Net zo gek als de Minions
Kinderen

Nu op dvd: de Minions #help

Minions - de dvdIedereen met kinderen kent het waarschijnlijk wel. De meeste kinderen hebben allemaal wel favoriete personages uit de diverse kinderseries. Hier komt o.a. Dora, Paw Patrol, Bubble Guppies, etc. voorbij. Maar nu ook al een hele tijd de Minions. Toen de film in de bioscoop draaide keek Jamie er nog niet naar om, maar nu wil hij er van alles van hebben. Een Minion om tegen te boksen, gewoon een poppetje maar zijn favoriet is zijn Minion onesie. Jamie was in ieder geval heel blij met de dvd van de film! Deze is vanaf vandaag te koop bij o.a. Bol.com.

Minion ManiakVoor wie niet bekend is met de Minions (ik kan het me haast niet voorstellen 😉 ), het verhaal begint bij de dageraad van de tijd. De Minions, oorspronkelijk niets meer dan ééncellige organismen, evolueerden door de eeuwen heen tot hun huidige vorm, met als rode draad hun dienstbaarheid aan de verschrikkelijkste meesters. Wanneer ze donder meesters komen te zitten belanden ze in een diepe depressie. Maar niet getreurd, Minion Kevin een plannetje. Samen met Stuart, de rebelse tiener, en Bob, een lieve kleine Minion, trekt hij de wijde wereld in, op  zoek naar een snode baas die hij en zijn broeders kunnen dienen. Een spannende reis brengt de Minions bij de vrouwelijke superschurk, Scarlet Overkill. Na een lange reis belanden de Minions in London waar ze de Minions moeten behoeden voor de complete vernietiging, super spannend dus!!

Jamie heeft vanaf het begin vol spanning zitten kijken, heel schattig! In zijn onesie zat hij voor de televisie en was hij helemaal onder de indruk. Hij is natuurlijk pas drie jaar oud, dus hij keek de Nederlands gesproken variant. hierin spreken Isa Hoes en Barry Atsma de stemmen in van Scarlet en Herb Overkill. Ook DJ Hardwell, Susan Visser, Sipke Jan Bousema, Bas Keijzer, Hans Klok, Chris Zegers, Karin Bloemen, Abbey Hoes, Enzo Knol, Levi van Kempen en Jon van Eerd maken deel uit van de stemmencast van Minions.

Net zo gek als de Minions

Mocht je nou ook een Minion fan in huis hebben wonen, dan is dit natuurlijk een hele leuk tip voor de decembermaand! Wat zijn de favoriete films/series van jullie kinderen?

 

Dit artikel heeft 4 reacties

 1. Jeanine

  Oei! Hier twee Minion fans thuis. Hoe stouter hoe leuker. Inderdaad een leuke tip voor sinterklaas of kerst. Denk dat ze hier heel blij mee zouden zijn. (ik iets minder, maar ach ;-))

 2. saskia

  Oh the minions. Senna vindt het ook heel leuk. Maar ik vertel stiekem gewoon niet dat er een film van is haha, dan hebben we daar in ieder geval geen last van 😉

 3. Fleur

  O leuk dat de DVD nu uit is, die gaat er zeker komen hier. Afgelopen zomer had ik helemaal zin om naar de bioscoop te gaan met mijn jongens, gingen mijn schoonouders ineens met ze naar de Minions en nu heb ik de film nog steeds niet gezien. Ik hou van de Minions!
  Fleur onlangs geplaatst…Minecraft voor moeders: een huis bouwen in Creative ModeMy Profile

 4. Pingback: Paw Patrol niks is te dol of toch wel? - SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen
Waarom heet Jamie eigenlijk Jamie?

Hoe gaan we ons kind noemen? Naast de gedachtes als 'Help, shit ik ben zwanger kan ik dit allemaal wel?'...

Sluiten