Fenna haar favoriete knuffel!
Kinderen

Gezocht: Fenna’s favoriete knuffel

Mijn oma heeft een hobby, in onze ogen misschien wel een uit de hand gelopen hobby. Mijn oma heeft favoriete ‘winkels’ die ze met regelmaat bezoekt (Kringloopwinkel, Weggeefwinkel, etc.). Begrijp mij absoluut niet verkeerd, mijn oma is een schat van een mens, maar…. mijn oma heeft ons een uitdaging bezorgd! Naast het vele speelgoed, boeken en andere leuke cadeaus voor onze kinderen kwam mijn oma ook aan met de inmiddels favoriete knuffel van Fenna. Ik hoor haar nog zeggen: ‘Kijk nou hoe lief, helemaal nieuw met kaartje! Voor jullie kleine meisje.’.

Tijden heeft de knuffel naast Fenna haar bed gestaan, maar al snel werd deze mee haar bed in genomen. En zoals vele ouders wellicht zullen herkennen, het is absoluut de favoriete knuffel. Zo is het bij Jamie een lichtblauwe konijn van Happy Horse. Deze was eenvoudig nogmaals aan te schaffen, want deze is in diverse winkels te koop. Bij de knuffel van Fenna, een gekleurde tijger, ligt het net een beetje anders, want oma heeft deze bij één van haar favoriete winkels vandaan 😉

Aan het label heb ik kunnen achterhalen dat het een knuffel is van het merk ‘Anna Club Plush’. Maar tot dusver heb ik nog geen (web)winkel gevonden waar ik een reserve knuffel kan vinden. En geloof mij, die zijn verdomde handig! Dus ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen?

Waar o waar vind ik Fenna haar favoriete knuffel?

Fenna haar favoriete knuffel!

Fenna haar favoriete knuffel!

Dit artikel heeft 2 reacties

  • SoMama

   Hallo Afina,
   Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen en bedankt voor het helpen zoeken!! Inmiddels ben ik al van veel kanten geholpen dus het gaat vast helemaal goedkomen 🙂

   Ik ga zo ook eens een kijkje nemen op jouw blog.

   Bedankt!

   Groet,

   Channa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen
Wat een ellende.. waterpokken bende!

Afgelopen dinsdag begon het. Met een graad of 30 was het natuurlijk tijd voor een zwembadje voor de kinderen. Toen...

Sluiten