Interview Algemeen Dagblad
Shoppen

Geld & Geluk: SoMama in het AD

Mijn blog stond nog geen anderhalve maand live toen ik al werd benaderd door een journalist van het Algemeen Dagblag (AD). Er werd ons gevraagd of we het leuk vonden om geïnterviewd te worden voor de rubriek ‘Geld & Geluk’. Als echte ‘Hollander’ leek mij dat wel heel leuk, ik hoefde alleen Mike nog even over te halen. Dit was uiteindelijk niet moeilijk en het interview vond plaats. Gisteren is het artikel geplaatst! Het ging uiteindelijk vooral over onze Marktplaatsaankopen, maar gelukkig zijn dat er niet zoveel 😉

Ik ga jullie niet vervelen met het hele artikel, dus hieronder alleen een aantal quotes uit het artikel:

Michael: “Channa is dol op Marktplaats.”
Channa: “Ja, ik kijk altijd eerst of ik iets tweedehands kan krijgen als ik iets nodig heb. Waarom meer betalen als het ook lekker goedkoop kan? Ik trek Michael daarin zo veel mogelijk mee.”
Michael: “Ik ben er niet altijd helemaal blij mee. Ik koop eigenlijk liever nieuw.”
Channa: “Ik vind ’t toch verstandiger. Ook voor jouw spullen hoor. Als we grote aankopen doen, zoals bijvoorbeeld een auto, dan beslissen we dat samen.”

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn Marktplaatsverslaving, zoals Mike het wel eens wil noemen, op dit moment heel erg minimaal is. Soms kon ik elke dag wel even op Marktplaats speuren, tegenwoordig ben ik drukker met bloggen 😉

Michael: “Maar we doen het goed als stel. In dingen regelen en het huishouden, de dagelijkse boodschappen.”
Channa: “Ik maak meestal een boodschappenlijstje. Omdat ik een of twee dagen in de week vrij ben, doe ik op die dagen het grootste deel van de boodschappen.”
Michael: “Wat er overblijft, haal ik.”

Boodschappen regelen we samen, al bestellen we tegenwoordig ook online. Maar hier binnenkort meer over, houd daarvoor mijn blog goed in de gaten, want wie wil er niet de boodschappen gratis thuisbezorgd willen hebben?

Mocht je toch het hele artikel willen lezen, open dan de onderstaande afbeelding even! Uiteraard wordt somama.nl ook genoemd. Leuk hé!

SoMama in het AD

Note: Ze hebben mij iets rijker gerekend dan dat ik daadwerkelijk ben 😉

Wat vinden jullie van het artikel?

Dit artikel heeft 6 reacties

  1. Josan

    Wat ontzettend leuk om jezelf dan in zo’n krant terug te zien, niet? Heb je meerdere exemplaren gekocht voor later?

  2. Esmeralda

    Grappig! Ik moest even lachen over de opmerkingen dat het lijkt of je met je laptop bent getrouwd haha

  3. Nicole

    Je wordt beroemd! Leuk artikel!!

  4. Pingback: Hoe het begon! Blogging Stories #Tag - SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Geluksroes: Super Service van Z8

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een 'Geluksroes' met jullie deelden, maar afgelopen week werden we weer zo...

Sluiten