Postcode Loterij
Shoppen

Geluksroes: Prijs in de Postcode Loterij

Sinds de opkomst van het internet en o.a. Social Media is het natuurlijk heel makkelijk om te klagen wat je wil. Wat zeg nou eerlijk, je schrijft eerder een bericht over een negatieve ervaring dan over een positieve ervaring. Maar om dit te doorbreken ga ik een keer beginnen met een positief bericht onder de noemer ‘Geluksroes’. Ongetwijfeld zullen ze niet allemaal positief blijven, dus de negatieve berichten zullen volgen onder de benaming ‘Lauwe Smoes’ 😉

Maar vandaag dus een dikke pluim voor de Postcode Loterij. In mei won ik daar dacht ik vier musicalkaarten voor ‘Sound of Music’, dit stond tenminste op de website vermeld. Nou, altijd leuk natuurlijk! Toen per post meer informatie kwam over de gewonnen prijs bleek het echter tegen te vallen, het betrof slechts twee musicalkaarten en daarnaast waren deze alleen te boeken in onze zomervakantie. Dus blijdschap sloeg al vrij snel om in teleurstelling. ‘Hollander’ als ik ben heb ik er een e-mail aan gewaagd, ik vond het namelijk vreemd dat er op de website vier kaarten stonden en dat ze kaarten beschikbaar stellen in de vakantieperiode. Ongetwijfeld waren wij niet de enige die niet naar de show konden.

Na enkele dagen kreeg ik reactie vanuit de Postcode Loterij, de vier kaarten die op de website vermeld stonden bleken niet te kloppen, naast de gepaste excuses zouden ze ter compensatie een Hema cadeaukaart opsturen! De cadeaukaart heb ik nog steeds niet ontvangen, maar ik heb het volste vertrouwen dat dit wel gebeurt en vond dit uiteraard een mooi gebaar. Met betrekking tot de musicalkaarten werd het boekingsbedrijf hierachter ingeschakeld en enkele dagen later werd ik gebeld. Ze mochten mij kaarten aanbieden op andere data, hoewel dit niet meer mogelijk was voor ‘Sound of Music’ wordt het nu ‘Billy Elliot’ na onze vakantie! Nou ik kan jullie vertellen, naast dat ik dit allemaal heel netjes vind van de Postcode Loterij, lijkt mij ‘Billy Elliot’ nog veel leuker ook!

Dus Postcode Loterij mijn complimenten voor de fijne afhandeling! Ik heb wel eens anders meegemaakt 😉

Postcode Loterij

Postcode Loterij bedankt voor de goede afhandeling!

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Pingback: Musical: Billy Elliot #bijzonder - SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Het leed dat de Action heet ;)

Vandaag was het weer zover! Met deze temperaturen kwam ik op het idee om voor de kinderen even wat leuk...

Sluiten