Wat is SoMama.nl?

SoMama is een mama lifestyle blog waarbij diverse onderwerpen met betrekking tot het dagelijks leven worden besproken. Hierbij kan je denken aan artikelen over mijn zwangerschappen/bevallingen, de rompslomp uit ons leven, alle eerste keren en mijn ervaringen als (werkende) moeder.

Copyright

Mijn vrije uren besteed ik aan de artikelen voor SoMama.nl. Alle teksten en vrijwel alle foto’s zijn door mijzelf gemaakt, mocht dit niet het geval zijn dan zijn deze foto’s voorzien van een bronvermelding. Daar de foto’s en teksten mijn eigendom zijn is het dus niet toegestaan om mijn artikelen dan wel foto’s zonder overleg te gebruiken voor eigen/commerciële doeleinden. Wil je iets gebruiken stuur dan even een e-mail naar info@somama.nl.

Reacties

Het plaatsen van reacties op de artikelen op SoMama.nl is voor iedereen mogelijk. Op dit moment worden nieuwe reacties pas toegelaten nadat ik deze heb gelezen. Eigenlijk komen alle reacties door de controle heen, behalve reacties waarin wordt gediscrimineerd of waarin seksistische, aanstootgevende of bedreigende teksten staan.

Affiliate links

In sommige artikelen wordt er gewerkt met de zogenaamde affiliate links. Klik je op een affiliate link en koop je vervolgens een product, dan ontvang ik een klein percentage van het bedrag. Dit kost jou helemaal niks extra’s, het levert mij echter wel wat extra’s op.

Reviews

Op SoMama.nl vind je ook diverse reviews terug. Dit kunnen reviews zijn van kleding, sieraden, speelgoed, dvd’s, etc. De items worden altijd eerst getest en ik geef daar altijd mijn eerlijke mening over, ongeacht of ik de items zelf heb aangeschaft of toegestuurd heb gekregen door een bedrijf.

Winacties

Regelmatig vind je op SoMama.nl winacties voorbij komen. De voorwaarden met betrekking tot deze acties staan altijd vermeld in het artikel. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht en heeft 48 uur de tijd om te reageren. Gebeurt dit niet dan wordt de prijs opnieuw verloot. Wordt een prijs opgestuurd door een ander bedrijf dan kan SoMama.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele beschadigingen of pakketjes die kwijt zijn geraakt.