Shoppen

Het leed dat de Action heet ;)

Vandaag was het weer zover! Met deze temperaturen kwam ik op het idee om voor de kinderen even wat leuk waterspeelgoed aan te schaffen. Daar het kinderen zijn die nog wel is wat slopen wil ik er uiteraard niet teveel voor betalen. Dus wat doe je dan, je gaat naar je favoriete winkel: de Action!

De Action is voor het low budget shoppen natuurlijk de ideale winkel. Zoals Action zelf al aangeeft is het de meest succesvolle en leukste non-food discounter met een verbazend en voordelig en continu verrassend assortiment. Precies de winkelformule die mij zo trekt. In dit geval zocht ik waterspeelgoed voor de kinderen, maar ook voor verjaardagscadeaus, leuke spulletjes voor hier in huis en zelfs voor spullen voor onze bruiloft wist ik deze winkel te vinden!

Ook vandaag brachten wij (ik samen met Jamie en Fenna) een bezoek. En wat een uitdaging is het met twee kinderen in een winkelwagentje! Gelukkig zegt Fenna nog niet zoveel, jammer genoeg is dichtbij de schappen staan nog wel een uitdaging want ze trekt zo alles eruit, haha. Een jongetje van bijna drie heeft helaas zijn mondje wel klaar: ‘Mama, dat wil ik hebben!’ en ‘Mama, kijk daar!’ heb ik tientallen keren voorbij horen komen. Maar uiteindelijk is het ons  gelukt binnen een half uur de winkel weer te verlaten (ik denk dat dit wel een nieuw record is 😉 ).

Maar dan komen we nu bij het stukje leed! Het lukt mij dus werkelijk nooit om enkel de artikelen op mijn lijstje mee te nemen. Ik loop langs diverse schappen en zie spullen, die ik soms niet eens nodig heb, voor zulke leuke prijsjes, dat het toch allemaal verdomd snel in mijn winkelwagentje beland! Ik ben heel benieuwd hoe andere Action fans hier mee omgaan?  

Ik kom altijd met meer thuis dan dat de bedoeling was! Help hoe kom ik hier vanaf?

Winkelen bij de Action

Een deel van de ‘schade’ van vandaag 😉

 

 

 

 

Dit artikel heeft 14 reacties

 1. Lotte

  Hahaha zo herkenbaar! Ik kom ook altijd met meer thuis of zelfs met hele andere dingen! van de week moest ik een pot hebben voor mijn shower jelly’s en waar kom ik mee thuis, een pot en 4 nep plantjes omdat ze zo schattig waren haha :p Dus ik denk dat het normaal is bij de Action en dat we er gewoon niet van af komen 😉

 2. Miss Mags

  Ik denk dat je er niet vanaf komt 😉 Ik denk dat veel mensen hetzelfde probleem hebben hahaha. Ze hebben dan ook hele leuke dingen voor super weinig geld 🙂 En zo kun je ook wat vaker afwisselen met dingen in huis.

 3. SoMama

  Hihi, bedankt voor de reactie dames. Was helaas al bang voor deze reacties, zal me maar bij deze koopverslaving moeten neerleggen, haha!

 4. Creastine

  Misschien kan je op voorhand bedenken ‘ze mogen elk 1 iets extra meenemen dat niet op het lijstje staat’. Op die manier staat het niet op het lijstje, maar toch ook een beetje wel 🙂

 5. Esmeralda

  Whaha zooo herkenbaar!

 6. Vlijtig Liesje

  Heel herkenbaar! Ik noem dat Het Action Effect!

 7. Pingback: Alweer een maand aan het bloggen! #trots - SoMama

 8. Pingback: Flashback Monday #2 - Het leed dat... - SoMama

 9. Pingback: Onze favoriete supermarkt! #Lidl - SoMama

 10. Pingback: Shoplog: 70% korting bij de Zeeman - SoMama

 11. michelle

  Yep yep, jammer genoeg herkenbaar en mijn kleine jongen van 2 wil niet in het wagentje zitten en die trok de vorige x ineens kopjes en schoteltjes op de grond. Alles kapot.

 12. Pingback: I love Action #tag - SoMama

 13. Pingback: Ik ben 'Gewoon Nederlands' #tag - SoMama

 14. Pingback: Het leed dat de Ikea heet ;) - SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge