Vrije tijd

Hoe verzin je het? #shit ;)

Zo nu en dan komen er producten voorbij waarbij ik denk: ‘Hoe verzin je het?’. Producten waarvan ik denk, hoe dan? Waarom dan? Wat moet je ermee? Zo kwam er afgelopen week in één van de (vele) appgroepjes waar ik in zit, een product voorbij waar ik in eerste instantie keihard om moest lachen. Maar niet  veel later dacht ik ‘Shit (dit is al een hint ;)) hoe verzin je zoiets? Nu zijn jullie vast benieuwd naar dit product maar daar kom ik later nog even op terug. Want er komen met regelmaat berichten voorbij waarvan ik denk ‘Hoe verzin je het?’. Dus ik heb ze voor jullie op een rijtje gezet!

https://youtu.be/SfPX6VkO4UU

De Condom Challenge
Afgelopen maand zag ik deze al voorbij komen. in navolging op de Ice Bucket Challenge is er nu namelijk ook de Condom Challenge. Ik ga het jullie uitleggen, maar het eventuele uitvoeren is op eigen risico!! De Condom Challenge houdt in dat je een condoom vult met water, vervolgens laat je de condoom op iemands hoofd ploffen. De condoom plooit met water rond het hoofd, het resultaat is een soort luchtbeleffect die nogal op de lachspieren werkt. Mocht je het gemist hebben, ook Chiel Beelen heeft het uitgeprobeerd. Ik heb er even flink om gelachen alvorens toch de vraag naar voren kwam: ‘Hoe verzin je het?’ 😉 Hoe bedenk je dat het leuk is om een condoom met water te vullen en op iemands hoofd te laten vallen? Ik geloof dat ik wel wat creativiteit mis ;)!

Picknick broekDe Picnic Broek
Het volgende product voldoet voor mij ook wel aan de criteria voor deze rubriek. Want wie verzint het nou om een broek te fabriceren die geschikt is om te gaan picknicken? Het leuke aan picknicken is toch juist het meenemen van je kleedje en etenswaren. Is dat niet waar picknicken om draait? Nou, met deze broek kan je het kleedje in ieder geval thuislaten. Of al je spullen op je schoot passen is een andere vraag, maar je kan wel op een aparte manier picknicken. Hoe verzin je het ;)? Wat is picknicken eigenlijk een raar woord, typ of zeg het maar eens een aantal keer achter elkaar, haha.

 

Glitterpillen
GlitterpillenMaar nu komt het! Ik gaf al de hint ‘shit’ en zal onthullen waar dit omdraaide. Er schijnen namelijk op dit moment zogenaamde glitterpillen te koop te zijn. En als je dan denkt, glitterpillen weinig raars aan toch? Deze pillen zijn dus om je ontlasting te laten glitteren!! Mijn ontlasting? Ja je poep, je drol, je uitwerpselen, hoe je het maar wil noemen. Maar, ‘HOE VERZIN JE HET?’. Wat dacht de ‘bedenker’ toen hij dit bedacht? Waarom zou je in godsnaam je ontlasting willen laten glinsteren? Ik snap er echt niks van, maar al met al moest ik er wel even keihard om lachen! 😉 Dat ik er iets over wilde schrijven wist ik wel, maar dat ik dit product niet ging reviewen was ook wel meteen duidelijk, haha! Overigens vraag ik me af of ze ook daadwerkelijk eetbaar zijn, maar opmerkelijk is het wel!

Wat is het gekste/leukste/vreemdste product/ filmpje dat jullie onlangs voorbij hebben zien komen?

Dit artikel heeft 10 reacties

 1. Charlotte

  die glitterpillen! Serieus, waarom!!!

 2. Wilmaaa

  Hahha! Het is maar waar je je mee bezig houd! Hoe kom je er op inderdaad!

 3. Nicole

  Wat een onzin hahah!

 4. Bregje

  Hahahaha die glitterpillen, seriously!! 😉

 5. Linda

  hahaha aw common ik wil ook glitter poepen! XD

 6. Rosanne

  Hahaha glitterpillen hoe koooom je erop? :”)
  Rosanne onlangs geplaatst…Throw back thursday: mijn reis naar CaliforniëMy Profile

 7. Marij

  Maffe dingen inderdaad. Wie wil nou glitterpoep.. Of een glitterbaard/wenkbrauwen/schaamhaar?? No thank you!! Doe niet mee met die ‘trends’
  Marij onlangs geplaatst…Unboxing: DIY sint swap pakketMy Profile

 8. Ellen

  Hahhaha kom niet meer bij. Glitterende shit. Hilarisch

 9. Merel

  kende de eerste en laatste wel (geen idee hoe trouwens), maar wat een uitvindingen… Dan heb je gewoon echt niks meer te doen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Vrije tijd
November – Top 5! #meestgelezen

We zijn alweer in de drukke maar gezellige decembermaand beland! En dus lijkt het mij leuk om eens terug te...

Sluiten