hartslag,hyperthyreoïdie
Persoonlijk

Ik baal als een stekker!

Heb je ook wel eens van die momenten dat je ontzettend baalt? Dat je iets heel graag wil, maar weet dat het beter niet kan. Dat stukje verstand versus gevoel? Nou, op dit moment voer ik die tweestrijd. In dit geval is het ongetwijfeld beter dat mijn verstand wint, maar mijn gevoel voert de boventoon! Anyway, zal jullie meenemen in mijn tweestrijd.

Mud Masters 2016

 

Mocht je ons volgen op Facebook dan heb je wellicht meegekregen dat ik dit jaar voor het eerst mee zou gaan doen aan Mud Masters. Manlief doet dit al veel vaker, maar dit keer zou ik ook mee gaan doen. Samen met nog wat vrienden zouden wij de 6 km gaan trotseren.

modder

Een tijdje geleden was ik al aan het hardlopen geslagen en ik keek er echt naar uit. Eindelijk eens meedoen met manlief, samen door de modder. Romantisch, niet? Je hebt hem vast al door, want ik schrijf dit in verleden tijd terwijl Mud Masters nog moet plaatsvinden…

De dokter raadt het af…

Al een paar weken voel ik mij niet echt lekker. Steeds van die vage klachten zoals hoofdpijn, moe, geen eetlust, last van mijn darmen en maag, concentratieproblemen en ga maar door. Al eerder ging ik met vage klachten naar de dokter en bleek ik een ernstig vitamine D tekort te hebben. Met die gedachten ging ik richting de dokter, even een formulier halen om bloed te prikken. Nou, check! Die kreeg ik dus ook, maar helaas ook een verwijzing naar het ziekenhuis voor een echo. En nee, ik ben niet zwanger! Een echo voor mijn buik, want tijdens de controle ontdekte de dokter dat mijn hartslag nogal aan de hoge kant is. En heel eerlijk is dat iets wat ik stiekem wel wist. Laatst tijdens het hardlopen had ik een hartslag van 208. En daarna heb ik niet meer gelopen dus het nooit meer gecontroleerd en genegeerd. Slecht, i know.

Verbaasd over het feit dat het niet alleen bloedprikken zou worden vergat ik te vragen of Mud Masters nog een optie was. Dus belde ik die middag weer naar de assistente, die navraag voor mij deed. En bam, die middag kreeg ik te horen dat hij het een slecht idee vond om Mud Masters te lopen. Natuurlijk niet heel raar maar ik baal enorm!

Maanden naar dit moment uitgekeken, maar mijn verstand gaat dit keer voor, hoewel mijn gevoel iets heel anders zegt. Vandaag eerst maar eens op pad voor een echo en het bloedprikken, hopelijk op naar Mud Masters 2017!

Hebben jullie ook wel eens zo´n baal moment gehad?

Dit artikel heeft 15 reacties

 1. Charlotte

  Super balen meis. Hele dikke knuffel en hopelijk valt de bloeduitslag een beetje mee.

 2. Simpel,met een snufje liefde.

  Ja, ik heb ze ook weleens. Op dit moment elke maand, maar verder heb ik ze ook weleens.
  Simpel,met een snufje liefde. onlangs geplaatst…Ik word maar niet zwanger…en daar baal ik van en voelt als falen.My Profile

 3. Malou

  Dat is zeker balen zeg!
  Malou onlangs geplaatst…Lenn is 2 maandMy Profile

 4. Nicole @ Everyday-Life.nl

  Balen, maar gezondheid gaat echt voor alles. De mud masters zijn er volgend jaar ook weer.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Help, alles is roze!My Profile

 5. Nicole

  Oh wat naar zeg. Hopelijk weten ze snel wat er aan de hand is!
  Nicole onlangs geplaatst…Back to sportschool!My Profile

 6. Marije

  Wauw dat is even schrikken, hopelijk volgend jaar nieuwe kansen…..x

 7. Miranda de Jong

  Dat is inderdaad balen. En ja ik heb ook zon baalmoment gehad. Vorig jaar toen de zomervakantie begon heb ik alleen maar geslapen. Eerste vakantie hebben we zelfs gecanceld en tijdens de tweede vakantie (een paar weken later) hebben we een aangepast schema gedaan en ben ik tussendoor gaan slapen. Dit was dankzij een viris vergelijkbaar met pfeiffer.
  Dit jaar heb ik de schade ingehaald met een vliegvakantie.

 8. Esther v Vuuren

  Sterkte! Balen van je harde werken

 9. Lilian

  Dat moment ken ik zeker, heel vervelend! Goed van je dat je voor je gezondheid kiest! Beterschap.

 10. Jessica

  Super balen ! Ik weet hoe je je voelt. Eind augustus was Mysteryland (is bijna mijn achtertuin) en ik wilde hier zo graag heen, maar met mijn hernia was dat echt geen optie. Wat heb ik gebaald dat weekend!

 11. Vlijtig Liesje

  Balen zeg! Maar wanneer hoor je nu wat er aan de hand is?

 12. Linda

  Super kut natuurlijk 🙁 Maar je gezondheid voor alles <3
  Linda onlangs geplaatst…Van Hoorne presenteert Roodkapje de musicalMy Profile

 13. MetMirjam

  Wat balen zeg! Hopelijk hoor je snel meer over je gezondheid!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Speelgoed opruimen – Waar laat je al die spullen?My Profile

 14. Merel

  Wat ontzettend balen. Je keel er zo naar uit. Hopelijk volgend jaar.

  Vitamine d tekort kan idd best heftig zijn, nooit geweten hoeveel invloed het heeft op alles. Sterkte.
  Merel onlangs geplaatst…Welke kinderboeken mogen niet ontbreken in je boekenkastMy Profile

 15. Pingback: Persoonlijk: diagnose hyperthyreoïdie - SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Persoonlijk
Nee, ik ben geen perfecte moeder!

Wat heb je toch lieve kinderen! Wat luisteren ze goed. Wat kijken ze al goed uit met oversteken, dat doet...

Sluiten