show van Dolfje Weerwolfje! Naast de show is de rest van het park ook nog eens aangekleed in Halloween sfeer!

Julianatoren 2016

Mocht je deze vakantie al van alles op de planning hebben staan, zet dan even 19, 20 of 26 november vast op de agenda voor het Mega Sint Spektakel, kaarten bestel je op de website!

Zijn jullie wel eens in de Julianatoren geweest en wat vinden jullie ervan?

Dit artikel heeft 4 reacties

 1. Malou

  Ik ben er heel lang geleden een keer geweest en toen vond ik het heel leuk. Maar dat is al wel zo’n 15 jaar geleden denk ik.
  Malou onlangs geplaatst…Je kind aan de antibiotica?My Profile

 2. Charlotte

  Wij gaan er binnenkort ook naartoe, ben benieuwd wat Aukje ervan vindt! Is Dolfje niet te eng voor kleintjes?

 3. Vlijtig Liesje

  Het is alweer een tijd geleden maar ik ben er wel eens geweest. Het is een leuk en overzichtelijk park vind ik.

 4. Merel

  Heel leuk om te lezen. Ziet eruit als een geslaagde dag. Voor ons is Julianatoren niet in de buurt, dus nog niet geweest. Misschien als de kleintjes iets groter zijn.
  Merel onlangs geplaatst…Kennis over borstvoeding: voeden in het openbaarMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Vrije tijd
Aanrader: LEGO World in de Jaarbeurs!

Wellicht heb je het alweer voorbij zien komen. Mocht dit niet het geval zijn dan ga ik je er bij...

Sluiten