Stylen kinderkamer
KinderenShoppen

Een kinderkamer stylen is zo makkelijk nog niet!

Ineens kwam daar de vraag: ‘Mama, mag ik een Spiderman kamer?’ . Even moest ik slikken en dacht ik, tja met vier jaar al een eigen mening, het zat eraan te komen. Spiderman vroeg ik nog, maar hij ratelde al verder, anders wil ik de muren wel verven. En ergens snap ik het wel. Van kleins af aan heeft Jamie een kamer waar wij bewust de muren wit hebben gehouden, de gordijnen de vloer en de accessoires zorgde voor wat kleur. En al tijden twijfelen we over een muurschildering of muursticker, maar het is duidelijk ook Jamie vindt het tijd voor verandering, maar een kinderkamer opnieuw stylen en inrichten vind ik helemaal niet zo makkelijk!

Stickers, verf of misschien fotobehang?

Het restylen van een kinderkamer klinkt makkelijker dan dat het is. Want wat gaan we doen? Gaan we verven, dat is natuurlijk vrij simpel, een kleur kiezen en aan de gang. Dat is natuurlijk echter nog steeds vrij saai, al zal het in Jamie zijn kamer al heel wat kleur brengen. Een sticker is op dit moment eigenlijk het makkelijkste, want dat is een kwestie van bestellen, plakken en klaar. Maar de meeste stickers zijn redelijk klein, waardoor het op zijn kamer weer weg zou vallen. Dus uiteindelijk kwam ik bij fotobehang terecht. Spiderman heb ik eigenlijk al vrij snel losgelaten want mijn oog viel op allerlei andere afbeeldingen:

Stylen kinderkamerBron: Het fotobehang heb ik gevonden op de website van Pixers.

En wat dacht je van het fotobehang voor meisjes, wat zou het onderstaande toch leuk staan op Fenna haar kamer.

Stylen kinderkamerBron: Het fotobehang heb ik gevonden op de website van Pixers.

Oké, ik dwaal dus af van een Spiderman kamer naar het restylen kamer van Fenna. Je snapt het waarschijnlijk al, tot dusver heb ik heel veel stickers, verf en fotobehang gezien. Wat dacht je van de Instagram perfect foto’s van kinderkamers die voorbij komen? En ik kan absoluut geen keuze maken.Wat lastig!

De kinderkamer stylen is zo makkelijk nog niet!

Misschien ligt het aan mij, maar ik twijfel nu alweer over alles. Want er zijn zoveel leuke stickers en allerlei varianten fotobehang, dus wat kies je dan? Tevens spookt er nog iets in mijn hoofd, misschien heb je het onlangs al gelezen, maar we willen dus mogelijk verhuizen. Tot dusver nog weinig concreets, maar moet je dan een kinderkamer gaan restylen met mogelijk een verhuizing in het vooruitzicht? Help! Hebben jullie nog goede ideeën om dit aan te pakken? Ook Pinterest heb ik bekeken, maar daar zie ik zoveel moois dat ik het helemaal niet meer weet.

Hebben jullie de kamers van jullie kinderen al eens veranderd? En hoe hebben jullie dit aangepakt?

— De hoofdfoto (beer in bed) komt van Shutterstock. —
— Dit bericht is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. —

Dit artikel heeft 5 reacties

 1. Charlotte

  Ik vind dat ook moeilijk hoor! We hebben het nu ook nog redelijk neutraal en simpel gehouden, ben benieuwd wanneer ze begint over meer roze, glitter en glamour haha

 2. Marijke

  O wat lastig zeg. En dan ook nog in spider man thema. Veel succes!

 3. Wilmaaa

  Leuk, hier hebben we bij Yarah gewoon de muren geverfd en bij de babykamer hebben we muurstickers gebruikt.

 4. Volgmama

  Fotobehang is wel heel erg gaaf! Ik ben dat aan het overwegen..

 5. Nicole

  Wij houden het lekker simpel met 1 gekleurde muur. Veel te veel poespas ben je zelf maar je kind ook snel op uitgekeken denk ik!
  Nicole onlangs geplaatst…Bingewatchen: The Good WifeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Shoppen
Naar de bioscoop met onze 2-jarige

Sinds een aantal maanden zijn onze kinderen thuis gek van Masha en de beer. Toen ik ze vertelde dat Masha...

Sluiten