Cadeautips voor een 3-jarige
Kinderen

Gezocht: Cadeautips voor een 3-jarige

Hebben we net begin deze maand de 1e verjaardag van onze dochter gevierd, gaan we nu alweer nadenken over de 3e verjaardag van ons zoontje. En wat is nou eigenlijk het grootste euvel? Jawel, de hoeveelheid speelgoed! Gisteren heb ik nog een hele doos met speelgoed richting mijn schoonmoeder gebracht en vanochtend nam ik doos nr. 2 op sleeptocht naar de gastouder! En als je nu denkt dat er thuis niks meer staat dan heb je het volledig mis! Ook daar kunnen we nog steeds zwemmen in het speelgoed.

Dusss… hoe bedenk je een leuk cadeau wat in ieder geval binnenshuis niet teveel rommel genereerd? Ik dacht het te weten, zoonlief is hartstikke druk met zijn loopfietsjes, laten we zijn eerste fietsje met zijlwieltjes kopen! Dit idee was leuk, totdat schoonmoeders vertelde dat ze alle kleinkinderen tot dusver een fietsje had gegeven en dit ook voor Jamie wilde doen. Jammer, idee weg! Een skelter of een tractor dan (hartstikke leuk voor op de camping), dit bleek het idee van mijn ouders te zijn. Hoewel ik nu wel zeker weet dat Jamie gigantisch verwend gaat worden, zit ik nog steeds met een cadeau probleem!

Hoe gaan we dit nu verder aanpakken? Heel simpel beginnen we daar maar even met een lijst vereisten, waaraan moet het cadeau voldoen?
# het mag niet teveel herrie veroorzaken (herrie maken ze al genoeg zonder speelgoed 😉 )
# het moet makkelijk opgeborgen kunnen worden (in de schuur of binnenshuis)
# het liefst iets dat educatief is
# geen elektronica (dus geen iPad (of look-a-like) of dvd’s

Wie heeft er een origineel idee? We kunnen al zwemmen in o.a. Little People speelgoed, Duplo, boeken, keuken- en boodschappenspullen,  kleurboeken/materiaal, Toet Toet auto’s, etc. Wat Jamie graag doet is o.a. kleien, spelen in de zandbak, springen op zijn trampoline en fietsen.

Dus, help?! Wat geef je een 3-jarige voor zijn verjaardag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge