Kaya Sieraden
PersoonlijkShoppen

Kaya Sieraden voor bijzondere momenten (tip voor Moederdag)

Volgens mij is bijna iedere vrouw er gek op! Een ketting, armband, ring of misschien ben je gek op oorbellen? Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik niet heel vaak sieraden draag, enkel mijn trouwring en sporthorloge draag ik standaard. Hoe het komt dat ik daarnaast bijna geen sieraden draag? Heel simpel, ik houd eigenlijk alleen maar van hele speciale sieraden. Geen standaard sieraden waar iedereen mee loopt. Toen ik bij Kaya Sieraden iets uit mocht kiezen was ik dan ook erg blij!

Wat maakt de sieraden van Kaya sieraden speciaal?

Je denkt wellicht meteen, wat maakt de sieraden van Kaya sieraden dan bijzonder? En dat is voor mij absoluut het feit dat je de sieraden kan laten personaliseren. Tanja, eigenaresse van Kaya sieraden graveert alle sieraden met de hand. Maar naast het graveren gaat ook een deel van de opbrengst naar Eduki, een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Tot dusver gaan er al zestien kinderen door de donaties naar school! Dus de sieraden zijn meteen niet meer standaard. Je kan ze laten maken zoals jij dat wil en het feit dat je daarmee ook de kinderen in Gambia helpt geeft natuurlijk ook een fijn gevoel.

Infinity armband van echt zilver

Ik mocht een sieraad uitkiezen bij Kaya sieraden en ging voor een armbandje met infinity teken, waarop ik de namen Jamie en Fenna op de voorkant liet graveren. En op de achterkant de naam van manlief. En dan vind ik een sieraad dus prachtig, het heeft een prachtige betekenis, oneindige liefde voor mijn drie kanjers!
Kaya Sieraden
Ik kon niet wachten tot het armbandje op de deurmat lag. Toen het eenmaal binnen kwam was ik aangenaam verrast door alle liefde die erin is gestoken. Allereerst is het armbandje verstuurd in een prachtig doosje, met een heel lief kaartje erbij. De namen zijn heel netjes gegraveerd en er zit een doekje bij om het zilver netjes te poetsen.
Kaya Sieraden
Mocht je nog op zoek zijn naar een prachtig sieraad, bijvoorbeeld voor Moederdag? Neem dan zeker even een kijkje van www.kayasieraden.nl.
Hebben jullie sieraden met een speciale betekenis?

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Lisette

    Wat een mooi sieraad! Ik ben ik nog op zoek, Maar weet nog steeds niet hoe en waar. Maar dit brengt mij ook weer op ideeën☺
    Lisette onlangs geplaatst…Het Geboortekaartje Van LucasMy Profile

  2. Vlijtig

    Het is een prachtig armbandje. Heel sierlijk! Ik houd wel van fijne sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Persoonlijk, Shoppen
Nu is het klaar, we gaan weer sporten!

30 augustus 2015, de dag waarom ik mijzelf bekroonde met de titel 'Sportloser'. Sporten was namelijk iets wat niet helemaal...

Sluiten