Smackies - de kleuren
KinderenShoppenVrije tijd

Gooien met vrolijk gekleurde Smackies!

Heb je af en toe wel eens de neiging om van alles door het huis te gooien? Of beter nog, gooien de kinderen wel eens van alles door het huis? Misschien wordt het dan eens tijd om samen wat door het huis te gooien! Samen kunnen jullie namelijk gooien met de vrolijk gekleurde Smackies van Goliath, zonder dat er iets kapot gaat!

Wat zijn smackies?

Gooien? Smackies? Je zult nu vast denken waar gaat dit over. Eigenlijk heb ik het gewoon over een hele nieuwe coole gadget voor kinderen. Je kan het eigenlijk zien als een vrolijk gekleurde shuttle met een zuignap, waarmee je dus kunt gooien. Op alle platte oppervlakten blijven de Smackies kleven. Je hebt ze maar liefst in elf kleuren en in de Big Set zitten zelfs special editions. Wat dacht je van een glow in te dark, gold of glitter shuttle?

Smackies

Wat vinden wij ervan?

Wij kregen de Smackies toegestuurd om ze te testen. Het oogt als relatief simpel speelgoed, maar dat scoort vaak het beste en dat bleek wel weer! Toen ik de kinderen de doos gaf waren ze meteen enthousiast, terwijl ze nog geen idee hadden wat ze ermee konden. Is het iets om mee te gooien, mama? Blijkbaar verraadde de doos al genoeg voor onze 3-jarige dus ik maakten hem maar snel open.

De inhoud:
We ontvingen de big set met vier normale Smackies: blauw, oranje, paars en groen. Daarnaast waren we nog in spanning, zou het een glow in de dark smackie zijn? Helaas, het was een gouden smackie!

Smackies - de kleuren

Naast de smackies vonden we nog stickers (gezichtjes) om op de smackies te plakken en nog meer stickers met punten erop. Stickers die kunnen worden hergebruikt dus je kan ze op meerdere gladde oppervlakten plakken.

Smackies (5)
Nog voor dat ik de kans kreeg om de stickers op de deur te plakken vlogen de Smackies al door het huis. En het waren niet alleen de kinderen die aan het gooien waren, hihi.

Smackies - Gooien
Je gooit ze eenvoudig op deuren en ramen en ze zijn ook eenvoudig weer te verwijderen. Mits je er wel goed bij kan, dat was voor kleine Fenna soms nog best een uitdaging!

Smackies - te hoog

Al bij al, erg leuk voor op een regenachtige dag, maar net zo leuk voor buiten! De kinderen pakken elke dag de Smackies er nog wel even bij en samen met papa en mama hebben ze nog veel meer lol. Het idee is simpel, maar je kunt je er uren mee vermaken. Hier dus absoluut geslaagd!

Smackies (1)

Hebben jullie wel eens met Smackies gegooid?

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Simone

    Wat een leuke dingen zijn dat! Ik ken ze niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Shoppen, Vrije tijd
Wennen op de basisschool: een brok in mijn keel!

Heb ik jullie al eens verteld dat ik nog niet zo goed ben in het loslaten van mijn kinderen? En...

Sluiten