Fotografie
Kinderen

Fotografie Update #1 – Foutje moet kunnen!

Vandaag op ‘Photography Day’ leek het mij wel leuk om een update te doen over mijn ontwikkelingen wat betreft fotografie. Of ik het ontwikkeling kan noemen, weet ik nog zo net niet maar je zult snel begrijpen waarom 😉 . Nadat ik twee weken geleden de blog ‘Fotografie, waar te beginnen? #help‘ schreef ben ik me gaan verdiepen in de termen waar ik nog nooit van had gehoord, diafragma, sluitertijd en ISO!

Dezelfde week kreeg ik nog een twee minuten speed uitleg van een fotograaf en wat tips van nog een andere fotograaf, maar het belangrijkste wat ik mee kreeg was toch wel ga eens experimenteren. Maak eens foto’s uit verschillende hoeken, het kan eigenlijk niet gek genoeg! Gezien het feit dat ik nog vakantie had, nam ik een aantal keer de camera te hand.

Mama, met een camera werd overigens niet door iedereen gewaardeerd. Laten we maar zeggen, hoe ouder, hoe minder leuk ze het vonden, hihi. Zowel Mike als Jamie werden er nogal moe van, dus was kleine lieve Fenna de pineut. Overigens was zij niet bereid om zo nu en dan toch ook nog eens te lachen. Dus ik kon wat dingen proberen. Op de camping en later op de Holterberg schoot ik wat foto’s.

Overbelicht

Iets met overbelicht 😉 ?

Vooral op de Holterberg ben ik erin geslaagd om de foto’s echt ernstig te laten mislukken, haha. Iets met niet goed opletten en je hebt een stel overbelichte foto’s. Maar hé, zo leren we toch?! Deze onderstaande foto’s durf ik wel met jullie te delen, de foto van het bos vind ik aardig gelukt (daar was het donker 😉 ), de foto van Fenna heb ik iets bewerkt.

Bomen Holterberg

Foto op de Holterberg, bosgebied.

Kleine Fenna

Mijn lieve kleine meisje!

 

Inmiddels heb ik het boek ‘Digitale fotografie, nieuwe tips en technieken – Scott Kelby’ aangeschaft, dus daar ga ik me nu eens in verdiepen, hopelijk verschijnen er dan volgende keer foto’s die net weer iets beter zijn!

Wat vinden jullie ervan? Ik sta echt meer dan open voor tips, dus laat ze vooral achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen
Dagje uit: de Waarbeek #mamachallenge2015

In kader van de Mama Challenge waar ik al eerder gezonde ijsjes voor maakte, blikken we vandaag terug op ons...

Sluiten