Kerstkleding Zeeman 2016
KinderenShoppenWinactie

Kerstkleding bij de Zeeman+ WINACTIE (GESLOTEN)

Speciale outfits kopen voor Kerst? Nog geen jaar geleden schreef ik nog dat ik het eigenlijk onzin vond. En eigenlijk vond ik het vooral onzin om dit voor mijzelf te kopen, voor de kinderen is dit een heel ander verhaal! Beide kinderen hebben voor beide dagen een speciale outfit, ik vond namelijk superleuke kerstkleding bij de Zeeman!

Zeeman baby- en kinderkleding voor de Kerstdagen

Misschien herinner je de vooraankondiging van de kerstcollectie nog wel, want al in september begon ik over kerstkleding bij de Zeeman. Niet alleen omdat de kleding heel erg leuk is, maar ook gewoon omdat ik Kerst erg leuk vind. En natuurlijk alles wat er bij komt kijken. Anyway, tijdens de aankondiging wist ik al dat ik wilde gaan voor een prachtig overhemd voor Jamie en voor Fenna vond ik het lastig. We zijn niet van de jurkjes, maar onlangs danste Fenna de hele dag rond in een Frozen jurk. Dus uiteindelijk toch gegaan voor een jurkje. En blij dat ze er mee was!

Kerstkleding Zeeman 2016

Het maken van de foto’s van de outfits was nog wel een dingetje, hoe mooi de outfits ook zijn, op de foto gaan is even niet hun favoriete bezigheid, hihi.

De kerstoutfit voor Fenna

Kerstkleding Zeeman 2016

Zwart, wit en blauw zijn vaak de kleuren waar uit te kiezen valt. En hoewel wit bij onze kinderen een gevaarlijke kleur is. Je kent het vast wel, snel vies, etc. Ging daar toch de voorkeur naar uit. Samen met een blauw glitterende legging en bolero is de outfit helemaal af.

De kerstoutfit voor Jamie

Kerstkleding Zeeman 2016

Jamie heeft niet vaak een overhemd aan, maar het staat natuurlijk wel super stoer. Een wit overhemd met strik, colbertje en een zwarte broek. Jamie vond het helemaal leuk. Hij vroeg meteen hoelang het nog duurde voor het Kerst was! Voor deze kerstkleding bij de Zeeman was ik ongeveer 35 euro kwijt, valt mee toch!

Win (3x) een super leuke kersttrui van de Zeeman

Kerstkleding Zeeman 2016

Iets waar wij niet voor kozen, maar wat ik ook altijd wel ontzettend schattig vind: de heerlijke kersttruien! Hoe leuk is het dat ik er daar dan maar liefst drie van mag weggeven! Let op het gaat om truien in maat 80! Meedoen is heel eenvoudig:

1.  Vertel in een reactie welke trui je graag wilt winnen (wit, rood of zwart)! Gebruik hiervoor een geldig e-mailadres.
2. Like SoMama op Facebook  en plaats een reactie onder het bericht!

Extra kans maken? Elke actie is een extra kans!

– Volg SoMama op Twitter
– Volg SoMama op Instagram
– Deel deze winactie op Facebook, Twitter of Instagram.

De actie loopt t/m 16 december. De winnaar wordt op Facebook bekend gemaakt!

Hebben jullie al kerstkleding gekocht?

Dit artikel heeft 20 reacties

 1. Charlotte

  Ze staan er knap op samen!

 2. Nicole

  Leuk! Dat witte jurkje had ik inderdaad ook in mijn handen maar toch voor zwart gegaan omdat met zoveel honden en een kind wat altijd vies is wit gewoon echt niet mijn ding is. Maar wat zien je kids er knap uit!! Doe niet mee met de winactie want 80 is echt te klein haha..
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | week 14 – welkom tweede trimester!My Profile

 3. Moniek (sprankje)

  Die met kerstboompjes is echt schattig, maar helaas veel te klein voor dochterlief (of mezelf…)

 4. Anna

  Ik zou voor de rode trui gaan.. heel leuk
  Facebook: An Na

 5. Vlijtig Liesje

  Nee, maar ik draag denk ik gewoon een mooie jurk die ik al heb. Prachtige outfits trouwens. Ik heb dan altijd de neiging om te zeggen: ‘Je kan helemaal niet zien dat het van de Zeeman is!’

 6. Carin

  Super leuk, onze kleine dame heeft ook regelmatig iets van de Zeeman aan. Ik vind de kerstbomen trui super leuk! ( p.s. in de tekst naast de foto staat Kersttui ipv Kersttrui ;))

 7. Joycevdv

  Heel leuk! ik ga voor de witte met de schattige kerstboompje. Mijn neefje zal veel bekijks trekken met dat leuke shirt met kerst.

 8. Marian

  Wat leuk! Ik denk dat ik de witte kerstbomen trui het leukst vind voor mijn meisje, maar zou met elke trui blij zijn hoor! De maat klopt in ieder geval 😉

 9. wilmsen anita

  ik kies voor mijn kleindochter de rode trui

 10. Laura Kolthof

  Super, doe graag mee voor de rode trui, zal goed passen! 😀

 11. Tamara

  De witte kersttrui is cute!

 12. Sabine Flothuis

  Ohhh please: de witte met Kerstboompjes 🙂 Ik heb ze alle drie in mijn handen gehad en vond ze alle drie leuk maar vooral de witte trok mijn aandacht!!! Hij was er bij ons alleen niet meer in de maat van mijn mannetje en jij verloot hem gewoon 🙂 WHAAAAAAAHHHH Dus heeeeeeeeel graag een kansje op de witte <3

  En natuurlijk alle extra kansjes ingezet!!

 13. Jan

  Ik ga voor zwart

 14. elisabeth maria martina

  megamooie kerstoutfit voor mijn kleindochter uitzoeken
  #nunogboffen

 15. Volgmama

  Leuke kleding. Ik heb er ook twee jurkjes gekocht. Voor de jongens waren de maten al uitverkocht helaas van wat ik wilde hebben.
  Volgmama onlangs geplaatst…Hiep hiep.. 2 jaar!My Profile

 16. Michael noo

  Doe heel graag mee voor de witte trui.. Heeeel leuk

 17. anica aarts

  Lijkt me heel leuk om de zwarte trui te mogen winnen! Doe heel graag mee

 18. Anneliese de Waal

  Ik vind de rode trui erg leuk, ik doe graag mee voor mijn dochtertje.

  Groetjes Anneliese 🙂

 19. Anouk Nijmeijer

  Die witte is heel erg mooi! Zou mijn meisje prachtig staan! Ik hou van de kerst en alles wat daar bij hoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Shoppen, Winactie
Shoptip! Kixx Online voor de leukste kinderkleding

Ooit riep ik nog: speciaal kleding kopen voor Kerst, mij niet gezien! Inmiddels begin ik er steeds eerder mee, oeps....

Sluiten