Trouwen

Hoe voelt dat nou? De After Wedding #Tag

Het is alweer meer dan vier maanden geleden, maar nog steeds kan ik er enorm van genieten. Wat hebben we twee prachtige dagen gehad. Ja twee! We zijn namelijk twee keer getrouwd, waaronder een keer op een dancefestival. De onderstaande ‘After wedding’ vragen zijn bedacht door Joyce van Joy from Joyce en ik neem hem met alle liefde over. Kijk je mee terug?

Wat was het eerste wat je dacht/voelde na de ceremonie?
Ik voelde me heel gelukkig en had echt de rest van de dag kriebels in mijn buik! Vond het eigenlijk best een heel bijzonder gevoel en pas toen snapte ik ook waarom iedereen trouwen zo bijzonder vindt.

132

Wat was het leukste moment van de bruiloft?
We trouwden twee keer en er waren op allebei de dagen hele bijzondere momenten. Maar het moment dat wij op het dancefestival op het podium kwamen te staan was natuurlijk helemaal fantastisch. Ik denk niet dat heel veel anderen dit kunnen zeggen 😉

En van de andere kant!

Wat is je favoriete trouwfoto?
Wij waren gezegend met twee fotografen die beide dagen prachtig hebben vastgelegd. Dit heeft geresulteerd in meer dan 1.200 foto’s. Dus ik kan eigenlijk helemaal niet kiezen, er zijn zoveel prachtige plaatjes geschoten.

164

Is er iets dat je achteraf anders zou willen doen?
Helemaal niks! Alles is gelopen zoals het heeft moeten lopen. Tuurlijk kan er altijd iets beter, maar niks is perfect. Ik heb twee dagen genoten en ben iedereen daar ontzettend dankbaar voor.

22

Had je een thema? Zo ja waarom dat thema?
We hadden niet echt een thema, wel kwam de kleur paars overal in terug. En op het festival was alles eigenlijk wel festivalstyle, geen drie gangen diner, maar gewoon een simpele barbecue.

Het diner, festivalstyle!

Heb je gehuild op je bruiloft?
Jazeker! Bij binnenkomst op het gemeentehuis had ik het al ontzettend moeilijk. Wat was ik trots dat mijn vader mij weg kon geven, de tranen kon ik met moeite bedwingen. En toen even later Mike het jawoord uitsprak wist ik al helemaal niet meer waar ik het moest zoeken. Met moeite kon ik zelf nog het jawoord uitspreken en toen ging ik los 😉

Het Jawoord

Staat er iets gegraveerd in je ring?
Ja! Er staat M. en een vingerafdruk van Mike en daarnaast twee data. 28 juli 2012, de eerste verjaardag van Jamie en de dag dat wij ons verloofden en 4 juni 2015, de eerste verjaardag van Fenna en de dag dat wij elkaar het jawoord gaven.

De rozen met onze ringen erin!

Wat heb je gedaan met je trouwjurk?
Mijn trouwjurk hangt hier in huis, wat ik er mee ga doen? Ik heb echt nog geen idee. Hij is gesigneerd door o.a. Quintino en SlamFM DJ Igmar, dus verkopen is eigenlijk geen optie, hihi.

Handtekening op mijn jurk!

Hadden jullie een openingsdans?
Nee! Geen dans ingestudeerd, zelfs geen openingsnummer. Vonden we op beide dagen niet van toepassing en daarnaast zagen we dat ook helemaal niet zitten.

140

Wat voor bloemen had je?
Een prachtige bos waarin de kleur paars uiteraard naar voren kwam. Ik wilde graag witte rozen en had verder geen voorkeur voor soorten bloemen. De bloemist heeft een prachtig boeket gemaakt, met slechts twee aanwijzingen.

256

Ik kan vandaag de dag nog steeds genieten van beide dagen. Ben je benieuwd naar een kort verslag van beide bruiloftsdagen? Lees ze dan hier terug: dag 1 en dag 2!

 

Dit artikel heeft 5 reacties

 1. Fenna

  Deze tag is zo leuk 🙂
  Wat bijzonder dat je 2 keer bent getrouwd, 2 keer een dag genieten haha.
  Mijn jurk hangt hier ook gewoon aan de kledingkast maar ik wil de jurk (nog) niet verkopen.

 2. Charlotte

  Mooie foto’s meis!

 3. Hanna @ eenbezigbijtje.nl

  Mooie foto’S! Een heel bijzonder dat je op een festival bent getrouwd!

 4. Pingback: Het Grote Tag overzicht; vragenlijstjes die je op je blog vrij kan overnemen - Bloggerslijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Trouwen
Trouwen #6 – Wij trouwden op een festival!

Was het afgelopen donderdag de dag, dat het alweer drie maanden geleden was dat wij trouwden, is het vandaag toch...

Sluiten