Kinderkleding
Shoppen

Tip! Shoppen bij de grootste speciaalzaak voor Baby & Kind!

Voor (toekomstige) papa’s en mama’s is het soms een hele opgave om uit te zoeken waar je nou het beste baby- en kinderproducten kan aanschaffen. Welke kinderkleding merken zijn er eigenlijk? Bij ons ging er een hele zoektocht aan vooraf en uiteindelijk kwam overal wel iets vandaan. Tegenwoordig wordt het je alweer iets makkelijker gemaakt!

Zwangerschapskleding bij Bol.com
Bol.com heeft deze week het assortiment uitgebreid en dit is voor (toekomstige) papa’s en mama’s heel fijn! Het onderdeel ‘Baby & Kind’ is in 2012 in het leven geroepen, precies in het jaar dat Jamie is geboren, maar het bleef eigenlijk naar mijn idee vrij klein. Inmiddels kan je er al meer dan 100.000 artikelen vinden. Waarbij de laatste uitbreiding gaat om zowel kinder- als zwangerschapskleding. Dat laatste komt hier dus te laat, maar dat eerste zorgde ervoor dat ik toch wel even ging gluren.

Zwangerschapskleding korting

Kinderkleding bij Bol.com
Heel eerlijk gezegd dacht ik even: ‘Huh, wat? Kinderkleding?’. Al onze aankopen zijn daar eigenlijk op gebied van elektronica en gadgets en op zijn tijd speelgoed, maar dat was het wel. Kinderkleding vond ik heel even niet passen, totdat ik dus even ging kijken. Alles is zoals altijd overzichtelijk en makkelijk vindbaar. Het assortiment zwangerschaps- en kinderkleding is heel divers, zo vind je er o.a. de volgende merken Esprit, Gsus, Levi’s, Name it, Noppies, Mamalicious,  en Supermom, Tumble ’n Dry en WE Fashion. Voor Jamie en Fenna kan ik daar voorlopig dus ook nog wel even terecht, want de kinderkleding gaat tot maat 176!

Baby & peuterkleding algemeen

Mocht je benieuwd zijn, neem dan vooral eens een kijkje! Ook voor deze zomer hebben ze hele leuk kleding, waarbij ze diverse stijlen en trends hanteren. Wat dacht je van expressive, opvallende zomerkleding met veel kleur of retro resort waarbij je terug gaat naar de seventies!

— In dit artikel staan affiliate banners, koop je iets via die banners dan steun je mij daarmee. Het kost jou helemaal niks extra’s! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Knoop & Knot: zo doe je dat! + WINACTIE

Gefeliciteerd! Ik ben voor 98% zeker, jullie krijgen een meisje! Ik herinner het mij als de dag van gisteren, de...

Sluiten