Het grote diplomaboek
KinderenWinactie

Het grote diplomaboek voor kinderen + WINACTIE (GESLOTEN)

Kinderen motiveren is soms niet altijd even makkelijk. Hier is het soms nog wel eens een kleine drama als het gaat om het opruimen van speelgoed. Want dat behoort uiteraard niet tot de leuke activiteiten, even een potje voetballen is veel leuker! Maar wat dacht je ook van een bezoek aan de tandarts? Hier dacht ik echt dat het een drama zou worden, gelukkig viel het mee! Maar hoe leuk is het om dan ook nog eens je kind te kunnen belonen met een echt ‘voor de eerste keer naar de tandarts’ diploma? Dit kan allemaal met het grote diplomaboek!

Het grote diplomaboek

Het grote diplomaboek

Het grote diplomaboek helpt je hierbij! Het boek heeft maar liefst 28 coole diploma’s met hele leuke illustraties en is geschreven door Sofie Vanherpe (freelance journaliste en hoofdredacteur van Mama Baas). Je staat vrij om je eigen creativiteit erop los te laten. Je vindt o.a. diploma’s voor het zelf poetsen van je tanden, voor het eerst op het potje, voor het eerst zelf je jas aan doen, voor het eerst fietsen zonder zijwieltjes en voor het eerst naar de kapper. Allemaal mijlpalen die alle kinderen een keer gaan mee maken, erg leuk dus!

Het grote diplomaboek - Diploma

Zelf belonen wij hier in huis eigenlijk altijd met stickers, die vervolgens in de prullenbak verdwijnen. Deze diploma’s zijn natuurlijk veel leuker! Leuk om op te hangen maar ook tof om te laten zien aan bijvoorbeeld de opa’s en oma’s!

Win het grote diplomaboek

Jamie en Fenna hebben inmiddels veel van de mijlpalen al behaald en de diploma’s zijn hier niet meer nodig. Vandaar dat ik maar liefst twee exemplaren mag weggeven! Is dit voor jou het ideale beloningssysteem voor je kinderen of ken je iemand die je hier heel blij mee kunt maken? Doe dan snel mee door de volgende stappen te doorlopen.

Wat moet je doen?
Het is heel simpel, je hoeft alleen maar de volgende stappen te doorlopen:
1.  Vertel in een reactie waarom je graag wilt winnen! Gebruik hiervoor een geldig e-mailadres.
2. Like SoMama op Facebook  én plaats een reactie onder het bericht op Facebook!

Extra kans maken? Elke actie is een extra kans!
– Volg SoMama op Twitter
– Volg SoMama op Instagram
– Deel deze winactie op Facebook, Twitter of Instagram.

De actie loopt t/m 14 juli. De winnaar wordt bekend gemaakt op Facebook!

— Dit bericht is tot stand gekomen door middel van een samenwerking  —

Dit artikel heeft 30 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde

  Wat een leuk boek! Hier hebben ze de meeste mijlpalen alleen wel al gehaald.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 26 met een snufje liefdeMy Profile

 2. Haydee

  Wauw gaaf boek. De oudste heeft sommige mijlpalen algehad ,maar bijvoorbeeld zwemmen zonder bandjes niet hoe leuk is het als hij daar ook nog een diploma voor kan krijgen!!!
  De jongste heeft er nog veel. Te gaan en hoe leuk is het dan om bij hem extra de mijlpalen te vieren. Bij elk kind is het bijzonder als ze iets nieuws kunnen! Maar hem extra!

 3. Merel

  Wat leuk! Nog genoeg mijlpalen voor de boeg hier dus doe graag mee.
  Merel onlangs geplaatst…Onze peuter is socialer dan ooit!My Profile

 4. Manon

  Wie weet komen we met diploma’s weer een stapje verder. We zitten nu in de koppige nee fase van een bijna 4 jarige. Alle hulp is welkom.

 5. Judith

  Wat een leuk boek! Hier vallen nog wat mijlpalen te halen bij de kleinste dus ik doe graag mee!

 6. Inge

  Mijn zoontje is pas 3 mandjes oud dus nog vele mijlpalen te behalen en geen ander beloningssysteem in gebruik. Deze manier van belonen lijkt me erg leuk, doe dus graag mee.

 7. Yvonne

  Echt een leuk idee. Belonen kan echt wel motiveren heb ik hier thuis gemerkt. Ik doe graag mee.

 8. Suzanne

  Wat een geweldig idee zo’n boek! Mijn dochtertje van 2.5 zal nog veel van de mijlpalen moeten gaan halen en ze heeft er nu de juiste leeftijd voor om ermee te beginnen.

  Ik zou dus heel graag kans maken op het boek. Omdat ze een heel pittig karakter heeft zie ik het namelijk nog wel gebeuren dat sommige dingen anders niet of heel laat pas gaan gebeuren. Hopelijk motiveert dit haar als we er samen een mooi lijstje voor gaan kopen die we dan ophangen op haar kamertje boven haar bed.

 9. Anna

  Ik doe graag mee voor een vriendin voor haar dochter..

  Facebook: An Na

 10. Brit Weijers

  Wat een leuk idee, ik doe graag mee.

 11. Jan

  Super leuke methode om onze kinderen te belonen.

 12. Dino

  Perfect voor mijn nichtje als ze komt logeren in de zomervakantie, kijken of zij een aantal diploma’s kan verdienen

 13. Linda Raaijmakers

  Graag voor onze tweeling Lucas & Eva 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)

 14. Will

  Wat een leuk boek voor mijn kleinzoon.
  Graag zou ik mee willen doen, maar ik heb om privéredenen geen Facebook meer. Jammer.

 15. Fleur

  Heel graag! Onze dochter gaat na de vakantie naar school, maar wil maar niet zindelijk worden. Mss helpt een goed beloningsysteem met een echt diplom!
  Fleur onlangs geplaatst… De Leukste Blog Winacties week 27My Profile

 16. Cindy Haandrikman

  Wat een leuk idee dit boek. Ik ben altijd wel vd diverse boekjes invullen voor mijn meisjes maar deze heb ik nog niet gezien erg leuk en verheug me al ophet invullen hiervan.

 17. margriet

  Wauw wat een gaaf boek.
  Mijn ventje is best wel onzeker. Ik geef hem vaak comlimenten als hij iets goed heeft gedaan. Maar een diploma is veel cooler.

 18. Anneliese de Waal

  Heel erg leuk, ik doe graag mee voor de jongste.

  Groetjes Anneliese

 19. Blog en Beauty

  Een leuke winactie voor mijn meisje. Ze heeft nog veel mijlpalen voor zich liggen. Om haar te stimuleren zou ik haar graag willen belonen.

 20. Pingback: Marstyle Winspiratie van Juli

 21. Krista Bouwman

  Wat een super leuk boek!!!!! Dus ik doe graag mee met deze actie!
  Ons dochtertje wordt deze maand grote zus. Dus dan moet de aandacht verdeeld gaan worden. Ook zal het voor haar erg wennen zijn. Dus haar af en toe belonen met een mooi diploma, zal haar trots maken!

 22. Astrid van der Laan

  Wat een super gaaf boek! Onze zoon is nu op een leeftijd (2) dat hij veel meer gaat uitproberen en zullen hem dus vaak moeten corrigeren en hem complimenteren maar een mooie diploma krijgen als extra compliment maakt hem natuurlijk helemaal trots! Helemaal nu hij binnen 3,5 week grote broer zal worden zal de aandacht verdeeld gaan worden en kunnen we hem mooi verwennen met de mooie diploma’s!

 23. melissa

  Ik doe graag mee. Ik volg via fb en instagram. dochterlief heeft al verschillende diploma’s, maar ze kan er geen genoeg van krijgen. daarvan is ze wel een week vrolijk, erg leuk!

 24. Suzanne Hin

  Wow wat een ontzettend leuk boek. Ik wist niet dat dat bestond. Mijn kinderen vinden het altijd leuk om iets te krijgen bij een prestatie en een diploma is natuurlijk helemaal geweldig.

 25. Joyce vd velde

  Leuk! Ik werk in de jeugzorg en zulke beloningen doen het heel goed. Ben benieuwd wat voor inspiratie ik eruit kan halen zodat de kinderen weer een succeservaring hebben

 26. Joyce Zwarts

  Heel leuk en motiverend!!

  Ik doe graag mee voor mijn kleine prinsesje!

 27. Nelly

  Een betere motivatie is er bijna niet. Ik loot graag mee.

 28. Chantal Wolf

  Hier dienen nog de nodige mijlpalen bereikt te worden en met een autistische zoon werkt belonen erg goed. Dit diplomaboek zou hier dan ook erg goed van pas komen als motivatie.

 29. Chantal

  Waarom ik wil winnen omdat het een geweldig boek is voor opgroeiende kinderen het boek maakt het leuker voor kinderen

 30. carin

  Wat een super leuke actie. Vele zeggen dat ik streng maar rechtvaardig ben dit laten blijken door diploma’s uit te delen aan de kids lijkt me super leuk, nuttig en motiverend. Ik maak dus heeeeel graag kans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Winactie
Thuisblijfmoeders zijn lui!

De moeders op het schoolplein, ze waren voor mij redelijk onbekend tot de afgelopen weken. De peuterschool bezochten we al...

Sluiten