Fenna haar favoriete speelgoed
KinderenShoppen

Fenna haar favoriete speelgoed (cadeautips!)

Wat koop je voor een kindje van 2,5 jaar oud? Wat koop je voor een kindje met oudere broers en/of zussen? Wat koop je voor een kindje dat al zoveel heeft. Iets waar wij goed over na moesten denken met de decembermaand in het vooruitzicht. Inmiddels kunnn we dus wel vertellen welke cadeaus het beste in de smaak zijn gevallen. Hieronder het favoriete speelgoed van onze 2,5-jarige dochter!

De Baby Born

Fenna haar favoriete speelgoed

Stiekem vond ik het zelf gewoon heel leuk om een Baby Born te kopen. Zelf als klein kind ook ontzettend veel mee gespeeld. Mijn oude pop heb ik onlangs nog teruggevonden (helaas niet meer in goede staat), maar de vernieuwde variant was al aangeschaft voor Fenna. En wat heeft ze er een plezier mee. Ze kreeg naast de Baby Born ook de buggy, samen crossen ze door het huis, krijgt ze eten en drinken en wordt haar luier verschoond. In eerste instantie twijfelde ik of 2,5 jaar oud niet te jong zou zijn, maar nee het is hier een perfecte combinatie!

Playmais & stiften

Fenna haar favoriete speelgoed

Aan de slag met Playmais, Fenna kreeg een setje om paarden te maken en tevens nog en extra doos vol roze gekleurde Playmais. Iets waar ze lekker rustig voor gaat zitten, snijden op een sponsje deppen en plakken. Iets waar ze vrij lang zoet mee kan zijn. Evenals kleuren, geef haar een kleurplaat en ze gaat lekker zitten kleuren. Ze kreeg afwasbare stiften van BIC. Waar mama ook heel blij mee is, want die was je zo van de handen, tafel en uit kleding!

Woezel en pip tikkertje spelen

Wil Fenna een spelletje spelen dan trekt ze vaak het Woezel en Pip tikkertje spelen uit de kast. Rollen met de dobbelsteen en de stappen tellen doet ze lekker op haar eigen manier, maar dat maakt niet uit. Samen met haar broer vermaakt zij zich prima met hun eigen regels!

Schoomaaktrolley met stofzuiger

Schoonmaken vindt ze ook erg leuk. Vaak loopt ze met een poetsdoek achter mij aan. Tegenwoordig ook met haar eigen stofzuigertje, dat ook daadwerkelijk geluid maakt (zuigt niet echt). De schoonmaaktrolley blijft ook favoriet!

En tot slot K’nex!

Fenna haar favoriete speelgoed

Haar broer kreeg een achtbaan cadeau, maar sinds die tijd bouwt Fenna graag met de andere K’nex dat we al hadden. Hoewel de aanbevolen leeftijd volgens mij ergens rond de 7 jaar ligt, bouwt onze 2,5 jarige op haar manier al wat dingetjes in elkaar. Het ideale speelgoed om onze kinderen rustig te houden. Onlangs ging de koffer nog mee richting het ziekenhuis, was een vrij rustig bezoek.

Wat is het favoriete speelgoed van jullie kinderen?

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Nicole

    Playmais dat ken ik zelf niet haha. Maar goede tip dus!
    Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | week 23 – extra controle aan huisMy Profile

  2. Daisy Dingen

    Wat leuk om te lezen! Emma is 4 en ook een echt poppenmoedertje… Ze heeft de baby born gehad in oktober voor haar vierde verjaardag (wel wat later dus) maar neigt toch nog steeds iets meer naar de poppen met zachte lijfjes… Grappig hoe dat per kind zo kan verschillen! Verder speelt ze veel ,et play-doh! De play mais kende ik ook nog niet, maar lijkt me ook echt wel wat voor haar.
    Daisy Dingen onlangs geplaatst…Mijn leven als mama tag.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Shoppen
Naar het Veiligheidsmuseum PIT met kleine kinderen

Het Veiligheidsmuseum PIT in Almere is waar wij afgelopen zondag een tijdje door brachten. Ik moet bekennen dat ik er...

Sluiten