Kinderboekenweek feest Bol.com
Kinderen

Het Kinderboekenweek feest bij Bol.com

Het is jullie wellicht niet ontgaan, de Kinderboekenweek is begonnen! Dit jaar krijg je bij een besteding van tenminste 10 euro aan kinderboeken het kinderboekenweekgeschenk. Dit jaar is dit het boek ‘Oorlog en vriendschap’ geschreven door Dolf Verroen! Anyway, ten eren van de kinderboekenweek organiseerde Bol.com het Kinderboekenweek feest en wij waren erbij! Kijken jullie mee?

Wat is het Kinderboekenweek feest?

Bol.com organiseerde dit feest voor kinderen verdeeld in diverse leeftijdscategorieën. Voor alle leeftijden werd er van alles georganiseerd. Zo konden de kinderen meedoen aan diverse workshops en kijken naar diverse voorstellingen! Levensgrootte idolen uit diverse kinderboeken waren er om met alle kinderen op de foto te gaan.

Kinderboekenweek feest Bol.com

Wat was er nog meer te doen?

Allereerst was het voor de kinderen een walhalla als het gaat om eten en drinken. Tafels vol met snoepjes en drinken, overigens ook heel veel gezonde dingen (maar je zult begrijpen waar onze kinderen voor kozen!). Tevens was er ook een plek waarop kinderen zelf hun drinken konden maken. Zelf hun kleur konden kiezen, rietjes en soort beker. Dit viel bij zowel Jamie als Fenna heel erg in de smaak!

Kinderboekenweek feest Bol.com

Tevens waren er ook een aantal voorstellingen. Deze van Peppa Big vielen bij de kinderen het meeste in de smaak! Lekker door de modder rollen klinkt hen natuurlijk als muziek in de oren.

Kinderboekenweek feest Bol.com

Voor Jamie en Fenna was er op het feest vooral veel te knutselen.

Kinderboekenweek feest Bol.com

Maar het Kinderboeken feest draaide natuurlijk ook om leuke kinderboeken. Alles had dan ook met de kinderboeken te maken op een leuke en speelse wijze. Van diverse boeken waren ook de schrijvers aanwezig. Zo was Natasja Stenvert aanwezig om wat te vertellen over Kolletje & Dirk: herfstbeesten. Ze knutselde met de kastanjes en tekende een prachtig poppetje op de stempelkaart van de kinderen.

Kinderboekenweek feest Bol.com

En leerzaam was het ook. Zo konden er insecten bekeken worden en leerden de kinderen weer wat bij.

Kinderboekenweek feest Bol.com

Jamie en Fenna hebben genoten, ondanks de drukte. Of ze er veel van geleerd hebben, ik durf het niet te zeggen. Maar lezen doen ze maar al te graag en ze hebben zich prima vermaakt! Het Kinderboekenweek feest is op uitnodiging! Mocht je de mogelijkheid krijgen dan is het zeker leuk om even te gaan.

Besteden jullie extra aandacht aan de Kinderboekenweek?

Dit artikel heeft 6 reacties

 1. Vlijtig Liesje

  Wat is bol.com goed bezig! En ook leuk dat ze iets organiseren per leeftijdsgroep. Aan mij is de kinderboekenweek een beetje voorbij gegaan moet ik bekennen.

 2. Vlijtig Liesje

  Hier niet, maar mijn kinderen zijn inmiddels tieners. Het bol feest ziet er heel leuk uit.

 3. Malou

  Leuk zeg! Nee ik besteed niet meer aandacht aan kinderboeken dan anders, Nomi kijkt sowieso al heel veel boekjes haha.
  Malou onlangs geplaatst…Dingen waar een dreumes boos om kan worden – deel 2My Profile

 4. Volgmama

  Het was zo gigantisch druk dat ik jullie niet eens gezien heb. Heb je de pony’s nog gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen
De leukste kinderkleding wintercollecties voor meisjes!

Onlangs heb je hier een shoplog van de H&M voorbij zien komen. Met moeite maakte ik een selectie uit de...

Sluiten