De Ouders Natuurlijk Beurs
Vrije tijdWinactie

De Ouders Natuurlijk Beurs +WINACTIE (GESLOTEN)

Ben je al bekend met de Ouders Natuurlijk Beurs? Een beurs die informatie geeft over wat kleine kinderen van nature nodig hebben? Een beurs die verder gaat dan de borstvoeding- en luiertijd. Een beurs waar je van alles kunt leren over gezonde voeding, communicatie met kinderen en duurzaam speelgoed? Klinkt het interessant? Lees dan snel even verder om kans te maken op twee toegangskaarten!

Wat kan je allemaal op de Ouders Natuurlijk Beurs?

Op de Ouders Natuurlijk Beurs vind je in verschillende zalen allerlei informatieve lezingen en workshops. Zo kan je meer leren over bijvoorbeeld het contact met de baby in je buik, maar ook over tandemvoeden, hooggevoelige kinderen, ontspannen ouderschap en ga maar door. Voor iedereen komt er wel een interessant onderwerp aan bod. Je hoeft je voor de lezingen en workshops niet op te geven, je kunt ze gewoon bezoeken door op de juiste tijd in de juiste zaal aanwezig te zijn. Ben je nieuwsgierig en wil je graag een beetje van de sfeer proeven, kijk dan even het volgende filmpje.

Mogen er kinderen mee?

Jazeker! Ook aan de kinderen is gedacht. De beurs vindt plaats in een hotel dat in de bossen op de Veluwe ligt. Genoeg ruimte voor de kinderen om zich te vermaken op twee speelplekken. Maar de kinderen kunnen ook lekker kleuren en knutselen, er is een heuse WobbelPlayground en om 14 uur is er een leuke voorstelling van Peter en de Wolf. Dus absoluut ook een leuk uitje voor de kinderen!

Waar moet ik wezen?

De Ouders Natuurlijk beurs is te bezoeken van 10.00 uur tot 19.00 uur op zaterdag 4 juni 2016 in Hotel Doorwerth-Arnhem (Kabeljauwallee 35, Doortwerth).

Win 2 toegangskaarten voor de Ouders Natuurlijk Beurs!

Hoe leuk is het dat ik twee toegangskaarten mag weggeven? Zelf lukt het ons niet naar de beurs te gaan, aangezien Fenna die dag haar tweede verjaardag viert, maar jij kan wellicht wel samen met een vriend of vriendin, neef of nicht, opa of oma, vader of moeder die kant op! En daar hoef je niet veel voor te doen, slechts even de onderstaande stappen doorlopen.

Wat moet je doen?
1.  Vertel in een reactie met wie jij graag de Ouders Natuurlijk Beurs wilt bezoeken! Gebruik hiervoor een geldig e-mailadres.
2. Like SoMama op Facebook (een reactie achterlaten zou tof zijn!)

Extra kans maken? Elke actie is een extra kans!
– Volg SoMama op Twitter
– Volg SoMama op Instagram
– Deel deze winactie op Facebook, Twitter of Instagram.

De actie loopt t/m 1 juni. De winnaar wordt op Facebook bekend gemaakt!

Dit artikel heeft 20 reacties

 1. Shannon Sheila

  Leuke winactie! Ik wilde zelf ook al naar deze beurs. Lijkt me heel interessant, maar ik vind Arnhem een beetje ver… Zo jammer.

 2. Merel

  Wat leuk!
  Ik doe zelf niet mee (om zelfde reden als Shannon), maar zal het bericht eens delen, wie weet zijn er wel bekenden die graag gaan.

 3. Vlijtig Liesje

  Het klinkt erg leuk! Mijn kinderen zijn er helaas te oud voor nu.

 4. Pam

  Heel fijne beurs! Ik bezoek ‘m al een aantal jaar, samen met mijn lief, en onze zoon. Dit jaar zal onze dochter voor het eerst ook mee gaan.

 5. Joyce

  Met een vriendin met wie ik ook naar de puur en hecht beurs ben geweest. Dit x met een baby en bib. Vorige x met 2 dreumesen. Maar dat zijn nu ik ben 2 en ik zeg nee peuters

 6. Tamara stoc

  Gezellig met manlief en kindjes! Want het ziet er heel gezellig én nuttig uit.

 7. Marjolein

  Super fijne beurs waar ik elk jaar echt weer naar uit kijk! Ik zou graag met mijn vriendin gaan zodat we lekker kunnen shoppen voor onze kindjes, daar zijn we toch het beste in. En inspiratie op kunnen doen bij de verschillende workshops.

 8. Nina Mol

  Wat leuk! Ik doe graag mee!

 9. Nathalie

  Ik doe niet mee met de winactie, maar ik ga er wel heen en heb er zin in!

 10. Jacqueline Klepper-Vlietland

  Wat leuk! Ik doe graag mee om kaartjes te winnen. Wil graag met man en vriendin met gezin! Gezellig dagje weg.

 11. Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee, zou er met mijn moeder heen gaan !!.
  Lijk me erg leuk om naar toe te gaan.

 12. Sandra van Veen

  Ik heb helaas geen funds om dit jaar te gaan. Als het wel lukt neem ik mijn vriendin Patricia Wouterse mee. En de kindjes natuurlijk, want papa moet helaas werken.

 13. Mischa van t Zand

  Met mijn vriendinnetjes die ik heb leren kennen door onze gemeenschappelijke hobby’s. Dragen, AP en sushi 🙂

 14. Jocelyn Stein

  Ik wil er heeeeeeel graag heen met Danielle! Een lief vriendinnetje, die aan de andere kant van het land woont, en over een maand of 3 baby nr 2 verwacht.

 15. Daniëlle

  Ik wil heel graag met Jocelyn Stein naar de beurs. In ons moederschap hebben we elkaar gevonden en geïnspireerd!

 16. Denise van Beek

  Ik wil heel graag met mijn lieve (draag)vriendinnen naar de beurs! We kennen elkaar al een paar jaar en buiten de liefde voor dragen en onze kinderen delen we eigenlijk alles met elkaar. Ik kan altijd bij ze terecht! Omdat we allemaal verspreid door het land wonen zien we elkaar niet zo vaak. Het zou leuk zijn om elkaar nu te zien omdat er de afgelopen 2 maanden 4 baby’s zijn geboren en we ze graag kennis willen laten maken met elkaar op de beurs!

 17. Anita van der Hoeven

  Wij zouden graag met ons gezinnetje gaan. De jongste is nu 12 dagen oud, dus daar kunnen we heerlijk voor shoppen. De grote broer en zus kunnen zich daar lekker uitleven met alle leuke dingen die er te doen zijn.

 18. Nicole

  Mijn favoriete beurs, waar ik gewoon geen editie van wil missen. Door het dragen en het natuurlijk ouderschap heb ik mooie vriendschappen opgebouwd, we delen lief en leed met elkaar en op de beurs shoppen en kletsen we de hele dag.

 19. Suzanne

  Oh leuk! Ik heb er veel zin in en ontmoet er altijd veel vrienden en kennissen. Ik vind het altijd zo speciaal, als je er aan komt rijden zijn de eerste dragende ouders al te spotten. Zo’n fijne sfeer! Als ik zou winnen zou ik het andere kaartje verloten onder de vriendinnen met wie ik naar de beurs ga!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Vrije tijd, Winactie
Week in foto’s #17 – Werken, Strong Viking Run & op kraambezoek

Volgens mij lezen jullie dit inmiddels elke week, maar ik ga het gewoon weer neerzetten: het was weer een drukke...

Sluiten