Zeeman Kerstoutfits
KinderenShoppen

Kerstoutfits bij de Zeeman!

Ja, ik weet het. Het is nog lang geen Kerst (jammer genoeg!), maar aangezien de kerstballen bij de Action alweer in de winkel liggen kan ik er toch ook wel alvast een artikel aan wijden of niet? In ieder geval, ik vind Kerst fantastisch! Kerstboom en leuke versiering, cadeautjes onder de boom maar ook gezellig bij vrienden en familie op bezoek en dineren, heerlijk. Tot vorig jaar deden wij eigenlijk niet aan speciale kerstkleding, maar voor de kinderen kocht ik bij de Zeeman kerstoufits!

Kerstoutfits bij de Zeeman

Vorig jaar kocht ik twee hele leuke kerstoutfits bij de Zeeman. Jamie en Fenna waren beide heel netjes gekleed! Beide waren er erg blij mee.

Zeeman Kerst

Kerstoutfits bij de Zeeman 2016

Ook dit jaar kan je weer terecht bij de Zeeman, want afgelopen week verscheen er een persbericht in mijn inbox. Vanaf week 47 (21 november) vindt je weer de leukste kerstoutfits bij de Zeeman voor jong en oud!

*Newborn* Voor de newborn is er een feestelijke collectie waarbij hoog comfort erg belangrijk is. De kleding is voorzien van gave kerstprints.

*Baby* Zie jij jouw baby al in een mooi kerstjurkje of een tule rokje? Dan ben je aan het juiste adres bij de Zeeman. Voor de jongens zijn er truien met gave prints en overhemden met strik.

*Kids* Voor de dames is het thema ‘Sparkle and Shine’ tot leven geroepen. Schattige jurkjes met glitters en tule rokjes. De jongens kunnen netjes in overhemd of met t-shirts en grappige kerstprints.

*Teen* Glamour voor de dames met honderden pailetten op prachtige jurken. Maar ook een stoere variant, wat dacht je van een jumpsuit met glitters. Voor de jongens nette truien, t-shirts met prints en overhemden met strik.

Zelf zitten Jamie en Fenna in de kindermaten dus ik ben erg benieuwd naar de outfits, maar ik ga zeker weer even een kijkje nemen! Voor jullie heb ik natuurlijk ook alvast een kleine sneak preview:

sneak-preview-zeeman

En zit er iets voor jullie kinderen bij?

Dit artikel heeft 6 reacties

 1. Merel

  Leuk, leuk, leuk! Ik hou van tule rokjes, dus ga zeker kijken.
  Merel onlangs geplaatst…Wie is mijn geheime crush eigenlijk?My Profile

 2. Charlotte

  Ik ben zelf niet zo van de zwarte kleding voor Aukje, maar ik ga zeker een kijkje nemen of ik iets anders leuks kan vinden!

 3. Vlijtig Liesje

  Mijn kinderen zijn te groot, maar anders absoluut! Ik vind het hele leuke kleertjes.

 4. Linda

  Ahh super leuk! tule rokjes 4 eva!
  Linda onlangs geplaatst…10 x WTF!My Profile

 5. Jessica

  Wat een leuke kleertjes hebben ze daar. Wauw

 6. Pingback: Kerstkleding bij de Zeeman+ WINACTIE (GESLOTEN) - SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Shoppen
Rotgevoel na de 20-weken echo

Ben je zwanger denk je nu misschien, maar nee ik moet jullie teleurstellen. We gaan weer even terug in de...

Sluiten