Make-up Hot Mama Challenge
Persoonlijk

Hot Mama Challenge – #5 Make-up Time

Opdracht nummer 5, wat gaat het toch snel met de Hot Mama challenge. Vorige week was het de opdracht om iets voor jezelf te kopen. Bij mij lukte het een soort van, is het bij jullie nog gelukt? Deze week is het weer een hele andere challenge, we gaan bezig met make-up! Persoonlijk is dit voor mij ook echt een lastige challenge, want ik kan met alle eerlijkheid zeggen ik stap negen van de tien keer zonder make-up de deur uit. Maar deze week heb ik wat meer mijn best gedaan, de opdracht was namelijk als volgt:

Jullie zijn al op de goede weg, vandaag gaan we weer een stapje verder… Make-up. Deze week is de opdracht om net wat meer (of andere) make-up te dragen dan je normaal doet. Draag je nooit lippenstift? Doe dat dan nu wel een keertje. Of juist een keer wat extra oogschaduw, of een andere kleur. Probeer eens uit wat je leuk vindt en hoe anderen erop reageren. Maak hier een selfie van en deel deze op social media met de #vansnotnaarhot

Make-up L'Óreal

Over het algemeen draag ik niet vaak make-up of ik draag vrij weinig make-up, maar deze week heb ik mij elke dag netjes opgemaakt (kwam er zelfs eerder voor uit bed ;)). Meestal beperk ik het tot foundation, oogschaduw en wat mascara. Daarnaast lak ik mijn nagels vaak met doorzichtige nagellak oftewel bijzonder veel doe ik er dus niet aan. De challenge was dus ook echt een challenge. Van L’Oréal kregen we wat make-up toegestuurd om te proberen, nagellak, mascara, een coverstick en een blush. Ik voegde dus het gebruik van een coverstick en wat blush toe aan mijn make-up en trok zelf ook nog even wat extra’s uit de kast. Ik heb mijn best gedaan, maar ik mag nog wel wat oefenen, maar hieronder het resultaat:

Make-up Zonder en met

Tevens was ik niet de beroerdste om een stap verder te gaan, ik kreeg namelijk ook een lippenstift om te testen. Volgens de Make-up Studio past een knalrode lippenstift goed bij mij, slik? Na een aantal pogingen ben ik er overigens wel achter dat er geen één lippenstift bij mij past want ik word met recht Pipo de clown, haha. Ik kan gewoon geen lippenstift op doen zonder het overal te smeren, mocht je de gouden tip hebben laat deze dan vooral achter, want zeg eerlijk heel mooi staat het niet:

Make-up lippenstift

Bovenstaande foto vertekend de kleur rood wel een beetje, maar gelukkig was Jamie zo lief om mama even een handje te helpen! Giechelend liep hij de trap al af, wetend dat hij de liffenstift mocht op doen. Nou, meneer ging vervolgens ook helemaal los en een schik dat wij hadden 😉

Make-up Hot Mama Challenge

Ik ben wel benieuwd welke versie jullie mooier vinden, make-up maar onder lippenstift, de versie met lippenstift of de versie van Jamie! Laat vooral een reactie achter! 🙂

Tip! Oh en deze week maak je kans op een heerlijk Argan Olie pakket! Post je grappigste, leukste, gekste make-up selfie op onze Facebook pagina en maak kans op een verwenpakketje van lovearganolie!

Benieuwd wat de Hot Mama Challenge precies inhoud? Lees hier de volledige uitleg van de Hot Mama Challenge! Door mee te doen maak je ook nog eens kans op leuke prijzen. Nieuwsgierig naar de uitvoering van de make-up opdracht van de andere 7 blogsters? Bekijk ze hier: Aukjes WereldBreg Blogt, Everyday-Life, Lifes aboutMeisje Eigenwijsje, Super Mammies & The Mommy Diaries

Dit artikel heeft 11 reacties

 1. Nicole

  Uiteraard de Jamie versie haha!!

 2. Linda

  haha nee hoor staat je prima! Maar misschien in een iets rustigere kleur 😉

 3. Wilmaaa

  Heel mooi! Staat goed! En die foto is zo grappig!

 4. Nicole

  Staat je mooi!! Die kleine foto’s zijn iets te donker om het goed te zien, maar van wat ik zie is het erg geslaagd 🙂

 5. Charlotte

  Mooi hoor! En die foto met Jamie, geniaal!!!

 6. Hanna @ eenbezigbijte.nl

  Met lippenstift staat je ook heel goed, alleen zelf vergeet ik lippenstift vaak bij te werken. Zonder lippenstift is ook al mooi opgemaakt!

 7. Bregje

  Jamie is de nieuwe Leco!! Make up staat je goed! X

 8. Lifesabout

  Mooi! En die foto van jullie twee haha heerlijk..

 9. Tamara

  Ik vind die lipenstift je best staan hoor haha!

 10. Vlijtig Liesje

  Ik vind de versie van Jamie het leukst!

 11. Pingback: Hot Mama Challenge – #6 Girls loves diamonds! - SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Persoonlijk
8 lichamelijke ongemakken na de bevalling

Als je zwanger bent kijk je natuurlijk uit naar de bevalling, uiteraard niet naar de pijn, maar wel naar het...

Sluiten