Super Klantenservice VVV Nederland
Shoppen

Geluksroes: €150 VVV-bonnen in de wasmachine?!

Een week na onze bruiloft kregen wij nog een leuk geschenk van de werkgever van Mike! Maar liefst 250 euro aan VVV-bonnen, dat is natuurlijk altijd een leuke meevaller. Helaas, lukt het ons hier in huis om een meevaller om te zetten in een enorme tegenslag 😉 Een deel van de bonnen hadden we al uitgegeven maar we hadden 150 euro aan bonnen nog liggen.

Op jacht naar een cadeau voor Jamie zijn verjaardag leek het ons een goed idee om deze bonnen mee te nemen, wellicht vonden we een cadeau dat we dan direct van deze bonnen konden kopen. Gezien het feit dat er geen tas meeging besloten we de bonnen even in Mike zijn broekzak te stoppen. Helaas vonden we voor Jamie geen cadeau, helaas dachten wij ook niet meer aan de VVV-bonnen….

Fenna in haar nieuwe autostoel

Fenna heeft alsnog gewoon haar autostoel 😉

Een flink aantal dagen later toen wij de bonnen nodig hadden voor het aanschaffen van een nieuwe autostoel voor Fenna, kwam Mike langsrijden op kantoor om de bonnen op te pikken. Ik was namelijk in de veronderstelling dat deze nog in de auto lagen, daar hadden we ze immer het laatste gehad. Maar niet dus en dat zet je aan het denken! Hadden we ze toch thuis opgeborgen (wat we dus voortaan wel gaan doen!!), maar nee ook daar waren ze niet te vinden. Langzaam aan bedacht ik me waar ik de bonnen voor het laatst had gezien….

Schat, ze zaten volgens mij het laatste in je broekzak. Dit maakte ons al licht zenuwachtig en niet veel later kwamen ze tevoorschijn. Ze hadden een heerlijk uitstapje gehad, in een soort waterbaan, ze waren gewassen en weer lekker zacht. Jawel, 150 euro door de wasmachine heen!! We konden nog enigszins herkennen dat het VVV-bonnen waren. Je kan je vast voorstellen dat er een aantal scheldwoorden voorbij kwamen zetten.

Verwassen VVV-bonnen

De VVV-bonnen na hun wasbeurt 🙁

Maar, hoe fijn is het als een bedrijf je gewoon wil helpen! Mike heeft het hoofdkantoor van VVV gebeld en verteld wat er was gebeurt. We mochten de bonnen opsturen en als ze nog te herleiden waren (aan de hand van de codes) dan zouden we het geld op onze rekening teruggestort krijgen. Het mocht een paar dagen duren, maar we hebben het geld teruggekregen!! Dus bij deze echt een dikke pluim voor VVV Nederland!

Gelukkig hebben wij hier ook van geleerd. Er gaan hier geen VVV-bonnen meer in de wasmachine!!

Dit artikel heeft 6 reacties

 1. Simone

  Wauw, dat is nog eens service. Dat maak je tegenwoordig niet zo snel meer mee. Echt heel netjes van hen!

 2. Romy

  Wat een verhaal! Zou ons ook zo kunnen gebeuren. Geweldige oplossing van VVV Nederland trouwens!

 3. Kaylee Roxanne

  Wat een goede service zeg! Dat zou mij ook zo kunnen gebeuren hoor, ik begrijp heel goed dat het balen was om die bonnetjes zo te vinden. Maar het maakt wel een grappig verhaal achteraf 😉

  • SoMama

   Ik kan er inmiddels ook om lachen hoor, haha! Het moment dat de verfrommelde, amper leesbare bonnen uit de broek kwamen was toen wat minder leuk :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Geluksroes: Prijs in de Postcode Loterij

Sinds de opkomst van het internet en o.a. Social Media is het natuurlijk heel makkelijk om te klagen wat je...

Sluiten