Het Mega Sint Spektakel Julianatoren 2016
KinderenVrije tijd

Het Mega Sint Spektakel in de Julianatoren: Do or don’t?

Toen we laatst een dagje naar de Julianatoren gingen konden we er al niet omheen. Overal borden met de vooraankondiging van het Mega Sint Spektakel. Dit zag er super leuk uit, ondanks alle discussies genieten wij namelijk enorm van Sinterklaas en zwarte Piet. De intocht werd hier helaas gevolgd achter de televisie, dus het Mega Sint Spektakel konden we niet laten schieten. Code geel of misschien wel code oranje? Voor ons werd het gewoon code zwarte Piet!

Het Mega Sint Spektakel wat is het eigenlijk?

Natuurlijk verraad de naam van het spektakel het aan. Het heeft alles te maken met Sinterklaas en zijn Pieten. Zij hebben namelijk drie dagen lang de hele Julianatoren afgehuurd om er een super leuke dag van te maken. Vooraf hadden we het al gelezen, we zouden o.a. het volgende kunnen doen: naar de dansschool show, de pietendisco, samen kleuren voor Sinterklaas, je Pieten diploma halen tijdens de Pieten diploma show, Sinterklaas ontmoeten, Amerigo aaien en een meet & greet met alle sterren uit de shows! Klinkt allemaal heel leuk toch? Maar hoe bevalt het een 2-jarige en een 4-jarige?  Lees snel mee en geniet van het fotoverslag!

Een hartelijk ontvangst

Heel hartelijk werden we ontvangen met een handje pepernoten en de mogelijkheid om met een aantal Pieten op de foto te gaan!

Het Mega Sint Spektakel Julianatoren 2016

De Pieten dansshow

We vielen met onze neus in de boter en konden meteen meedoen met de dansshow, waar de kinderen allerlei nieuwe dansmoves leerden. En natuurlijk kwam de hit van Party Piet Pablo ook voorbij!

Het Mega Sint Spektakel Julianatoren 2016
De Pieten disco

Het Mega Sint Spektakel Julianatoren 2016
We vervolgden onze weg door het park en kwamen terecht bij de Pieten disco, waar Jamie helemaal uit zijn dak ging. Samen met nog een aantal kinderen en aardig wat Pieten was het een groot feest!

De Pieten diploma show

Samen met mevrouw Suikerspin organiseerde Stress Piet de Pieten Diploma show.

Het Mega Sint Spektakel Julianatoren 2016
Alle kinderen konden een Pieten diploma verdienen door vier opdracht uit te voeren. Opdrachten die alle echte pieten kunnen! Over het dak lopen, klimmen, springen en cadeautjes gooien.

Het Mega Sint Spektakel Julianatoren 2016
Met heel veel plezier voltooide Jamie en Fenna alle opdrachten. En tot slot werd hun diploma ondertekent door zowel mevrouw Suikerspin als Stress Piet.

Het Mega Sint Spektakel Julianatoren 2016

De attracties zijn gewoon open!

Het Mega Sint Spektakel Julianatoren 2016
Ook de attracties waren gewoon open, dus ook daar genoten we van. De olifantjes en de achtbaan waren favoriet. En hoe leuk was het ook dat je ook met de Pieten in de attracties kon. Regelmatig zag je ze voorbij zoeven in de achtbaan!

En tot slot: Dé Show!

Bij het kopen van een ticket is het de bedoeling dat je ook een tijd selecteert. Op dit tijdstip wordt je verwacht in het theater van Juul en Julia. Ditmaal om een super toffe show te zien met alle Pieten en met Sinterklaas. Een show vol hits van Party Piet Pablo, maar ook Love Piet en Meisjes Piet komen voorbij. Maar het verhaal heeft ook een spannende twist, want wat gebeurt er met Party Piet Pablo? Een spannend en leuk verhaal.

Het Mega Sint Spektakel Julianatoren 2016
Zoals je kunt lezen en kunt zien, wij hadden een heerlijke dag. Het is een absolute aanrader. Fenna vond het eerst nog wat eng, maar stapte uiteindelijk zelf op de Pieten af om op de foto te gaan.

Het Mega Sint Spektakel Julianatoren 2016
Jamie vond het vanaf het begin af aan al fantastisch en heeft het de hele terugweg nergens anders over gehad. En ik heb het al zo vaak gezegd, maar wanneer de kinderen genieten doen wij dat ook! Er hing ook een heerlijke feestelijke sfeer, gewoon genieten. Mocht je nou denken daar willen wij ook heen, dan heb je geluk!  Aankomend weekend is er nog de mogelijkheid om voor zaterdag 26 november tickets te bestellen. Wees er snel bij als je hier gebruik van wilt maken want het is direct ook de laatste dag van het Mega Sint Spektakel! Kaarten koop je hier.

Hebben jullie het Mega Sint Spektakel bezocht?

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Vlijtig Liesje

    Ik ben niet zo van de grote evenementen, maar dit klinkt erg leuk! Bijzonder dat ze zoiets organiseren in een pretpark!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Vrije tijd
Shoplog: winterkleding bij de Zeeman

Het is alweer even geleden, maar in augustus gaf ik jullie al een sneakpreview van de winterkleding die dit jaar...

Sluiten