Denksport voor peuters en kleuters
KinderenWinactie

Denksport voor peuters en kleuters + WINACTIE

Woordzoeker, sudoku, kruiswoordpuzzels, cijfercodes, fillippines en mijn favoriet: logikwis! Je kent ze vast wel, de puzzelboekjes van Denksport. Vooral in de vakanties vind ik het heerlijk om op mijn gemak te puzzelen. Dat er in de winkels ook Denksport puzzelboeken voor kinderen liggen, dat wist ik. Maar dat er ook Denksport voor peuters en kleuters bestaat, dat wist ik niet!

Denksport Mini mix voor peuters

Voor de leeftijdscategorie van 2 tot 4 jaar oud is de Denksport Mini mix voor peuters ontwikkeld. Een puzzelboekje met 48 pagina’s dat 8 keer per jaar wordt uitgegeven. Fenna mocht het boekje testen en werd alleen al bij het woord ‘puzzelboek’ heel enthousiast!

Denksport voor peuters

Denksport mini mix voor peuters bestaat uit een aantal kleurplaten, verbind de puntjes, welke hoort er niet bij en hoeveel zijn het er puzzels. Op de achterkant van elke puzzel vinden de peuters het goede antwoord, zodat zij weten of ze het goed hebben gedaan. Een leuke toevoeging aan alle puzzels zijn de ‘weetjes’. Bij elke puzzel leert de peuter nog iets. Bij een puzzel met een wasbeer staat bijvoorbeeld:

Wist je dat er in Nederland wasberen wonen? In de dierentuin, maar ook gewoon in de natuur.

Denksport mini mix voor kleuters

Heb je geen peuter maar een kleuter in huis? Voor de 3 tot 5-jarige is er de kleuter editie. Een boekje van 32 pagina’s dat 8 keer per jaar wordt uitgegeven. Jamie kon helemaal niet wachten om te beginnen. En vroeg dan ook al heel snel of ik alsjeblieft wilde voorlezen wat hij moest doen.

Denksport voor peuters en kleuters
De puzzels in de kleuter editie zijn net iets moeilijker en de oplossingen staat in dit geval achterin het boekje. De peuter en kleuter editie hebben soortgelijke puzzels, uiteraard met een verschil in de moeilijkheidsgraad.

Denksport voor peuters en kleuters
Zo zie je op de afbeelding hierboven aan de linkerkant de kleuter editie en aan de rechterkant de peuter editie. De peuters leren de puntjes te verbinden, waar de kleuters de nummertjes moeten volgen, maar tevens op de kleuren moeten letten.

Denksport voor peuters en kleuters, wat vinden de kinderen ervan?

Beide kinderen gingen heel enthousiast aan de slag. Met een razend tempo gingen ze door het boekje heen, zo leuk vinden ze het! Al snel kwam de vraag: ‘Mama, kunnen we nog een puzzelboekje kopen als ik alle puzzels heb gemaakt?’ Maar, natuurlijk was mijn antwoord. Want dit zijn nog eens leuke educatieve puzzelboekjes, dus dat willen we best nog een keer in huis halen.

Win een Denksport minimix voor peuters of kleuters!

Wij zijn enthousiast over de puzzelboekjes. En wij zijn ook enthousiast over het feit dat we er twee mogen weggeven. We mogen een Denksport voor peuters en kleuters weggeven. Dus zijn jullie ook enthousiast en willen jullie het puzzelboekje ook eens proberen? Je maakt heel eenvoudig kans op één van de twee edities.

Denksport voor peuters en kleuters

Je hoeft alleen een reactie achter te laten op ons bericht op onze Facebookpagina. Laat in je reactie even weten welke editie je graag wilt winnen: de peuter of kleuter editie. De actie loopt t/m zaterdag 13 januari 2018. De winnaar wordt op Facebook bekend gemaakt en krijgt altijd persoonlijk bericht. Vervolgens heb je 48 uur de tijd om te reageren.

Hebben jullie de puzzelboekjes Denksport voor peuters en kleuters al in huis?

Dit artikel heeft 9 reacties

 1. Inge Brunnekreef

  Wat enorm leuk zeg. Heb ze nog niet zien liggen wel die van Pixels. Ook zo leuk. Graag maak ik kans voor peuters

 2. Anne

  Ga ik er toch nog eens naar kijken. Had er laatst al iets over gelezen en ben ernaar op zoek gegaan, gevonden maar de denksport junior is vanaf 8 meen ik.. deze zijn dus tm 5… en voor 6 en 7 jarige..?

 3. Marian B

  Dit lijkt me wel wat voor mijn zoontje, zag ze al ergens voorbij komen en ben toch wel benieuwd. De kleuterversie zou mooi zijn!

 4. Claudia Diependaal

  Ik doe graag voor de peuter mee. Lijkt me erg leuk.

 5. Joyce

  Ik had er nog nooit van gehoord!! Ik heb een dochter die erg van puzzelen houdt, dus ik zou erg graag de kleuterversie willen proberen!

 6. Mary Tijssen

  Super. Graag de kleuter uitgave, voor mijn leergierige kleindochter Zoë. Echt iets voor haar.

 7. H. Brunenberg

  Graag wil ik de kleuterpuzzeleditie ontvangen voor onze kleindochter.

 8. Petra Foks

  Wat leuk! Onze kleinzoon is een lief wijsneusje van 3. De kleuter-editie zou een leuke uitdaging voor hem zijn. Ik ga duimen.

 9. Diny van Rijswijk

  Graag wil ik meedoen voor het peuter puzzelboekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Winactie
Waterpokken: wat je moet weten

Je komt tot de ontdekking dat je kind de waterpokken heeft. Een lichaam vol rode vlekjes en de eerste blaasjes...

Sluiten