Persoonlijk

‘Is het al bijna Kerst?’ #tag

Is het al bijna Kerst? Nou dat kan ik jullie wel vertellen, het duurt nog 65 dagen voordat het Kerst is! En heel eerlijk, ik kan stiekem niet wachten. Ondanks dat december hier altijd een hele drukke en chaotische maand is (naast de feestdagen ook lekker veel verjaardagen 😉 ), vind ik Kerst toch echt wel het leukste! Dus toen Tamara van The Mommies Diary mij vroeg om de ‘Is het al bijna Kerst’ tag in te vullen twijfelden ik geen moment!

Hoelang nog tot het kerst is?
Zoals ik al eerder zei, het duurt nog 65 dagen voordat het Kerst is! Het schiet dus al op 🙂

Op een schaal van 1 t/m 10, hoe erg kijk jij uit naar kerst?
Ik kijk altijd best wel uit naar de Kerst, dus ik geef het een 9. Mocht het nou ook nog een witte Kerst worden dan een 10! Overigens hoeft er alleen met Kerst maar een pak sneeuw te liggen hoor, de rest van de maand geen zin in die bende en gladheid, maar het geeft zo’n lekker Kerstgevoel!

Wanneer zet jij de kerstboom op?
Wij vieren met de kinderen eerst Sinterklaas, maar daarna mag zo snel mogelijk de kerstboom opgezet worden. Mike vindt het verschrikkelijk, ik vind het heerlijk! Overigens heb ik ook altijd een mini boom voor op kantoor, ook daar neem ik gewoon de Kerst mee naartoe.

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?
Mijn ideale boom is gewoon groen! Geen gedoe met rare gekleurde bomen, gewoon lekker groen! De decoratie is vaak zilver met blauw of paars, net waar ik dat jaar zin in heb!

Wat is je favoriete kerstliedje?
Eigenlijk zing ik een heleboel kersliedjes luidkeels mee. Oké, in de auto of ergens anders waar niemand mij hoort anders loop je meteen een gehoorbeschadiging op, hihi. Maar ‘Last Christmas’ blijft toch wel één van mijn favorieten. Kwam er toevallig eentje van Crazy Frog tegen dus die vind ik veel leuker om even te delen 😉

Wat vind jij echt niet kunnen met kerst?
Wat ik al eerder zei, van die verschrikkelijke gekleurde kerstbomen. De één vind het misschien modern om een witte, roze of paarse boom te hebben, ik vind het verschrikkelijk. Gewoon lekker groen en de decoratie kan in allerlei kleuren!

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meest uit?
Haha, hier geen hoogstaande kerstgerechten. Hier is het vaak lekker met zijn alle gourmetten. En daar kan je mij elke dag wel voor wakker maken, heerlijk!

Wat voor outfit draag jij meestal met kerst?
Uhhh, weinig bijzonders! Koop er eigenlijk nooit een nieuwe outfit voor, misschien een idee voor dit jaar 😉 

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?
Hopelijk vier ik het dan nog steeds met iedereen waarmee ik het nu vier. Heerlijk gezellig met lekker eten, cadeautjes en een hoop gezelligheid.

En tot slot: Wat geeft jou nou echt HET kerstgevoel? Heb je een traditie?
Het echte kerstgevoel is gewoon lekker standaard bij familie op bezoek en lekker eten. Overal leuke versiering en lampjes en ik ben al helemaal blij!

Hebben jullie ook al zin in Kerst?

Dit artikel heeft 3 reacties

 1. Astrid (Timeless Elegance)

  Ik ben dol op de kerstperiode!
  Gezelligheid, familie, lekker eten, prachtige kledij,….

  ZALIG!

  Leuk artikel!

  Veel liefs Astrid (Timeless Elegance)

 2. Lifesabout

  Oh ikke wel hoor! Gekleurde kerstbomen vind ik ook verschrikkelijk!

 3. Nicole @ Everyday-Life.nl

  Jaaaa ik heb zeker zin in kerst! En gourmetten rules!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Persoonlijk
Wat als je nachtmerrie (bijna) uitkomt…?

Als ik terugdenk aan vroeger dan had ik als kindzijnde genoeg nachtmerries. Een enge film voordat ik naar bed ging...

Sluiten